Benim İmajımı kendiniz tahrif ettiğinizde asla başka bir kişiyi günah olarak gördüğünüz bir şeyle yargılamayın.

TR:

Üçüncü bir şey verilmemiştir

 

IT:

„tertium non datur”

https://it.wikipedia.org/wiki/Tertium_non_datur

—————-

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Nefretten iyi bir şey gelemez, çünkü o yalnızca Şeytan’dan gelir

16 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ruhlara nefret girdiğinde, onu yok etmek için varlıklarının her özüyle savaşmaları gerekir. Aksi takdirde, o zaman söz konusu ruhu yutacak ve yenilene kadar onu kemirmeye devam edecektir.

Şeytan, güvensizliğe, tedirginliğe, kafa karışıklığına, korkuya neden olur ve hedef aldığı nefis hem kendisine hem de başkalarına karşı nefretle dolu hale gelinceye kadar dinlenmez. Ruhtaki nefret, ruhun temas ettiği her insanda tahribat yaratır. İstilaya uğramış ruh, diğer ruh da istilaya uğrayana ve böylece kalıp devam edene kadar, başkalarını onunla etkileşime geçmeye teşvik etmek için her taktiği ve hileyi kullanacaktır.

Nefret bir virüs gibi yayılır ve büyür çünkü ruhu içine alır ve ele geçirir, ta ki o ruh diğerlerinin arasında bu nefreti beslemek zorunda kalana kadar. İnsanın başkasına duyduğu nefret yüzünden cinayet bu şekilde işlenir. Nefret, yalanlar ve yalanlarla beslenir ve o kadar çok ruhu ele geçirinceye kadar büyümeye devam eder ki, ondan yalnızca kötülük yayılabilir. Nefretten iyi bir şey gelemez, çünkü o yalnızca Şeytan’dan gelir.

Şeytan yalancıdır ve gardını düşüren ruhlara şüphe tohumları eker. Gurur günahını her zaman ruhta başka bir kişiye karşı nefret yaratmak için kullanır. O, orijinal günah nedeniyle zayıf olan ve Benim gerçek takipçilerim olmadıkları ve Babamın Sözüne uymadıkları sürece, aldatmanın kurbanı olacak olan Tanrı’nın çocukları arasında anlaşmazlık yaratır.

Bir yandan kendinizi Tanrı’nın çocuğu ilan ederken, diğer yandan başka bir kişiyi ikiye bölmeye asla cesaret etmeyin. Asla bir yandan Kutsal Ruh’la dolu olduğunuzu, diğer yandan başka bir ruhun şeytanın hizmetkarı olduğunu söylemeyin. Benim İmajımı kendiniz tahrif ettiğinizde asla başka bir kişiyi günah olarak gördüğünüz bir şeyle yargılamayın. Şeytanın yönlendirmesine uyduğunuzda asla kendinizi Benim üstüme koymayın ve Benden daha bilgili olduğunuzu söylemeyin. Benimkileri yansıtan gözlere sahip olanlar her şeyi görüyorlar ve böyle ruhlar için dua etmeleri gerekiyor, böylece kendilerini canavarın pençelerinden uzak tutma Lütfuna kavuşabilirler.

İleriye doğru yolum giderek zorlaşıyor. Yalnızca Kutsal Ruh’un Gücü tarafından kendilerine verilen cesarete sahip olanlar oraya tırmanabilecektir. Ne yazık ki birçok kişi kötü olanın hoşuna gidecek şekilde kenara çekilecek.

Bu Görevin dikenleri etinizi parçalayabilir ve acımasız nefret dalgaları kalplerinizi delebilir, ancak önünüzde yürüyen Ben’im ve bu nedenle nefretin asıl yükünü çeken Ben’im. Bu Göreve yapılan saldırıların Bana karşı saldırılar olduğunu daima unutmayın. Bu Misyona karşı nefret, Bana, İsa Mesih’e karşı nefrettir.

Beni bir şekilde sevdiğini söyleyip sonra Bana olan nefretini farklı şekillerde ilan edemezsin. Ya benden yanasın ya da bana karşısın. Ya Bana inanırsınız ya da inanmazsınız. Eğer Bana inanırsanız, asla başka bir ruha zulmetmemelisiniz, çünkü eğer bunu yaparsanız, düşmanım tarafından Benden alınmış olursunuz ve Benden olduğunuzu ilan etmeye hakkınız yoktur.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/16/nothing-good-can-come-from-hatred-for-it-comes-only-from-satan/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/16/nothing-good-can-come-from-hatred-for-it-comes-only-from-satan/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021624.cfm