Hakikat Kitabı yeni sahte kitabın antitezi olacak

Gerçeği Kitap:

Hakikat Kitabı yeni sahte kitabın antitezi olacak

5 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bu Mesajlar aracılığıyla Sesimi takip eden herkese, Hıristiyanların Orta Çağ’da acı çektiği günlerden beri bilinmeyen şekillerde dayanıklılıkları test edileceğinden, büyük nimetler verilmeye devam edecek. Zayıf ve kibirli ruhları Bana yakın olanlara saldırmak için kullanan şeytan, onların her biri ile alay edecek, bu büyük Eserime hem görünür hem de görünmez karalama girişimleri yapılacaktır.

Zulüm yoğunlaştıkça, bilin ki Şeytan’ın gücü azalmıştır ve onun tek yapacağı taş atmaya, yalan yaymaya ve ruhları Benden uzaklaştırmaya çalışmak olacaktır. O, çeşitli yollarla ruhları bu Görevden uzaklaştırmayı başaracaktır. .  Misyona saldırmak için vizyonerleri kullanacak ve bu büyük kafa karışıklığına neden olacak. 

İnsan düşmeye devam ettiğinde ve Tanrı Sözü artık bütünüyle kabul edilmediğinde, o zaman Cennet her zaman müdahale edecektir. Şimdi size söylediğim gibi Bana güvenin – bu Benim Görevimdir ve eğer size aksi söylenirse, o zaman yoldan çıktığınızdan emin olabilirsiniz. Benim Sözüm, sonuna kadar ve bir ruh Tanrı’nın Elini tamamen reddedene kadar Tanrı’nın çocuklarına sadık kalmaktır.

İleriye doğru ilerleyeceğim ve size koyun postuna bürünmüş kurtlar gibi gelen düşmanlarıma karşı sizi korumak için miras bıraktığım tüm Armağanları size sağlayacağım. Hediyelerim, Tanrı’nın düşmanları tarafından dünyaya verilecek şeylerin antitezi olacak. Hakikat Kitabı, yakında dünyaya verilecek olan, günahı haklı çıkaracak, insan yapımı kusurlu doktrinlerle dolu yeni sahte kitabın antitezi olacaktır. Yaşayan Tanrı’nın Mührü sizi canavarın işaretine karşı koruyacak ve Kurtuluş Madalyası, Dünyadaki Kilisemi ele geçirecek düşmanlarımın ağzından çıkacak olan sapkınlığa karşı koruyacaktır. 

Doğal olarak, bu Görev Şeytan tarafından hor görülüyor ve o, benim kutsal hizmetkarlarıma yanlış yönlendirilmiş bir sadakat duygusuyla inançlarını kaybetmiş ve Bana gerçekten hizmet etmeyen, çünkü artık bilmedikleri için iyi ruhları bile kullanacak. nasıl – Kutsal Sözümü çarpacak. Kendinizin sallanmasına izin vermemelisiniz. Sizden önce gelenler, ben yeryüzünde yürürken beni reddedenler gibi olmayın.

Size, arzuladığınız tüm kanıtların yakında sizin olacağınıza dair Sözümü veriyorum. Düşmanlarımın sizi, Tanrı’nın bir çocuğu olarak Tanrı tarafından size verilen Kurtuluş hakkını inkar etmek için her türlü girişimi yapacağı bir zamanda, sadece size Kurtuluşu getirmek için şimdi geleceğime dair size Söz veriyorum.

Şimdi konuşanın Ben, İsa Mesih olduğunu yüreğinizde bildiğiniz halde, Beni terk etmeyin. Kim olduğuma dair herhangi bir şüpheniz varsa, ruhları Benden uzaklaştırmaya çalışmayın. Tanrı’nın peygamberlerine zarar vermeyin, yoksa çok acı çekersiniz. Babamın dünyayı Benim İkinci Gelişime hazırlama Planına karşı savaşmayın, yoksa Babamın Gazabına maruz kalırsınız. Minnettar ol. Cömert olun ve bu Müdahale Armağanını sevgi ve sevinçle kabul edin, çünkü bu, sizin kendi iyiliğiniz ve yaşayan her ruhun iyiliği için dünyaya sunuluyor. 

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/05/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/05/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/05

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050524.cfm