Hayranlıkla Deccalin ayaklarına kapananlar, onları ateş gölüne atacak olan Rab’bin Meleği tarafından kendisiyle birlikte süpürülecek.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Deccal, dünyayı İsa Mesih olduğuna inandırmak için sözde damgasını kullanacak

15 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Evladım, deccalin etkisi altındaki ruhları aldanış sardığında, insanlar ondan gelecek birçok eylem, eylem ve söze aldanacaklar. Tatlı, sakinleştirici ve sakin tavrıyla, Tanrı’ya karşı işlenen her günahı güvenle haklı çıkaracaktır. İnsanlığa karşı işlenen en aşağılık günah bile sanki hiçbir önemi yokmuş gibi nazikçe açıklanacak.

Pek çok kişiyi can almanın başkalarının iyiliği için olduğuna ve insan haklarının önemli bir parçası olduğuna ikna edecek. Ağzından dökülecek küfürler haklı ve yerinde görülecektir. Her şeyi Kutsal Yazılardan tersten alıntı yaparak haklı çıkaracaktır.

Onun her sözüne tutunanlar, Allah’ın Sözü hakkında ona karşı çıkabilecek kadar bilgi sahibi olmayacaklardır. Daha sonra sürekli dua ettiği izlenimini verecek ve manevi açıdan yetenekli olduğunu beyan edecektir.

Deccal, büyük hayır işleri yaptığı görülen kişilerle arkadaşlık kuracak ve Tanrı’nın Gözünde kutsal görülen kişilere kur yapacaktır.

Zamanla insanlar, deccal’in büyük rol oynayacağı, gerçekten aydınlanmış tek dünya dini olduğuna inanacakları şeye dönüşecekler. Daha sonra, dünyayı azizlerle ilgili damgalara* sahip olduğuna ikna etmek için Şeytan tarafından kendisine verilen her şeytani gücü kullanacak.

Deccal, dünyayı kendisinin İsa Mesih olduğuna ve dünyayı kurtarmaya geldiğine inandırmak için sözde damgasını bir araç olarak kullanacak. Sonra İkinci Gelişi ilan ettiğini söyleyecek ve hayranlıkla ayaklarına kapananlar, onları ateş gölüne atacak olan Rab’bin Meleği tarafından kendisiyle birlikte süpürülecek. 

Annen

 

Kurtuluşun Annesi

 

 

*(Stigmata Anlamı: Hıristiyan inancının üyeleri tarafından, eller, bilekler ve ayaklar gibi İsa Mesih’in çarmıha gerilme yaralarına karşılık gelen yerlerdeki vücut izlerini, yaraları veya ağrı hissini tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Stigmata’nın yaralarına Stigmatist veya Stigmatik denir .

Bu terim, Aziz Pavlus’un Galatyalılara Mektubu’nun sonundaki şu dizeden gelmektedir: “Bedenimde İsa’nın izlerini taşıyorum.)

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/15/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/15/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/15

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021524.cfm