Benimle Sonsuz Yaşamı ya da şeytanla sonsuz lanetlenmeyi seçmek zorunda kalacaksın. Arada hiçbir şey yok.

Cehennem resimleri_ Cehenneme Yolculuk (Tam versiyon)

Hell pictures_ A Trip To Hell (Full version) / 지옥그림_지옥을 견학하다 (Full version)

https://www.youtube.com/watch?v=dWXkBBIaiVc&t=443s

 

 

“Tercia via non datur”, üçüncü bir yol yok.

TR:

“Zulme Hıristiyan tepkisi” konferansının açılış konuşması

Dr. Gyula Márfi ~ Yayınlanma Tarihi: 29 Ocak 2017.

https://www-eucharisztikuskongresszus-hu.translate.goog/hitvedelem.html?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

HU:

https://www.eucharisztikuskongresszus.hu/hitvedelem.html

—————-

Gerçeği Kitap:

İkinci Gelişim gerçekleştikten sonra ruhunun sonsuza kadar var olacağını bilmiyor musun?

10 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Zamanım yaklaşıyor ve Cennet, Cennetin Dünya ile birleşerek bir olacağı büyük ziyafete hazırlanıyor. 

Pek çok hazırlık yapılıyor ve Sevgili Babam, Kendisini tanımayanlara pek çok Hediye getirmeyi planlıyor. Tüm melekler ve azizler, tüm insanlara, özellikle de Cennet ve Cehennemin varlığından habersiz olanlara Hakikat’in verilmesi umuduyla, tüm ruhlar için dua etmek üzere bir araya gelmişlerdir.

Ruhlara Tanrı Sözü sunulduğunda, onu her zaman hoş karşılamazlar. Bunun yerine, kurtuluşlarının tek yolu olan Söz’den kaçınırlar. İnsan neden sadece kendi istediğine ve sadece kendi egosunu tatmin edene inanma konusunda bu kadar inatçı ve kararlıdır? İnsan neden hayatındaki günah ile kendisinin bir hiç olduğunu kabul edememesinin neden olduğu tatminsizlik duygusu arasındaki ilişkiyi görememektedir? Sadece Babamın dünyaya ve O’nun tüm çocuklarına olan sevgisi sayesinde insana bütün olma şansı verilmiştir. Ancak o, Tanrı’nın sadece belirli yerlere yerleştirildiği, kendisine uygun olan yarım hayatı yaşamayı tercih eder.

Ben, İsa Mesih, bu Mesajlardaki Tanrı Sözünü tanımayanların zihinlerini yakında açacağım. Kalplerini çekip, onları Hakk hasretiyle dolduracağım. Siz yalanlarla dolduğunuzda, yalanlarla sunulduğunuzda ve günahın Tanrı’nın Gözünde nasıl görüldüğüne dair yalanlarla beslendiğinizde, sizi korumak için bir engel olarak duracağım. Birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratacağım, çünkü insan Kutsal Ruh’un Armağanını görmezden geldiğinde kolayca pes etmem. Açık bir yaranın üzerine dökülen alkolün acısına benzer bir diken gibi olacağım senin yanında. Çok az kişi Beni görmezden gelmeyi başaramayacak, ancak herkes Benim Son Hediyem olan Ebedi Kurtuluş’u kabul etmeyecek.

Ne yazık ki birçok kişi Son Çağrımı reddedecek ve onun yerine canavarı takip edecek ve bu da onların sonsuza kadar kaybolacağı anlamına geliyor. İkinci Gelişim gerçekleştikten sonra ruhunuzun sonsuza kadar var olacağını bilmiyor musunuz?

Benimle Sonsuz Yaşamı ya da şeytanla sonsuz lanetlenmeyi seçmek zorunda kalacaksın. Arada hiçbir şey yok. Her insan kendi seçtiği yolu seçecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/10/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/10/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/10

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021024.cfm