Onlar, onlara hayat vermek ve onları kötü olanın köleliğinden kurtarmak için yaptığım Büyük Fedakarlığı küçümsüyorlar.

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Çocuklarım için yapmayacağım hiçbir şey yoktur. Hiçbir fedakarlık çok yüksek değildir

9 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, çocuklarım için yapmayacağım hiçbir şey yoktur. Hiçbir fedakarlık çok yüksek değildir.

Kalbimi onların ayakları altına koyabilmek için Kendimi alçaltıyorum ama onlar yine de onu çiğnemeye devam edecekler. Ben bu Mesajlarla onlara seslenerek kendimi alçaltıyorum, onlar da Benimle alay ediyor ve alay ediyorlar.

Oğlumu kırbaçlamalarına ve öldürmelerine izin verdim ve onlar, onlara hayat vermek ve onları kötü olanın köleliğinden kurtarmak için yaptığım Büyük Fedakarlığı küçümsüyorlar.

Onlara yollarını düzeltmeleri için yalvarıyorum ama onlar Beni görmezden geliyorlar. Onlarla konuşmaları ve Sözümü duyurmaları için seçilmiş ruhları gönderdim ve onlar da yüzlerine tükürdüler.

Onlara azap gönderdim ama onlardan ders almadılar. Bunun yerine, bunların sadece kaderin bir cilvesi olduğunu ve Benimle hiçbir ilgilerinin olmadığını iddia ettiler.

Vizyonerlere, kahinlere, azizlere ve azizlere verilen mucizevi Hediyeler aracılığıyla onlara Sevgimi gönderdim.

Aziz Faustina elinde İlahi Merhamet resmini tutuyor

peygamberler vardı ve sadece birkaçı onlardan yararlandı. Şimdi Sözlerimi İşaretle, Hakikat Kitabı, seni kurtarmak için biricik Oğlumu gönderdiğimden beri Benim tarafımdan dünyaya verilen en büyük Hediyedir. Bu Değerli Hediyeyi, kalbinizi açması, ruhunuzu şeytanın ayartmalarına olan bağlılığından kurtarması ve Krallığıma hazırlanmanıza yardımcı olması için miras bırakıyorum. 

Bu zamandaki Güçlü Müdahalem, Sözümün bugünden itibaren yayılma hızının birçok kişiyi şok edeceği ve şaşırtacağı anlamına geliyor. İnsan eliyle yapılan çok az organizasyonun söz konusu olduğu her dilde konuşulan Sözümü duyduğunuzda, size Kutsal Ruh’un Gücünün kanıtı verilecektir. 

Çalışmamın devam etmesini sağlayacağım. Elimi durdurmaya çalışanların hepsinin üzerinden geçeceğim. Kötü ruhun yönlendirdiği kişileri bir kenara iteceğim ve onların acınası seslerini sağır edeceğim.

Sadece her bir ruhu kurtarmayı arzularken, Beni durdurmaya çalışanları elimin bir darbesiyle susturacağım. Bu Çalışma’nın göz ardı edilmesine izin vermemeye kararlıyım, çünkü Yetkimi bunun gibi bir Göreve verdiğimde, insanın gücünün onunla karşılaştırıldığında hiçbir şey olmadığından emin olabilirsiniz.

Sakin olun sevgili çocuklar ve sevgili Babanız Bana güvenin. Sevgim o kadar büyük ki, ne kadar ağır günah işlerseniz işleyin, sulandırılamaz. Bu denemelerin, sıkıntıların ve kötü planların Oğlumun tüm izlerini silmesine izin veriyorum, ancak yalnızca kısa bir süre için.

Planlarımdan asla korkmayın, çünkü onların bir amacı vardır ve bu, Kutsal İrademe uygun olarak tüm kötülükleri yok etmek ve hepinize Görkemli bir yaşam getirmektir. Sabırsızlıkla bekleyeceğiniz çok şey var. Tek isteğim dua etmeniz ve bu zamanda, Yeni Cennette ve Yeni Dünya’da sizin için yarattığım tüm nihai, paha biçilmez Hediyeyi size getirmek için Kutsal Görevim aracılığıyla size verdiğim her şeyi takip etmenizdir. Yeni Cennet – tıpkı Adem ile Havva’yı yarattığımda olması gerektiği gibi. 

Kendinizi zayıf veya savunmasız hissettiğinizde, hepinize olan Sevgimi her zaman hatırlayın, çünkü bu o kadar büyüktür ki, kavrayışınızın ötesindedir.

Sevgili baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/09/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/09/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020924.cfm