insanoğlu artık sel, deprem, tsunami, volkan ve kasırgaların insanın Dünya’yı ihmal etmesinden kaynaklandığını söyleyemeyecek.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Babam dünyayı hem maddi hem de manevi olarak sarsacak

8 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuğum, Tanrı’nın bir Armağanı olan Kutsal Ruh, Oğlumun havarilerinin üzerine indiği gibi, bu zamanlarda Oğlumu seven herkesin üzerine de dökülecek.

Babamın her bir çocuğunu kurtarmak için hayata geçireceği birçok planı var. Bu planlar, özel Lütfun dökülmesi, Tanrı’nın çocuklarının yanlış yola sapmamasını sağlamak için bu Mesajlar aracılığıyla size verilen vahiyler ve diğer birçok müdahale dahil olmak üzere birçok mucizevi olayı kapsamaktadır. Bu müdahalelerin bir kısmı ekolojik cezalar şeklinde olacaktır. Bunlar bu kadar sürekli hale geldiğinde, insanoğlu artık sel, deprem, tsunami, volkan ve kasırgaların insanın Dünya’yı ihmal etmesinden kaynaklandığını söyleyemeyecek .

Tanrı, onu yarattığı için Dünya’nın kontrolü altındadır. Kaderine o karar verecek – başkası değil – çünkü tüm Güç O’na aittir.

Kötü olanın planları ve kötü eylemleri her ulusta gelişirken, Babam dünyayı hem fiziksel hem de ruhsal olarak sarsacak . Allah’a karşı yapılan her saygısızlık eylemi, O’nun dayanılmaz bir azaba yol açacak misillemeleriyle karşılanacaktır. Babam, insanın günahıyla şiddetle mücadele edecek ve insan, Tanrı’nın Gücünü asla küçümsememelidir.

Tanrı’nın Sevgisi hiçbir zaman hafife alınmamalıdır. Sırf Çocuklarına olan Sevgisi anlaşılmaz olduğu için O asla zayıf olarak görülmemelidir . O’nun Merhameti büyüktür ve Tanrı’nın sahte tanrılar ve insanlığın kendine olan takıntısı lehine bir kenara atılmasıyla insanlığın üzerine çıkacak olan musibetler sırasında Tanrı’yı ​​seven herkes kurtulacaktır.

Dua edin, dua edin, dua edin çünkü Oğlumun İkinci Gelişi için hazırlıklarda önceden bildirilen her şey şimdi başlayacak. Olaylar çok hızlı olacak ve Şeytan’ın ordusu ölçülü adımlarla Oğlumun Kiliselerine saldıracak, böylece çok az kişi fark edecek. O zaman umursamayacaklar, çünkü kısa bir süre sonra o kadar çok kandırılmış ve ellerinin altında olacaklar ki, artık gerçek niyetlerini saklamak zorunda kalmayacaklar.

Siz sevgili çocuklarım, şimdi hazırlanmalı, sakin kalmalı, size emredilen her şeyi yapmalı ve dua etmelisiniz. Birlikte kal. Diğer ruhlara Gerçeği getirin, Tanrı’ya inanmayanların ve Oğlum İsa Mesih’in anısına hakaret edenlerin din değiştirmesi için çok dua edin.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/08/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/08/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/08

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020824.cfm