Bir zamanlar Oğlumu tanıyan ve O’ndan uzaklaşan ruhların O’na geri dönmesi daha zordur.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Bu Dualar sevgili çocuklar, büyük Lütuflarla birlikte gelir

5 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, bir zamanlar Oğlumu tanıyan ve O’ndan uzaklaşan ruhların O’na geri dönmesi, O’nu hiç tanımayan ruhların geri dönmesinden daha zordur.

İsa’nın Sevgisini yaşayıp sonra O’na sırtınızı döndüğünüzde, bu hayatınızda büyük bir boşluk yaratır. Hiçbir şey O’nun Varlığının yerini tutamaz. Yani bir ruh O’na geri dönmeye çalıştığında ve Oğlum onları her zaman büyük bir Sevgi ve Sabırla beklemesine rağmen, o kişi hâlâ kalbini nasıl açacağından emin değildir.

Oğluma yabancılaştığınızı hissediyorsanız, O’na seslenmekten asla korkmamalısınız. Kendinizi O’nun huzuruna çıkarmaktan asla utanmamalısınız, çünkü O, Sonsuz Merhametlidir ve pişman bir ruh tarafından kendisinden istendiğinde her günahkarı affedecektir.

Oğlumu çağırmak istediğinizde, sizi Merhametine götürmesi için O’nu çağırmanız ve gerisini O’na bırakmanız yeterlidir.

İşte özel bir Haçlı Seferi Duası (133) Allah’a Dönüş Çağrısı:

Sevgili İsa, kör olduğum için Senden vazgeçen, yabancılaşmış bir ruh olan beni affet. Sevginin yerine hiçbir anlam ifade etmeyen işe yaramaz şeyleri koyduğum için beni bağışla. Senin Yanında yürüme cesaretini toplamam, Sevgini ve Merhametini şükranla kabul etmem için bana yardım et. Kutsal Kalbine yakın kalmam ve bir daha asla Senden uzaklaşmamam için bana yardım et. Amin.

Oğlumu tanımayanlar ve Yüce Allah’ın Tahtı’nın huzuruna çıkmak isteyenler bu Haçlı Seferi Duasını okumalıdırlar (134) Allah’ın Varlığına inanmak için:

Ey Yüce Allah, senin varlığına inanmam için bana yardım et. Bütün şüphelerimi bir kenara bırak. Bundan sonra gözlerimi hayatın hakikatine aç ve beni Ebedi Hayat yoluna yönlendir. Lütfen varlığını hissetmeme izin ver ve ölmeden önce bana gerçek iman armağanını ver. Amin.

Sevgili çocuklar, bu Dualar büyük Lütuflarla birlikte gelir ve onları okuyanlara Hakikat gösterilecek ve kalpleri, şimdiye kadar Dünya’da hiç yaşamadıkları büyük bir sevgiyle dolacaktır. O zaman ruhları arınacaktır.

Tanrı’ya yakın olduğunuzda büyük esenlik lütfuyla kutsanacağınızı bilerek şimdi gidin.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/05/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/05/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/05

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020524.cfm