Çocuklarımı toplamak ve onları güvenli bir şekilde Dünyama götürmek olan Görevim bu

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Gerçeği kalplerinizde şüpheyle değil, sevgi ve güvenle kabul etmenizi diliyorum.

4 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bugün özel bir gün, çünkü sonunda bana senin bu Görevi tamamen kabul etme armağanı verildi.

Sözümü duyurmaya çağırdığım ruhların kalplerine dokunduğumda, bu seçilmiş ruh için çok büyük bir duygudur. Varlığım hem şok ediyor hem de rahatlatıyor. Muazzam bir çalkantıya neden olur ve bu da ruhun tam güvenini gerektirir. Ruhta yaratılan duyguların çatışması nedeniyle büyük bir muhakeme gücü gerektirdiğinden, Benim Müdahaleme tanık olan herkes için korkutucudur.

Ruh ilk başta Kutsal Ruh’un Varlığının saf gücüyle zayıflar ve beden ağırlaşır. Duyular keskinleşir, akıl körleşir. Kısa bir süre sonra, olup biteni sorgulamak için doğal bir dürtü ortaya çıkar ve şüpheler ortaya çıkabilir. Ancak Kutsal Ruh’un Varlığı aşılmazdır ve Ruh ondan bekleneni kabul ettiği sürece, Benim İsteğim yerine getirilene kadar da öyle kalacaktır. . Daha sonra netlik özlemi ve güvence ihtiyacı ruhu sarıyor. Ve teselli ve cesaret ararken Kutsal Ruh’un Gücü durdurulamaz, durdurulamaz veya durdurulamaz.

Ruhun, Gerçeği ilan etmek için Kutsal Ruh’un bir aracı olmasına izin verme istekliliği, onun Söz’ü etkileme, ona müdahale etme veya onu herhangi bir şekilde kurcalama gücünün olmadığı anlamına gelir.

İnsan aklı zaman zaman bununla savaşır. Ruh, Kutsal Ruh tarafından teskin edilirken ve artık O’ndan korkmazken, Görev bittiğinde, yaşamın ruh için eskisi gibi devam edeceği umudu her zaman vardır. Ancak elbette bu her zaman böyle değildir. Yani , Çocuklarımı toplamak ve onları güvenli bir şekilde Dünyama götürmek olan bu Görevimde, bu Görevin sonu yoktur. Son güne kadar yerinde kalacaktır. Artık bu gerçeği kabul ettiğine ve artık başka alternatif arzulamadığına göre sonunda kalbinde huzur bulabilirsin kızım.

Çocuklar, ancak sonunda Hakikat Kitabı dünyasına Hediyemi kabul ettiğinizde kalplerinizde huzur bulacaksınız. Ancak Benim, En Yüce Tanrı’nın – Var Olan ve Olacak Her Şeyin – bu zamanda dünyayla iletişim kurduğumu kabul ettiğinizde, Bana tamamen güvenebileceksiniz.

Gerçeği kalbinizde şüpheyle değil, sevgi ve güvenle kabul etmenizi diliyorum. Bunu yaptığınızda, sizi Huzurum ve Sevgimle dolduracağım. Ancak o zaman sevinç ve mutlulukla dolacaksınız. Ancak o zaman özgür olacaksın.

Senin baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/04/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/04/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020424.cfm