çürümenin başlayacağı ve her yerde kilise çatılarının altındaki duvarların yıkılmasına tanık olunacak.

TR:

Rahipler ve akademisyenler Kilise liderlerinden Papa’nın Fiducia Supplicans’ı geri çekmesini talep etmelerini istiyor

https://www-lifesitenews-com.translate.goog/news/breaking-priests-scholars-ask-church-leaders-to-request-the-pope-withdraw-fiducia-supplicans/?utm_source=featured_news&utm_campaign=usa&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

EN:

Priests, scholars ask Church leaders to request the Pope withdraw Fiducia Supplicans

https://www.lifesitenews.com/news/breaking-priests-scholars-ask-church-leaders-to-request-the-pope-withdraw-fiducia-supplicans/?utm_source=featured_news&utm_campaign=usa

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Oğlumun rahipleri korkunç acılar ve adaletsizliklerle karşı karşıya kaldıklarında beni çağırmalılar

6 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, zamanı geldiğinde, Oğlumun rahipleri korkunç acılar ve adaletsizliklerle karşılaşacakları zaman, beni çağırmalılar. Oğluma hizmet etmeye devam etmeleri için ihtiyaç duyacakları cesareti onlara verebilmem için bana Lütuf verildi. Özellikle Katolik Kilisesi’ndeki rahiplerden bahsediyorum çünkü onlar Tanrı’nın diğer hizmetkarlarından daha fazla acı çekecekler.

Gün geldiğinde ve sevgili Oğlum İsa Mesih’in Kutsallığını inkar edecek bir yemin etmeye çağrıldıklarında, kendilerinden bunu talep edenlerin gerçek niyetlerinden asla şüphe etmemeliler. Onlardan Kutsal Efkaristiya’nın anlamından vazgeçip yeni bir yorumu kabul etmeleri istendiğinde, o saatin geldiğini anlayacaklar. O gün, çürümenin başlayacağı ve her yerde kilise çatılarının altındaki duvarların yıkılmasına tanık olunacak. 

Bu acı sınavlarla yüzleşmek zorunda kalacak tüm rahiplerin şu  Haçlı Seferi Duasını (135) okumalarını arzu ediyorum. Gerçeği savunmak için:

Ey sevgili Kurtuluş Annesi, ihtiyaç anında bana yardım et. Gerçeği her zaman savunmak için Kutsal Ruh’un Gücü tarafından değersiz ruhuma dökülen Armağanlarla kutsanmam için dua edin. Gerçeği, Tanrı Sözünü, Kutsal Sakramentleri ve En Kutsal Efkaristiya’yı inkar etmemin istendiği her olayda bana destek ol. 

Aldığım Lütufları, Şeytan’ın kötülüğüne ve Oğlunuz İsa Mesih’i kirletmek için kullandığı tüm zavallı ruhlara karşı sağlam durmam için kullanmama yardım edin. 

İhtiyaç anında bana yardım et. Ruhların iyiliği için, Tanrı’nın düşmanları tarafından bunu yapmam yasaklanmışken, Tanrı’nın her çocuğuna Kutsal Ayinleri sağlamam için bana cesaret verin. Amin.

Bu zamanlar başladığında, kendi ruhlarınızın ve Tanrı’nın tüm çocuklarının iyiliği için, Tanrı’nın İşini sürdürmeye ve O’nun Haçını dayanıklılık ve haysiyetle taşımaya devam etmeye hazır olmalısınız.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/06/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/06/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/06

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020624.cfm