Yeni Cennetime gelenlerin fiziksel ölümün acısını çekmesine izin vermeyeceğim

Gerçeği Kitap:

Yeni Cennetime gelenlerin fiziksel ölümün acısını çekmesine izin vermeyeceğim

23 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, birçok kişi yanlışlıkla Benim Uyarılarımın insanlığa umutsuzluk ve gereksiz endişe duygusu yarattığına inanıyor. Bu anlaşılabilir bir durum ama bunu biliyorum. Ahiret dünyasının geleceği nefes kesicidir, her bakımdan muhteşemdir. Sizin için hazırlanan Cenneti, size sadece bir bakışını gösterseydim, sizi huşu, merak ve büyük bir heyecan duygusuyla doldururdu. İnsanoğlunun bilinmeyenden korkması ve her birinize Ebedi Yaşam getireceğime dair Vaadim’e güven eksikliği olması nedeniyle, kendilerini Benim Krallığıma hazırlamaya çalışan birçok kişi için bu zordur.

Sevgili takipçilerim, aziz küçüklerim, lütfen bilin ki, Yeni Cennetime gelenlerin fiziksel ölümün acısını çekmesine izin vermeyeceğim – bu benim bu mübarek nesle Hediyemdir. Bugün yaşadığınız dünyadan Benim Yeni Cennetime geçiş göz açıp kapayıncaya kadar olacak; sana olan Büyük Sevgim budur. O Büyük Gün’den önce sizi hazırlamalıyım ki hepiniz Benim Krallığımı miras alabilesiniz. Şu anda katlandığınız ve gelecekte katlanacağınız bu sınavlara sizi sokmak zorunda değilim; bu doğru. Ancak, Sözümü ve Merhametimi hafife alan birçok insan için onları hazırlamam gerekiyor. Sana Hakikati hatırlatmadıkça seni nasıl arındırabilirim? Sizi, her fırsatta Benden uzaklaştıracak olan şeytana bağlayan prangalardan sizi yalnızca Gerçek kurtaracaktır. Krallığımdaki haklı mirasınızı güvence altına almak için Çağrıma yanıt vermezseniz kazanacağını biliyor. O zaman siz, onun tarafından aldatılmış olduğunuz için, ruhunuzu Benim İlahi Merhametimle uzlaştırmayı başaramayacaksınız.

Sadece Beni takip edenler, Cennete doğru attıkları her adımda Ebedi Kurtuluşu elde etmeyi başarabileceklerdir. Lütfen sabırlı olun. Çağrıma karşı uyanık olun. Ben bu Mesajlar aracılığıyla size ulaşmaya çalışırken Beni kendinizden uzaklaştırmayın . Babamın Kitabında zaten bildiğiniz Kutsal Sözüm aracılığıyla Bana güvenmeyi öğrenin.

Kötülükten bahsettiğimde, sadece karşı karşıya kalacağınız aldatmacayı size açıklıyorum. Aldatmanın sorunu, sizi Gerçeğe karşı körleştirmesi ve sizi sahte bir doktrine sürükleyecek bir inanca inanmaya sürüklemesidir. Bu yeni doktrinde saygı duyulan ben, yani İsa Mesih değilse, o zaman bunun Kutsal Ruh tarafından dikte edilmediğinden emin olabilirsiniz.

Kalplerinizin sakin olmasına, güveninizin bir çocuk gibi olmasına izin verin ve Beni, benim sizi sevdiğim gibi sevin. Asla Merhametime direnmeyin, Benden asla korkmayın, Bana karşı asla öfke duymayın, özellikle de bu hayatta acı çektiğinizde. Yakında seni eve getireceğim. Büyük Gün doğar doğmaz dünya doğacak ve sizi ve tüm sevdiklerinizi yeni ve harika bir hayat bekliyor . Hepiniz, görünürde bir düşman olmadan, korku, tehlike veya herhangi bir acı çekmeden Bana bağlı olacaksınız. Öyleyse neden Krallığımdan korkuyorsunuz? Bu size, Dünyadaki tüm yaşamınız boyunca aradığınız mutluluğu ve sevgiyi getirecek; ancak bu armağanları geliştirmek için ne kadar çabalarsanız çabalayın, hiçbir zaman gerçek anlamda yerine getirilmeyecek.

Sana En Büyük Hediyem Sonsuz Yaşamdır. Hediyemi korkmadan bekleyin. Bunun yerine, Yeni Krallığımı sevgiyle ve beklentiyle bekleyin, çünkü sabırsızlıkla beklenecek çok şey var.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/23/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/23/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042324.cfm