Dünya günahlardan arındırıldığında ve mümkün olduğunca çok sayıda ruh arıtıldığında, o zaman sizi selamlamaya hazır bir Damat olarak geleceğim.

„İnsanlığın doğal karşıladığı şeylerin çoğu alt üst olacak, ama bu gerekli.”

 

bir araya getir:

Masonların Katolik Kilisesi’ni yok etme planı

https://www-katolikus–honlap-hu.translate.goog/0904/szabad.htm?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

Szabadkőműves terv a katolikus Egyház tönkretételére

http://www.katolikus-honlap.hu/0904/szabad.htm

—————-

Gerçeği Kitap:

İnsanlığın doğal karşıladığı şeylerin çoğu alt üst olacak, ama bu gerekli

1 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Arınma sırasında insan ırkının katlanmak zorunda kaldığı sıkıntılar nedeniyle, bunun vereceği acıyı umutsuzlukla karıştırmak hata olur. 

İnsanlığın doğal karşıladığı şeylerin çoğu alt üst olacak, ters yüz olacak ama bu gerekli.

Arınma sona erdiğinde, aniden ve hiçbir uyarı vermeden yeni bir şafak ortaya çıkacak ve yeni dünya Tanrı’nın çocuklarına sunulacak.

Sizden ricam, beni sevenler kadar sevmeyenler de çok acıya katlanacak olsa da, aranızdaki tek bir adam bile umudun olmadığına inanmasın . Bunun yerine sevinin çünkü Yeni Cennetimde önünüzde yalnızca sevgi, neşe, huzur ve mutluluk var. Dünya günahlardan arındırıldığında ve mümkün olduğunca çok sayıda ruh arıtıldığında, o zaman sizi selamlamaya hazır bir Damat olarak geleceğim. Büyük ve Görkemli Gün sevinçle, heyecanla ve özlemle beklenecek, çünkü Kalbim patlayacak ve tüm dünyayla birleşecek.

Yeni Başlangıç ​​elinizin altında. Şimdi tanık olduğunuz her türlü acıya ve ıstıraba katlanın, çünkü Benim Işığıma geldiğinizde, sizi tüm hayatınız boyunca beklediğiniz ama gerçekten kavrayamadığınız sevgi ve mutlulukla boğacağım zaman bunun hiçbir anlamı olmayacak. o zamana kadar.

Kaybettiğim ruhları Kollarıma geri getirmem için Bana yardım et. Birbiriniz için dua edin. Neşeli ol. Umutlu ol. Huzur içinde olun. Önünüzde ne olursa olsun, bilin ki Sevgim nefretten daha güçlüdür. Benim Gücüm Yücedir. Rahmetim sonsuzdur. Sabrım büyüktür.

Esenlik içinde gidin ve son güne kadar Bana hizmet edin, çünkü ertesi Gün, sonu olmayan ve artık ölümün olmayacağı dünyanın başlangıcı olacaktır.

Hepinizi seviyorum ve değer veriyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/01/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/01/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020124.cfm