Her zaman, her gün, sanki Uyarı yarınmış gibi hazırlanın, çünkü aniden üzerinize gelecektir.

Gerçeği Kitap:

Her zaman, her gün, sanki Uyarı yarınmış gibi hazırlanın, çünkü aniden üzerinize gelecektir.

31 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, şimdi ben gelecek Uyarı hakkında konuşurken Beni duy. Benim Müdahalem olmasaydı, dünyanın çoğu canavarın uçurumuna düşecek ve Tanrı’nın Işığını asla göremeyecekti. Bu Mucize olmasa milyarlarca ruh Cehenneme giderdi. 

O halde, bu Olaya hazırlanmanız gerektiğini size hatırlatmalıyım çünkü bu, birçokları için muazzam acı ve ıstıraba neden olacaktır. Sanki birçok kişi, ruhu güçlü bir ısıyla arındıran ve korkunç bir pişmanlık duygusu yaratan, etin acı çekmesine neden olan Araf’ın en alt seviyesine dalmış gibi olacak.

Birçok ruh sevinecek.

Ancak bana yakın olan ruhlar bile, yanlışlarıyla benim karşımda yüzleşmek zorunda kaldıklarında ıstırap çekecekler. Ancak hissedecekleri utanç çabuk unutulacak, Merhametimin Işığı onları yutacak ve Lütuflarla dolduracak.

Beni hiç tanımayan ruhlar büyülenecek ve birçoğu öldüklerine ve son günde Benim tarafımdan yargılanacaklarına inanacak. Hakikat kendilerine açıklanınca onlar da sevinecekler. O zaman günahkar hayatlarından zevk alan o zavallı sefil ruhlar çok acı çekecekler. Bazıları yıkılacak ve Ayaklarımın dibine uzanacak ve gözlerini Işığımdan koruyacak çünkü Karşımda yalnız ve savunmasız durmanın acısı onlara dayanamayacak kadar ağır olacak. Benim merhametimi istemeyecekler çünkü Bana olan nefretleri çok derin.

Sonunda Benden tamamen vazgeçip, bedenen ve ruhen kendilerini şeytana teslim eden ruhlar, sanki Cehennemin derinliklerine inmiş gibi daha büyük bir azap çekeceklerdir. Birçoğu Benim Varlığıma dayanamayacak ve karşımda taş gibi düşecekler. Diğerleri Bana seslenmeye çalışacaklar ama şeytan tarafından Benden uzaklaştırılacaklar.

Ancak Benim tarafımdan yapılan bu güçlü Müdahalenin gerçekleşmesinden sonra, milyarlarca kişi din değiştirecek ve onlar da, ruhlarını kurtarmama yardım etmek için, kendilerini Merhametimden tamamen kesmiş olan ruhların kefaretine katlanmak üzere Benim Kalan Kiliseme katılacaklar. 

Her şey iyi olacak, çünkü sonunda Ben Merhametliyim, İyiyim, Sevgiyim. Beni sevenlere Sevgimin Hediyesi bol bol verilecektir. Onlardaki Sevgim, Tutkumun İmajını ateşleyecek ve bu onları, Merhametime en çok ihtiyaç duyan kayıp ruhların günahlarının kefareti olarak büyük fedakarlıklar yapmaya teşvik edecektir.

Her zaman, her gün, sanki Uyarı yarınmış gibi hazırlanın, çünkü o aniden üzerinize gelecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/31/prepare-always-every-day-as-if-the-warning-were-tomorrow-for-it-will-come-upon-you-suddenly/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/31/prepare-always-every-day-as-if-the-warning-were-tomorrow-for-it-will-come-upon-you-suddenly/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/31

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/013124.cfm