Oğlumun Çarmıha Gerilmesi sırasında O, kötü bir gaddarlıkla gaddarca muamele gördü

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Şeytan’ın bu Görevi küçümsediğini unutmayın, çünkü bu yüzden milyarlarca ruhu kaybedecektir.

31 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, bu Misyona duyulan nefretin kalplerinizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Bunun yerine, Dünyadaki bu sıkıntılı zamanlarda, Hakikat Kitabı Hediyesi için şükran duyarak başlarınızı eğin.
Sevgili Oğlum İsa Mesih, Dünyadaki Zamanı sırasında, Gerçeği vaaz etme Misyonu sırasında işkence gördü, küçümsendi ve azarlandı.

Tanrı’nın Sözünü bilenler, vaat edilen Mesih’in önlerinde durduğunu kabul etmeyi reddettiler. Sözleri paramparça oldu ama buna rağmen göz ardı edilmedi.
Tanrı, peygamberleri aracılığıyla konuştuğunda ve Oğlum – Gerçek Mesih – söz konusu olduğunda, insanın Söz’ü görmezden gelmesi imkansızdır.
Allah’ın kelamını kabul etmeyenler, peygamberlerin ağzından döküldüğünde arkalarını dönmeyi imkansız bulacaktır. Bunun yerine, nefretleri onlara azap edecek ve kalplerinde bir an bile huzur hissedemeyecekler.

Oğlumun Çarmıha Gerilmesi sırasında O, aynı gün O’nunla birlikte çarmıha gerilenlerin katlanmak zorunda olmadığı kötü bir gaddarlıkla gaddarca muamele gördü ve işkence gördü. Ancak onlar hüküm giymiş suçlulardı ve Oğlumun tek suçu Gerçeği söylemesiydi. Hakikat – Tanrı Sözü – peygamberler aracılığıyla söylendiğinde, bu iki ucu keskin bir kılıç gibidir. Bazılarına sevinç ve özel Lütuflar getirecek, ancak diğerlerine nefrete neden olabilecek korku getirecek. Dolayısıyla, nefreti kötü eylemler, yalanlar ve Sözün kasıtlı olarak çarpıtılması biçiminde gördüğünüzde, bu Görevin Tanrı’dan geldiğini bilin. Şu anda Dünya’da dolaşan birçok sahte peygamber böyle bir tepkiye neden olmuyor çünkü onlar Tanrı’dan gelmiyorlar.

Şeytan’ın bu Görevi küçümsediğini unutmayın, çünkü bu yüzden milyarlarca ruhu kaybedecektir. Dolayısıyla bu yolu izleyenler için oldukça zorlu bir yol olacaktır. Oğlumun Adıyla geldiklerini söyleyen ve ardından bu Tanrı Sözü’nün Şeytan’dan geldiğini ilan edenlere karşı sizi uyarıyorum. Kutsal Ruh’a karşı en ağır küfür hatalarından birini yapıyorlar. O zavallı ruhlar için dua edin, dua edin, dua edin. Onlara karşı öfke duymayın. Bunun yerine onların ruhları için Merhamet dilemelisiniz.

Bu Misyonu Şeytan’ın kötülüğüne karşı korumak için, Şeytan’dan vazgeçmek için bu güçlü Duayı okumaya başlamanızı rica ediyorum. Bu Haçlı Seferi Duasını haftada en az iki kez okuduğunuzda, bu Kurtuluş Misyonu’nun korunmasına ve Tanrı’nın Krallığı Alemine daha fazla ruhun getirilmesine yardımcı olacaksınız.

Haçlı Seferi Duası (132) Bu Misyonu korumak için Şeytan’dan vazgeçin

Ey Kurtuluşun Annesi, bu Misyonun yardımına gel. Şeytan’dan vazgeçmemiz için bize, Tanrı’nın Kalan Ordusuna yardım edin. Canavarın kafasını topuğunuzla ezmeniz ve ruhları kurtarma Misyonumuzdaki tüm engelleri kaldırmanız için size yalvarıyoruz. Amin.

Çocuklar, Oğlumun Haçını taşımasına yardım etmenin asla kolay olmadığını hatırlamalısınız. O’na bağlılığınızı ilan ettiğinizde, O’nun acısı sizin acınız olur. O’na tamamen güvenerek ve O’nun ruhları kurtarmasına yardım etme yolculuğunuzda ısrar ederek daha güçlü olacaksınız. Sevgili Oğlum İsa Mesih’in İkinci Gelişi Gününe kadar her gün kaderiniz olacak olan alayların, küfürlerin ve ayartmaların üstesinden gelmeniz için size cesaret, güç ve saygınlık verilecek.

Barış içinde git. Oğluma tüm güveninizi verin ve ruhların kurtuluşunu teşvik etme Misyonunuzda yardımınıza gelmek için her zaman beni, sevgili Kurtuluş Annenizi çağırın.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/31/mother-of-salvation-remember-that-satan-despises-this-mission-because-he-will-lose-billions-of-souls-because-of-it/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/29/i-must-intervene-to-save-humanity-from-destroying-itself-before-the-great-day-of-the-lord/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/30

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/013024.cfm