Yakında çok cesur bir adamın sesini çıkarması ve şunu ilan etmesi gerekecek: “Bu yanlış.”

TR:

CP: Piskopos Giusti, sodomit anti-gospel’e uyum sağladığı için otomatik olarak aforoz edilmeyi hak etti

https://vkpatriarhat-org.translate.goog/en/?p=23974&_x_tr_sl=la&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

EN:

BCP: Bishop Giusti earned latae sententiae excommunication for alignment with the sodomite anti-gospel

https://vkpatriarhat.org/en/?p=23974

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Tanrı’nın Büyük Günü’nden önce insanlığı kendini yok etmekten kurtarmak için müdahale etmeliyim.

29 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, kendiniz için değil, insan ırkının ahlaksız ve günahkar yaşamlara düşme hızı nedeniyle ağlayan ve acı çeken Benim için, İsa’nız için ağlayın.

Sözüm pek çok kişi tarafından çok uzun süredir reddedildiğinden, pek çok insanın konu hayatlarında yaptıkları seçimler olduğunda hiçbir yönlendirmesi ya da bilgisi yok. Hakikatten çok uzaklaşmış ruhların, onlara önderlik edecek tek şeyleri kendi arzuları ve bencillikleridir. Bencillik, cinsel ahlaksızlık, kişisel tatmin ve maddi çıkar arayışı onların ruhlarını mahveder. Hiçbir şey onları tatmin edemez ve edemez. Günahın derinliklerine ulaştıklarında, aktif olarak başkalarının ruhlarını tuzağa düşürmek için ararlar. Çünkü şeytan onların ruhlarını öyle bir yemiştir ki, onları kullanarak başka ruhları da kendi alçak tuzağına çekmiştir.

İnsanlığın ahlakı o kadar derinlere inmiştir ki, bu kötülük ruhu her gün milyonlarca ruhu sarmaktadır. Ah, Acım nasıl da arttı ve bu istilayı ortadan kaldırmak için ne kadar çok çalışma yapılması gerekiyor. İnsan ırkının yalnızca üçte birine iyiyle kötü arasındaki farkı anlama lütfunun verileceği bir zaman gelecek.

Kötülüğün herhangi bir biçimini hoş karşılayanlar, onu iyi bir şeymiş gibi sunacaklardır. Yakında çok cesur bir adamın sesini çıkarması ve şunu ilan etmesi gerekecek: “Bu yanlış.” mantıksız bir patlama olarak görülecek bir şey için şeytanlaştırılmadan ve küçümsenmeden.

Ah, Tanrı’nın çocukları nasıl da batacak. Kalpleri katılaşmış, başkalarına karşı nefreti olan, şefkatten yoksun, açgözlülük ve şiddet arzusu taşıyan ruhların sayısı artacaktır. Onlarca yıl önce onlardan korkulurken, dünyada onlara hayranlık duyulacak. Bu nedenle, Tanrı’nın Büyük Günü’nden önce insanlığı kendi kendini yok etmekten kurtarmak için müdahale etmeliyim.

Şeytan’ın planı mümkün olduğu kadar çok ruhu yok etmektir. Planım bu istilayı durdurmaktır ve sizi Tanrı’nın Sevgisine uyandırmak ve gelecek dünyaya yeterince hazırlanma ihtiyacı için gerekli işaretleri sağlamakta tereddüt etmeyeceğim.

Asla Tanrı’nın Eli’ni reddetme. Asla Tanrı’nın Sözünü göz ardı etmeyin, çünkü bunlar olmadan siz bir hiçsiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/29/i-must-intervene-to-save-humanity-from-destroying-itself-before-the-great-day-of-the-lord/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/29/i-must-intervene-to-save-humanity-from-destroying-itself-before-the-great-day-of-the-lord/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/012924.cfm