İnsana ruhu uğruna verilen her şey Kutsal Kitap’ta bulunabilir.

Gerçeği Kitap:

Bugün, her zamankinden daha az insan Tanrı’nın Sözüne inanıyor

28 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Babamın Kutsal Kitabı olan Kutsal Kitap’ta Hakikati bulabileceklerinden kimsenin şüphesi olmasın. Söz, yüzyıllardır olduğu gibi herkesin şahit olması için oradadır. Kutsal Kitap Hakikati içerir ve insanlıktan beklenen her şey onun sayfalarında açıkça ortaya konur.

Peygamberlerin ve Kutsal Ruh’un rehberliğindeki öğrencilerimin ağızlarından dökülen her şey onun içinde mevcuttur. Gerçek, Söz’ün, yani Babamın Kitabı’nın içinde saklıdır. Peki o halde insan neden Söz’ün geçerliliğini sorguluyor? İnsana ruhu uğruna verilen her şey Kutsal Kitap’ta bulunabilir.

Hakikat, ruhlar tarafından farklı şekillerde sindirilir. Alçakgönüllü ruhlu ve Tanrı Sözü’nü kabul edenler onu sorgulamazlar. Diğerleri onu alır ve artık Hakikat’e benzemeyene kadar bir kısmını atar. Bir de Söz’ü asla kabul etmeyenler var çünkü bu onları pek ilgilendirmiyor. Kutsal Kitap’ta yer alan Hakikati folklordan başka bir şey olarak görmüyorlar.

Bugün her zamankinden daha az insan Tanrı’nın Sözü’ne inanıyor. Sadece kendi yaşam tarzlarına hitap eden bölümleri alıp, hiçbir yakınlık duymadıkları Allah’ın kanunlarından uzaklaşanlar. Bugün öğretilen Hakikat, İncil’de anlatılanların yalnızca bir gölgesidir.

Şimdi size üç nedenden dolayı Hakikat’ten bahsediyorum. Birincisi size Babamın Kitabında yer alan Hakikat Sözünü hatırlatmak içindir. İkincisi, Tanrı Sözü’nü yeniden yazamayacağınız gerçeğini pekiştirmektir. Üçüncüsü, yakında sizden alıkonulacağı bir zamanda, Tanrı’nın çocuklarını Tanrı Sözü’yle besleyebilmem için. Bunu şimdi size peygamberler aracılığıyla vaat edilen Hakikat Kitabı aracılığıyla yapıyorum. Eğer Gerçek size uymuyorsa, o zaman Tanrı Sözünü kabul etmiyorsunuz demektir. Eğer Tanrı Sözünü kabul etmezseniz, o zaman sizi Yeni Krallığıma götüremem ve çarmıhta günahlarınız yüzünden öldüğümde size söz verdiğim kurtuluşu getiremem.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/28/today-fewer-people-than-ever-believe-in-the-word-of-god/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/28/today-fewer-people-than-ever-believe-in-the-word-of-god/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/28

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/012824.cfm