1214_fold_

insan ırkının yok edilmesini önlemek için Müdahalemin gerçekleşmek üzere olduğunu duyurcak

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Ben sadıkları toplamaya geliyorum. Benim Zamanım yakında, Oğlumun Merhameti neredeyse üzerinizde

13 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Ben Baba Tanrıyım. Ben Kimim. Ben senin Yaratıcınım – Alfa ve Omega.

Sevgili kızım, insan ırkının yok edilmesini önlemek için Müdahalemin gerçekleşmek üzere olduğunu duyururken Beni duy.

Hiçbir kötülüğü duymamanız, onun var olmadığı anlamına gelmez. Tek amacın mümkün olduğu kadar çok insanı yok etmek olduğu, savaşa yol açacak kötü bir eylem planlanıyor. İnsanın çocuklarıma karşı kötülük yapma kapasitesi hiç bu kadar büyük olmamıştı. İnsanoğlunun teknoloji üretme yeteneği hiç bu kadar büyük olmamıştı, ancak bu bilgi büyük ölçüde suiistimal ediliyor ve hayatınızın her alanını kontrol etme planları ileri bir aşamada.

Onlar, benim düşmanlarım, benim size verdiğim gibi, yediğinizi, içtiğinizi ve Hakikati tebliğ etmek için yaptığınız her şeyi kontrol etmek istiyorlar. Ülkelerinizi, mali durumunuzu ve sağlığınızı kontrol altına aldıkları güne kadar rahat durmayacaklar . Bu planlar belirginleşirken aynı zamanda tüm dinleri de ele geçirecek. Pek çok insan Benim Varlığıma inanmadığı için, onların Benden ruh çalmaya yönelik sinsi planlarına karşı çok az muhalefet olacak.

İnsan Tanrı’ya meydan okuyabileceğine inandığında, gerçekte Kim olduğumu bilmiyor demektir. Kim olduğumu bilmiyorsa hiçbir şey bilmiyor demektir. Kalbi katılaşmış, aklı körelmiş ve ruhu kurşunlanmıştır.

Kendini Benden uzaklaştıran kaybolmuştur. Çocuklarımın ruhlarını çalmak amacıyla Bana karşı savaşan kişi Benim için ölüdür ve onun kaderi mahkumdur.

Bu korkunç, hain zulmün gerçekleştirilmesini önlemek için şimdi müdahale edeceğim. Sonra işim bittiğinde gözlerinizi açacağım, kalplerinizi çekeceğim ve sizi merakla dolduracağım. Yakında Gerçeği açıklayacağım çünkü çoğunuz artık ona inanmıyorsunuz.

Ben var olan her şeyim ve olacağım. Ben senin Babanım, Her Şeyi Bilen, Her Şeyi Gören, Her Şeyi Seven ve Merhamet Eden. Ben sadıkları toplamaya geliyorum. Benim Zamanım yakında, çünkü Oğlumun Merhameti neredeyse üzerinizde.

Sevgili baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/13/god-the-father-i-am-coming-to-gather-the-faithful-my-time-is-soon-as-my-sons-mercy-is-almost-upon-you-2/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/13/god-the-father-i-am-coming-to-gather-the-faithful-my-time-is-soon-as-my-sons-mercy-is-almost-upon-you-2/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011324.cfm