Gerçeği ilan etmekten asla korkmamalısınız çünkü yalnızca Gerçek sizi özgür kılacaktır.

Gerçeği Kitap:

Benim Kilisem Tanrı Sözünü desteklediğinde, siz de Benim Kiliseme itaatkar kalmalısınız.

14 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, hizmetkarlarım, takipçilerim ve Benden olduklarını iddia eden herkes Beni sevdiklerini söylediklerinde, bu iki anlama gelir. Beni seviyorlar çünkü Sözümü kabul ediyorlar ve Gerçeği ilan ederek Beni onurlandırıyorlar.

Beni sevdiğinizde Kutsal Sözüme sadık kalmalısınız. Bu, Hakikat ile ilgili her konuda Benim Sözüme itaat etmek anlamına gelir. Benim kutsal hizmetkarlarım olarak, Sözümün Gerçeği’ni ilan ettiğinizde, Tanrı’nın Sözüne itaatkar kalmalısınız.

Benim Kilisem Tanrı Sözünü desteklediğinde, siz de Benim Kiliseme itaatkar kalmalısınız. Ancak Kilisemdeki yetkili kişilerin artık Gerçeği ilan etmeyeceği gün geldiğinde, o zaman yalnızca Bana itaat etmelisiniz. Çünkü Ben Kiliseyim. Ben olmadan, İsa’nız, Kilise yoktur.

Sözüm tahrif edilip uyarlandığında artık Benim Sözüm olmayacaktır. Yalnızca Tanrı’nın Gerçek Sözüne itaat edebilirsiniz. Dünya çapındaki kiliselerimde Kutsal Sözümün yerini alacak yeni bir insan yapımı doktrini takip ederseniz, o zaman bu saygısızlığın sorumluları Beni inkar edeceklerdir. Yalnızca Tanrı’nın Sözünü ilan edenlere itaat edin, çünkü eğer bu Benim Sözüm değilse, o zaman Tanrı’dan değildir.

Tanrı’nın Sözü kutsaldır. Hiç kimse tarafından değiştirilemez. Kiliseme itaat önemlidir. Tanrı’nın Sözü’ne itaat, Hıristiyan olup olmadığınızı belirleyen şeydir. Tanrı Sözü’nü insan yapımı bir şeyle değiştireceğiniz gün, Tanrı Sözü’ne itaatsizlik edeceğiniz gündür.

Eğer Gerçek desteklenirse, Benim Gözlerimde, Dünyadaki Kilisemde itaatkar kalabilirsiniz. Gerçeği ilan etmekten asla korkmamalısınız çünkü yalnızca Gerçek sizi özgür kılacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/14/when-my-church-upholds-the-word-of-god-you-must-remain-obedient-to-my-church/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/14/when-my-church-upholds-the-word-of-god-you-must-remain-obedient-to-my-church/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011424.cfm