Çok yakında Cehennem, var olmayan bir yer olarak resmen ilan edilecek.

Gerçeği Kitap:

Çok yakında Cehennem var olmayan bir yer olarak resmen ilan edilecek

12 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, şu anda dünyayla konuştuğum Ben İsa Mesih olmasaydı, birçok ruh Cennetin Kapılarına asla giremezdi.

Pek çok nankör ruh artık Benim Yasalarıma itaat etmiyor ve bu yüzden kendi yorumlarını yaratıyorlar ki bunu da iğrenç buluyorum. Hakikat ile ilgili kurallar insanlığa bir Armağan olarak, insanın kurtuluş hakkını kazanmasını sağlayacak bir araç olarak verilmiştir. Kendi Tanrı Kanunları versiyonunuza göre yaşayıp sonra Cennete girmeyi bekleyemeyeceğinizi bilmiyor musunuz?

İnsanın kibri tevazu ruhunun önüne geçmiştir. İnsan artık Tanrı’ya kendisine emredildiği şekilde hizmet etmiyor. Bunun yerine, kendi hayal gücünden Cennetin nasıl olduğuna inandığı bir vizyon yaratır. Bugün, Bana hizmet etmekle görevlendirilen hiçbir kulum, Cehennemin varlığından söz etmez.

Cehennem kelimesinin sadece anılması bile kutsal kullarımı utandırıyor, çünkü onlar aldatılmış laik bir toplum tarafından karşı karşıya kalacakları alaylardan korkuyorlar. Cehennem pek çok zavallı ruha ev sahipliği yapıyor ve hiçbir şeyden haberi olmayan ruhların son nefeslerini verdikleri anda dehşet uçurumuna atıldıklarını görmek Bana ne kadar acı veriyor.

Artık Tanrı’nın çocuklarına, Gerçeğe karşı kör olan ruhlar için dua etmenin aciliyeti anlatılmalıdır. Çok yakında Cehennem, var olmayan bir yer olarak resmen ilan edilecek. Ruhlara, Tanrı’nın tüm çocuklarına, makul ve onurlu bir yaşam sürdüklerinde, Tanrı’ya inanıp inanmamalarına bakılmaksızın, Sonsuz Yaşam verileceği söylenecek. Ama bu bir yalan olacak. Cehennemden dönüş yoktur. Bu sonsuzluk içindir.

Beni hem özel olarak hem de açıkça dıştan reddeden birçok ruh, Cehennemde çürüyor. Onların acı pişmanlıkları, çektikleri korkunç acılar ve Şeytan’a olan nefretleriyle daha da kötüleşiyor. Şeytan, Cehenneme girdikten sonra, tüm kötü ve aşağılık biçimleriyle kendilerini onlara gösterir ve onlara olan nefreti her saniye onları doldurur. Dünyadaki yaşamları boyunca saygı gösterdikleri canavara olan tiksintileri, acılarının çoğunun nedenidir. Ama en büyük ıstırabı yaratan, onların Benden ayrılığı ve yaşadıkları karanlık acısıdır. 

Benim adıma size Cehennemin var olmadığını söyleyen herhangi bir adamın, ruhunuzu kurtarmanıza yardım etmekle hiçbir ilgisi yoktur. Cehennemin var olmadığına ikna olduğunuzda, yanlış bir şekilde günahın konuyla alakasız olduğunu varsayarsınız.

Eğer günahın var olmadığına inanırsanız Bana hizmet edemezsiniz. Eğer benden günahlarınızı affetmemi istemezseniz, Krallığımda sonsuza kadar muhteşem bir hayat yaşayamazsınız. Bu, yakında tanıtılacak olan ve yutmak zorunda kalacağınız yeni doktrinin özüdür. İşte o zaman, seni benim olarak kabul etmeye geleceğim, Rabbin Büyük Günü için ruhunu hazırlamayı ihmal etmen için kandırılacaksın.

Bunu sizi uyarmak için söylüyorum; korkutmak için değil. Günahı yaşamınızın bir parçası olarak kabul etmeniz için size yalvarıyorum, ancak sizi yedi ölümcül günahtan kaçınmaya devam etmeye teşvik ediyorum, çünkü bunu yaptığınızda Benim Lütfumda olacaksınız. Her zaman günahlarınızı itiraf etmelisiniz. Bunu her gün yapın. Benimle konuş ve benden seni affetmemi iste. İtiraf Ayini’ni alamayanlarınız – birçok inancı ve dini takip edenler – o zaman size verdiğim Genel Hoşgörü Hediyesini kabul etmelisiniz.

Ruhunuza iyi bakın, çünkü sonsuza kadar yaşayacak olan sizin ruhunuzdur. Sonsuza kadar iki yerden yalnızca birinde yaşayacaksınız: Cehennemde ya da Krallığımda.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/12/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/12/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011224.cfm