Birçoğu yeni bir Babil Kulesi inşa etmeye karar verdi ve bunu yaptıklarında, Babamın Elinin tek bir hareketiyle yıkılacak.

Gerçeği Kitap:

Bugünün dünyasında yaşayan insanların binlerce yıl önce yaşayanlardan hiçbir farkı yok

11 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

seni seviyorum çocuk

Sevgili kızım, insanı ne kadar sevdiğimi dünyanın bilmesini istiyorum, çünkü en aşağılık olanı, en azap çekeni ve en hak etmeyeni bile severim. Herhangi bir insanı diğerinin önüne koyduğuma inanan kişi Beni tanımıyor demektir. Bazı ruhları, özellikle de seçilmiş ruhları kayırabilirim ama onları, acı çekenlerin ruhlarından ne daha fazla ne de daha az seviyorum.

Her ruha Kalbimdeki Sevgiyle bakıyorum. Her birinize tutunuyorum, çünkü sizler Bendensiniz, Babamdansınız. Her ne kadar zayıflıklarınıza gücensem ve kötü niyet ve arzularınıza kızsam da, size olan Sevgim asla ölmez. Tüm günahkarlar, ne yapmış olurlarsa olsunlar, Tanrı tarafından sevilirler. Allah her ruhun kaderi üzerinde nihai Güç sahibidir ve bu Güç O’nundur.

Yargılayacak tek otorite benim. Aranızdan hiçbir erkeğe bu hak verilmedi . Bir başkasının günah işlediğine hükmettiğinde, o kişiyi ölümle değil, yalnızca kefaretle cezalandırabilir. Hiçbir erkek, yargıç, siyasi lider ya da Dünyadaki Kilisemin üyesi, ne kadar kötü olursa olsun, bir insanı günahlarından dolayı ölüme mahkum edemez. Hiç kimse bir başkasını Cehenneme mahkum edemez, çünkü bir ruhun lanetlendiğini ilan ettiğinde, Benim Adımla kaç tane kutsal eylem gerçekleştirdiğine bakılmaksızın, o zaman lanetlenecek olan kendisi olacaktır.

Size verilen Hediyeyi – birbirinize olan sevgi Hediyesini – kabul etmek yerine, birbirinizi kınamakla ne kadar çok zaman harcıyorsunuz. Hepinize Tanrı tarafından verilen ve dilediğiniz şekilde vermek için size ait olan Hediyeyi sevin – bir kez Babamın İradesine uygun olduğunda. Yine de Beni, yani İsa Mesih’i seven pek çok kişi, birbirlerine karşı nefreti körükleyen her türlü eyleme göz yumduğuma inanıyor. Bunun yerine, sadece birbirinizi sevmenizi ve hem Eski hem de Yeni Ahit’te yer alan Tanrı Sözü’ne sadık kalmanızı istediğimi bilmelisiniz.

Söz ebedidir, asla değişmez. Bugünün dünyasında yaşayan insanların binlerce yıl önce yaşayanlardan hiçbir farkı yok. Daha fazla bilginiz ve daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz, ancak sizden önceki nesillerden daha büyük değilsiniz. İnsan ölümlüdür. Ben sana Sonsuz Yaşamı getirene kadar bu konuda hiçbir şey değişmeyecek.

Dur ve düşün. Talimatlarım hala Dünyadaki Zamanım sırasında insanlığa verilenlerle aynıdır.

Artık tek fark, bilimdeki ilerlemeler sayesinde birçok insanın Tanrı’dan daha büyük olduğuna inanmasıdır. Birçoğu ölümsüzlüğüne o kadar inanıyor ki, kendilerinin Tanrı tarafından yaratıldığını kabul etmemeye karar veriyorlar. Birçok kişi Tanrı’nın Kanunlarını yeniden yazma gücüne sahip olduklarını düşünüyor.

Birçoğu yeni bir Babil Kulesi inşa etmeye karar verdi ve bunu yaptıklarında, Babamın Elinin tek bir hareketiyle yıkılacak. O zaman insan, hayatın ancak Allah ile ve Allah için, Allah’ın İradesi doğrultusunda var olabileceğini anlayacaktır. Tanrı olmadan hayat yoktur.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/11/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/11/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011124.cfm