0104_menekul-a-szent-csalad_1

Sadece eşim Joseph olsaydı, O’nun halka açık Görevi başlayana kadar Oğlumu korumak için gidecek hiçbir yerimiz olmazdı.

Gerçeği Kitap:

Başka ruhlar için merhamet dilenenlere her zaman karşılık vereceğim

4 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Adaletimden korkulacak olsa da, başka ruhlar için Merhamet dileyenlerinize her zaman karşılık vereceğim. Size söz veriyorum ki, Benden merhamet göstermemi istediğiniz Haçlı Dualarım ve diğer dualarımı okuyarak, dinleyeceğim ve ona göre davranacağım.

Merhametim sınırsızdır ve kendileri ve diğerleri kurtuluş aradığında tüm günahkarları kapsar. Aşkım sonsuzdur. Merhametim sonsuzdur. Düşmanlarım da dahil olmak üzere herkesi kurtarmaya yönelik Sözümden ve Arzumdan hiç kimsenin şüphe duymasına izin vermeyin. Dünyanın her yerindeki sevgili takipçilerim, bu Mesajlara aşina olmayanlar da dahil olmak üzere, kendinizin ve başkalarının ruhları için dua etmeye, dua etmeye, dua etmeye çağırıyorum.

Buna inananlar, inanmayanlar ve Hakikati bilmeyenler de dahildir.

Sana olan sevgim hepinizin görmesi, hissetmesi ve yaşaması için orada. Tek yapman gereken sana öğrettiğim gibi cevap vermek. Birbirinizi benim sevdiğim gibi sevin. Onlar için dua ederek sizi kırbaçladıklarında merhametli olun. Benden uzakta olanların ruhlarını kurtarmak için çok çalışarak ve dua ederek zamanınızı cömert tutun.

Bu Benim En Büyük Arzumdur. Barış içinde git.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/04/i-will-always-respond-to-those-of-you-who-beg-for-mercy-for-other-souls/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/04/i-will-always-respond-to-those-of-you-who-beg-for-mercy-for-other-souls/

 

 

 

Kurtuluşun Annesi: Önce Yahudiye’ye gittik, ardından Oğlum Hindistan, İran, Mısır, Yunanistan ve İngiltere’ye götürüldü

4 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, Oğlumun doğumuna kadar, başımıza gelen her şeyde acılar açıkça görülüyordu. Kutsal Ruh’un kendisine verdiği içgörüyle kutsandığını bilerek, teselli bulmak için Elizabeth’e kaçtım. Ben ve sevgili eşim, geleceğin bilgisinden bu kadar bunaldığımız bir dönemde bu huzur sığınağını aradık.

Benim zamanım yaklaştığında, attığımız her adımda, şeytani ruhun diktiği her engel önümüze çıkıyordu. Kapılar yüzümüze çarptı; tanıdığımız insanlar bizden uzak durdu ve vahşi doğaya atıldık. Ve böylece, Kutsal Mesih dünyaya yoksul bir insan olarak gelirken, başımızın üstünde bir çatı olmadan ve yalnızca hayvanlara uygun bir barınakta kaldık. Hiçbir tören, hiçbir taç giyme töreni, hiçbir teşekkür töreni yoktu. Yalnızlığımda beni teselli edecek sadece birkaç kişi kalmıştı. Ama sonra Oğlum doğduğunda tüm kaygı duygularım beni terk etti. Hissettiğim tek şey, en İlahi Varlığa olan sevgiydi. Sonunda barış kalbime hakim oldu.

Sayıları az olmasına rağmen, Kutsal Ruh’un Gücü aracılığıyla bize yardım ve teselli gönderildi. Her ne kadar İsa Mesih’in doğuşu sadece birkaç kişinin dahil olduğu mütevazı ve alçakgönüllü bir olay olsa da, haber yayıldı. Kutsal Ruh bu şekilde çalışır. Birçoğu doğumu bekliyordu. Birçoğu olayı duymuştu ve birçoğu daha sonra bunun hakkında konuştu. İnsanlığa vaat edilen Mesih İsa Mesih’in doğduğu öğrenildiğinde muhalefet artmaya başladı. Hirodes ve tüm hizmetkarlarının hain saldırısı, Tanrı’nın Varlığının kötü insanların kalplerine ne kadar korku saldığını gösterdi.

O günden sonra oğlumun koruyucusu oldum ve sevgili eşim Joseph bundan sonra da birçok kez güvenliğimizi sağladı. Uzun yıllarımızı bir yerden bir yere kaçarak geçirdik. O kadar çok muhalefetle karşılaştık ki, o kadar çok korku, o kadar çok nefret. Bu bizim kaderimizdi. Oğlumun on iki yaşında tapınakta vaaz verirken bulunduğu anda O’nu sakladık.

Joseph’in ailesi bizi kaçırma işine karıştı ve uzun yıllar boyunca seyahat ettik. Önce Yahudiye’ye gittik, ardından Oğlum Hindistan’a, İran’a, Mısır’a, Yunanistan’a ve İngiltere’ye götürüldü. Gittiğimiz her yerde Oğlumun Varlığı birçok mucize yarattı, ancak O Kendisini hiçbir zaman açıkça Mesih olarak sunmadı. Ona çok iyi bakıldı ve O’nun çoğunu gördük. Barış, sevgi ve uyum içinde yaşadık ve sadece eşim Joseph olsaydı, O’nun halka açık Görevi başlayana kadar Oğlumu korumak için gidecek hiçbir yerimiz olmazdı.

Ve artık O’nun İkinci Gelişi yaklaştığı için, O’nun Gelişinin önüne her türlü engel konulacaktır. O’nun peygamberinin ağzından çıkan her söz parçalanacak ve alaya alınacaktır. Bu Misyonu çevreleyen Gerçeği yalnızca bir avuç insan bilecek ve O’nun talimatlarını takip edenlerin yüzlerine birçok kapı çarpılacaktır. Bu Görev senin için yalnız bir görevdir çocuğum ve sana, Tanrı tarafından sana bildirilen her şeyde itaatkar kalman talimatı verildi.

Yardım gönderilecektir. Yardım, Oğlumun Arzusu olduğunda da sona erecektir. Çok az kişinin bu Misyonu takip ettiği görülürken, milyonlarca kişi buna tamamen inanıyor. Çünkü Tanrı’nın Sözü, Kutsal Ruh’un Gücü aracılığıyla her zaman Kendisine ait olanları çekecektir.

Doğum sancıları başlamıştır ve doğum çok uzun sürmeyecektir. Yakında yeni bir başlangıcın doğuşu başlayacak ve sonunda Rabbin Günü gelecek. Çocuklar, huzur içinde olun, çünkü Dünya günahlardan arındırılmadan önce tüm bunların gerçekleşmesi gerekiyor.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/04/mother-of-salvation-we-first-went-to-judea-and-then-my-son-was-taken-to-india-persia-egypt-greece-and-england/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/04/mother-of-salvation-we-first-went-to-judea-and-then-my-son-was-taken-to-india-persia-egypt-greece-and-england/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/010424.cfm