Beni, İsa Mesih’i reddetmek, Babamın Gözünde bardağı taşıran son damla olacak.

TR:

Jurata İnce Film

Aşıların ve biyolojik ürünlerin üretimi, depolanması ve dağıtımında devrim yaratıyor

https://juratatf.com/?utm_source=substack&utm_medium=email

 

EN:

https://juratatf.com/?utm_source=substack&utm_medium=email

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Rabbin Büyük Gününden önce Tanrı’nın çocuklarına çok şey açıklanacak

3 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, eski peygamberler Tanrı tarafından Gerçeği duyurmaya çağrıldıklarında, onlar -hiçbiri- kendilerine verilen Tanrı’nın Gerçek Sözü Kadehi konusunda aşırı coşkulu değildiler. Bu onların her biri için o kadar bunaltıcıydı ki çoğu Kutsal Yazıların Sözlerini öğrenmemişti, onlara verilenlerin çoğu onlara bir anlam ifade etmiyordu.

Ancak Kutsal Ruh’un Gücü onları çekti ve bu onların Tanrı Sözü’nü tam olarak kendilerine verildiği gibi konuşmalarını sağladı. Birçoğu korkuyla sindi. Bazıları uzaklaştı. Gidenler geri geldi. Allah’ın bir peygamber göndermesi, O’nun tarafından çok önemli bir şeyin planlandığı anlamına gelir. Allah’ın elçileri olan peygamberler, dünyaya yalnızca ruhların kurtuluşu için gerekli olanı bildirirler.

Kızım bilsin ki bu Görev, Allah’ın Sesi’nin gök gürültüsü gibi dünyanın her yerinde hissedilecek bir görev olacaktır. Rabbin Büyük Günü doğmadan önce Tanrı’nın çocuklarına pek çok şey açıklanacak.

Bunun olması zorunludur, çünkü eğer O insanlığı uyarmasaydı, o zaman peygamberlere – Musa, Daniel ve Yuhanna – verdiği Vaadi yerine getirmeyecekti. Tanrı bir söz verdiğinde, bu söz her zaman yerine getirilir.

Gerçek bir peygamberden asla korkmayın, çünkü onlar sizin hatırınız için Tanrı’nın ağızlarına koyduğu Sözleri söylerler.

Bugün konuşulan Tanrı Sözünü duymak korkuya neden olabilir. Bunaltıcı olabilir ve belirli bir miktarda kaygıya neden olabilir. Ancak, Söz yeniden canlandırılmadan, yeniden nefes almaya ve aranızda yaşamadan, Tanrı ile aranızdaki mesafenin çok geniş olduğunu göreceksiniz. Babam tarafından size getirilen Sözlerim size teselli getireceğinden, boşluk artık kapanıyor; üzüntüden daha fazla sevinç, korkudan daha fazla cesaret ve ağlamaktan daha fazla teselli.

Bunu iyi dinle kızım. Tek yapmak istediğim hepinizi Kutsal Kollarıma sarmak ve Kalbime çekmek iken, asla Beni uzaklaştırmaya çalışmamalısınız. Sözlerim kasvetli olabilir, kehanetlerimin duyulması zor olabilir ve insanın kötü eylemlerine tanık olmak üzücü olabilir, ancak bunların hepsinin geçeceğini asla unutmayın. Unutulacaklar. Bunların pek bir önemi olmayacak. Çünkü dünya, önünüzdeki hayat, beraberinde büyük neşe ve kahkahalar getirecek, Allah Sevgisi her yerde, her evde, her ruhta, her kalpte hissedilecek.

Bu, Dünyayı ve yaşayan her canlıyı kurtarmaya yönelik Planımın son kısmıdır. Pek çok zorluk ve deneme sunacak. İnsanın zulmü, dayanılması en acı verici şey olacak ve Beni, İsa Mesih’i reddetmek, Babamın Gözünde bardağı taşıran son damla olacak. Ancak insanın dünyada var olan korkunç nefretten kurtulması için bu son yüzleşme çok uzun sürmeyecek.

Cennetin Gücü hafife alınmamalıdır çünkü Babamın Müdahalesi, düşmanlarının karşı koyamayacağı kadar güçlü olacaktır. O yüzden huzur içinde olun. Tanrı’nın Müdahalesini, peygamberlerinin ağzından çıkan Söz tarafından size verilen Büyük Sevgi Eylemini kabul edin. Bütün bunlar sizi korumak, Bana yakınlaştırmak ve sonu olmayacak Yeni bir Başlangıç ​​yaratmak içindir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/03/much-will-be-revealed-to-gods-children-before-the-great-day-of-the-lord/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/03/much-will-be-revealed-to-gods-children-before-the-great-day-of-the-lord/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/03

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/010324.cfm