Dünyayı altüst edecek ve hiçbir erkek, kadın ya da çocuk bu çalkantıları görmezden gelemeyecek.

Gerçeği Kitap:

Dört kişiden üçü Beni inkar edecek

2 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Kızım, Kim olduğuma dair tüm kamuoyunun tanınmasının, sonuna kadar yanan bir mumun fitilindeki hafif bir parıltıya dönüşeceği zaman neredeyse yaklaşıyor.

Benden olduklarını söyleyenler Benim hakkımda çok az konuşacaklardır. Bana sadık olanlar, Beni inkar edenlerin bu kadar çok olduğunu gördüklerinde şok olacaklar. Mü’minlerin, büyük bir sapıklığa sürüklenecek olanlardan ayrılacağı gün yakındır. Önümüzdeki günlerde, körler, sağırlar ve Tanrı’nın Gerçek Sözü konusunda uyanık kalmayı başaramayanlar, milyarlarca kişi toplanacak ve Benimle ilgili olmayan sahte bir öğretiyi kabul edecekler.

Onaylama Ayini’nin bir biçimi olacak olan inanç taahhüdünün yeni yenilenmesinden söz edildiğini duyduğunuzda, bunun insan yapımı olacağını bilin. Benim Gözümde anlamsız kalacaktır. Sahte peygamber tarafından dünyadaki tüm dinleri birleştirmeye yönelik küresel planının bir parçası olarak sunulacak. Kutsallığım bir kenara itilecek. Sözüm unutulup gömülürken, İnançlıları sözde müjdeciliğin yeni bir biçimini kabul etmeye zorlamak için Öğretilerim çarpıtılacak.

Ancak Sözüm hayatta kalacak çünkü başlangıçtan beri kurulduğu gibi Kilisemde kalanlar Beni inkar etmeyecekler. Dört kişiden üçü Beni inkar edecek. Sadece Benim Geriye Kalanım Bana bağlanacak ve Sözümü tutacak ve onların birçoğu şaşkına dönecek . Yeni doktrin tarafından ele geçirildiğinde Kilisemde kalacak olan zavallı ruhlar nereye döneceklerini bilemeyecekler. Onlara şunu söylüyorum. Güçlü ol. Kararlı olmak. Beni reddetme. Rehberliğim için dua edin ve her zaman yaptığınız gibi Bana hizmet etmeye devam edin. Herkesin, tüm dinlerin iyiliği için hareket ettiğini iddia edenler, sizden Beni inkar etmeniz istendiğinde arkanızı dönün, çünkü sizden Hıristiyanlık kılığına giren paganizmi benimsemeniz istenecektir.

Tanrı’nın düşmanları olan bu sahtekarlar Kilisemin hiyerarşisini istila ederken, Babam korkunç bir Azap gönderecek. Dünyayı altüst edecek ve hiçbir erkek, kadın ya da çocuk bu çalkantıları görmezden gelemeyecek. Düşmanlarım Mistik Bedenime saldırdıklarında, çok fazla hasara, çok fazla kafa karışıklığına neden olacaklar ve birçok kişiyi Hakikat’ten uzaklaştıracaklar. Ama Kilisemi asla yok edemeyecekler, çünkü Kalan Ordum asla Hakikat’ten vazgeçmeyecek veya Şeytan’a veya onun ajanlarına bağlılık yemini etmeye zorlanmayacak. 

Artık birçok savaş kızışacak, fırtınalar ve depremler artacak, ta ki Babamın Gazabının Kükremesi her yerde hissedilene kadar.

Aranızda dolaşan ve Kilisemi saptıran düşmanlarım şunu bilsin. Uğruna Hayatımdan vazgeçtiğim ruhları kazanmana asla izin vermeyeceğim. Kibriniz kısa sürecek, kötü davranışlarınız duracak ve belirlediğiniz ruhlara zarar verme girişimleriniz aniden sona erecektir. Üzerinize İlahi Müdahale gelmedikçe, asla Tanrı Sözüne karşı çıkmayacaksınız. Kötü olana olan bağlılığınız sizin ve kandırmayı başardığınız herkes için felaketle sonuçlanacaktır. Şeytana biat etmekle övünmek için cennetin kapılarına doğru ilerlemeye kalktığınızda, size hiçbir merhamet gösterilmeden kesilirsiniz, zincirlenirsiniz ve uçuruma atılırsınız.

Gelecek olan bu şeylere tanık olan hepiniz şimdi gidin ve her zaman tetikte olun. Bana hizmet etmeye devam etmelisiniz çünkü yalnızca tek bir Efendi olabilir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/02/three-of-out-of-four-will-deny-me/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/02/three-of-out-of-four-will-deny-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/02

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/010224.cfm