İnsanın Yaratılış Gerçeği bile inkar edilmiştir.

Gerçeği Kitap:

Hepinize Hakikat verildi, ama çoğunuz onu unuttunuz. Bu seni sıkıyor. Çok sıkıntılı

29 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Hakikat Kitabı’nın sırlarını açıkladığımda, başından beri, sana Kitabın En Kutsal Teslis’i temsil eden peygamberlere (toplam üç peygamber) önceden bildirildiğini söylemiştim. Bunları sizi korkutmak için anlatmıyorum. Bana tamamen güvenmeniz için size bu gerçekleri anlatıyorum.

Kızım, Babamın din değiştirmeyi yayma Planı bu Görev başladığı anda başladı. Büyük bir din değiştirme, kayıtsızlık ve Tanrı Sözü’ne karşı utanç verici bir kayıtsızlığın olduğu bir dönemde bu dönüşüme çok ihtiyaç var. Tanrı’nın çocuklarına En Kutsal Kitap’taki Hakikat verildi, ancak burada yer alan şeylerin çoğunun bugün dünyadaki insanlar üzerinde çok az etkisi var.

Nasıl olabilir? Birçoğunun dikkati eğlenceden dağılıyor, kolayca eğleniyor ve her şeyi çabuk kavrayabiliyor ki bu da insanı heyecanlandırıyor. İnsanın Yaratılış Gerçeği bile inkar edilmiştir. Bunun yerine, Gerçeğin yerine kendi yarattıkları birçok sahte tanrıya dair gülünç inançları koydular. Onların sihir uygulamaları ve okült ile uğraşan şeytani uygulamaları birçok kişinin dikkatini çekti ve hayatlarında sansasyonellik arayanların hayal gücünü ateşledi.

Bir de manevi dünyaya dair bilgilerini kötüye kullananlar ve birçok ruhun Benden uzaklaşmasına neden olanlar var. Bu zavallı ruhlar, kendilerini manevi hediyelerle güçlendirmek için, Cehenneme girenlerin ruhlarını çağırırken, bunun yerine kötülüğün ruhunu davet ederler. Bu ruhlar onları asla kurtulamayacakları bir ağın içine çekecektir.

Yeni çağ uygulamalarıyla, büyücülükle, tarot kartlarıyla ve durugörüyle uğraşanlar, çoğu durumda verdikleri zarar hakkında hiçbir bilgileri olmamasına rağmen, başkalarına korkunç felaketlerin sebebi olacaklardır. Sahte tanrıları Tek Gerçek Tanrı’nın önüne koyan tüm bu insanlar, paganizmle suçludurlar – bu iğrenç bir suçtur – çünkü onlar, Hakikat’ten uzaklaşmadan önce Gerçeği biliyorlardı.

Bir de Satanizmle uğraşırken başkalarına lanet okuyanlar var. O kadar ahlaksızlar ki, sürekli benimle alay ediyorlar ve şeytanla anlaşma yaptıkları için bu kadar kötü davranışlarda bulunuyorlar. Yapacağım hiçbir şey onları değiştirmeyecek. Ah, bu zavallı sapkın ruhlar için nasıl da acı gözyaşları döküyorum.

Bir de Beni tanıyan ama Benimle birlikte çok az zaman geçirenler var. Bana büyük üzüntü veriyorlar çünkü ruhlarını hafife alıyorlar. Sonsuz Yaşamın kendilerine doğal bir hak olarak verildiğine inanıyorlar, ancak bu hakkı kazanmaları gerektiğine inanmıyorlar. Birçoğu o kadar kendinden memnundur ki, Kutsal Ayinlerle uğraşmazlar ve On Emir’e nadiren kulak verirler, çünkü bunların bugün onlara uygulanacağına inanmazlar. Çoğu Cehenneme veya Araf’a inanmıyor. Çok tehlikeli bir yolda yürüyorlar. Yakında, düşmanlarım tarafından tanıtılacak olan yeni, sulandırılmış bir doktrinle beslendiklerinde, daha da fazla aldatılacaklar. Artık çok duaya ihtiyaçları var.

Son olarak Bana en yakın olan ve Kutsal olan her şeyi öğrenenler vardır. Bunlar Bana büyük teselli veren ve yaslandığım ruhlardır. Ancak aralarında Hakikati yaşamayanlar da var. Gerçeği vaaz ediyorlar ama Öğretilerimin temellerini uygulamıyorlar. Başkalarını gerektiği gibi sevmiyorlar. Kutsal konularda kendilerinden daha az bilgili olduğunu düşündükleri kişileri küçümserler. Bazıları kendilerini diğerlerinden üstün görüyor ve Tanrı tarafından daha çok tercih ediliyor. Beni en çok bu ikiyüzlüler çileden çıkarıyor çünkü Benim gözümde nasıl günah işlediklerini göremiyorlar.

Gördüğünüz gibi, Gerçek asla hafife alınmamalıdır. Hepinize Hakikat verildi, ama çoğunuz onu unuttunuz. Bu seni sıkıyor. Birçoğunuz için Gerçeği, bugünkü yoğun yaşamlarınızla artık alakası olmayan bir şey olarak görüyorsunuz. Sizi kurtuluştan uzaklaştırmak isteyenlerin yalanlarıyla beslendiğinizde, çoğunuz Beni inkar edecek ve sonunda Beni tamamen reddedeceksiniz. İşte bu yüzden Gerçeği yeniden öğrenmeniz gerekiyor.

Yalnızca tek bir Hakikat olabilir ve o da Tanrı’nın başlangıçtan beri ortaya koyduğu Hakikat’tir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/29/you-were-all-given-the-truth-but-many-of-you-have-forgotten-it-it-bores-you-it-is-too-troublesome/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/29/you-were-all-given-the-truth-but-many-of-you-have-forgotten-it-it-bores-you-it-is-too-troublesome/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/122923.cfm