Çocuklarımı korumaya yönelik Planlarımı gerçekleştirmeye karar verdiğimde, hiç kimsenin bunu geçersiz kılma gücü yoktur.

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: İlahi İrademe asla karşı çıkılmamalı

9 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünya Benim tarafımdan yaratıldı çünkü o Benim İrademdi. Benim İradem her zaman vardı ve her zaman da olacaktır. Benim iradem, insanlığın iradesi olsa da olmasa da gerçekleşecek. Benim Elim aracılığıyla insana verilen özgür irade suiistimal edildi ve bu, insanla Ben, Ebedi Baba arasında bir ayrılığa yol açtı. İnsan özgür irade armağanına sahip olduğu sürece bu, yalnızca Oğlum İsa Mesih aracılığıyla Bana gelmeyi seçenlerin Benim bir parçam, yeniden bütün olabileceği anlamına gelir. 

İnsanın iradesi Benim İrademe karşı çıktığı zaman, acı bir mücadele ortaya çıkar, çünkü yalnızca Benim İradem her şeyin üstesinden gelebilir. İzin verdiğim, izin verdiğim her şeyi İlahi İradem kontrol ediyor, çünkü insana verdiğim özgür iradeyi her zaman kabul edeceğim, çünkü verdiğimi geri almıyorum. Bazen insan kendi özgür seçimiyle dünyada korkunç acılar yaratır ve açgözlülüğü ve bencilliğiyle Beni çok incitir. Yine de ben insanın iradesine müdahale etmiyorum çünkü Benim İrademin istediğini yapmayı isteyip istemediğine yalnızca o karar verebilir. Ve her ne kadar özgür iradeyi ortadan kaldırmaya çalışmayacak olsam da, özgür seçim, insanın Benim olan üzerinde kendi iradesini Bana dikte edebileceği anlamına gelmez.

Benim İlahi İrademe asla karşı çıkılmamalıdır çünkü insan asla Benim İrademin üstesinden gelemez. Bunu yaptığında, sonuçlarına katlanmadan Bana karşı çıkmanın imkansız olduğunu görecektir. Yaşamın ve ölümün sonucuna yalnızca Ben karar veririm, çünkü buna yalnızca Benim karar vermem gerekir. Çocuklarımı korumaya yönelik Planlarımı gerçekleştirmeye karar verdiğimde, hiç kimsenin bunu geçersiz kılma gücü yoktur. Eğer insan, yaşamın tüm biçimlerini içeren, dünyaya verdiğim Armağanlarıma müdahale etmeye çalışırsa, o zaman sadece başarısız olmakla kalmayacak, aynı zamanda sonuç olarak acı çekecektir. 

Kutsal Antlaşmamı tamamlamaya yönelik Planımda hiç kimsenin Beni durdurmaya çalışmasına izin vermeyin.

Hiç kimsenin Bana küfretmesine veya İrademin önünde durmasına izin vermeyin, yoksa aniden kesilirler.

Hiç kimse Beni ruhlara Ebedi Yaşam vermekten alıkoymaya çalışmasın, yoksa kendi yaşamı sona erecektir. Bana karşı çıkmaya çalıştığınızda asla başarılı olamazsınız. İnsan Benim Sözümü inkar etmeye ve Benim İlahi Vasfımla savaşmaya devam ederse, sonuç yalnızca kargaşa, felaket, yaşam kaybı ve korkunç azaplarla sonuçlanacaktır. Bu nedenle, özgür iradesiyle bu istekleri kabul eden bir ruhtan Bana veya Talimatlarıma uyması istendiğinde, Benim İrademe karşı çıkmayı imkansız bulacaktır.

Sen, kızım, Benim İrademe karşı savaşmaya çalıştın – zaten Bana teslim olmuş olsan da, bunun pek bir faydası olmadığını biliyorsun, çünkü yalnızca Benim tarafımdan, Benim tarzımda dikte edilenler yapılabilir.

Çocuklar – Ben Senin Babanım. Ben senin Yaratıcınım. Geleceğin sizin için neler getireceğini yalnızca ben biliyorum, ancak tüm Planlarımın tamamlandığını bilmek sizi rahatlatacaktır. Ancak sizin iradeniz Benimkiyle birleştiğinde Krallığım tamamen gerçekleştirilebilir ve nihayet tamamlanabilir. Ancak o zaman insanla Benim, Ebedi Babanız arasındaki tüm çatışma sona erecektir. O zaman gelecek yeni dünyada barış hüküm sürecek; o kadar mükemmel bir dünya ki asla sonu gelmeyecek.

Senin baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/09/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/09/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050924.cfm