Bu özel Haçlı Seferi Duasını okuduğunuzda, Kendilerini Lütuflarıyla yağdıracağını bilmelerini arzuluyor

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Oğlum bana bu önemli Mesajı dünyaya ulaştırmam talimatını verdi

28 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, Oğlum bana bu önemli Mesajı dünyaya getirmem talimatını verdi. Ailesi ve arkadaşları olan, Tanrı’yı ​​reddeden ve sevgili Oğlum İsa Mesih’i inkar eden herkesin, siz onlara bu özel Haçlı Seferi Duasını okuduğunuzda, Kendilerini Lütuflarıyla yağdıracağını bilmelerini arzuluyor. Bu duayı okuduğunuzda, Allah onların her birine büyük bir şefkat gösterecek ve onları ıslah edip, viranlığın eşiğinden döndürecektir.

Haçlı Seferi Duası (131) Rahmet Duası

Ey benim sevgili Kurtuluş Annem, lütfen Oğlunuz İsa Mesih’ten, Uyarı sırasında ve yine son Gün’de, Oğlunuzun huzuruna çıkmadan önce Merhamet vermesini isteyin (hepsini burada isimlendirin…). Lütfen her birinin kurtulması ve Ebedi Yaşamın meyvelerinden tatması için dua edin. Onları her gün koruyun ve onları Oğlunuza götürün ki, onlara O’nun Varlığı gösterilsin, ruh huzuruna kavuşsunlar ve büyük Lütuflara kavuşsunlar. Amin.

Oğlum, bu Görevi nedeniyle, Merhametine muhtaç ruhlara olağanüstü Lütuflar yağdıracaktır. Ruhlar O’nun Kutsal Sözü’ne göre yaşadığında ve O’nu kalplerine kabul ettiğinde O her zaman cömert olacaktır.

İleri gidin ve sevinin, çünkü bu, Cennetten gelen bu Çağrıya yanıt veren herkese verdiği en olağanüstü Armağanlardan biridir.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/28/mother-of-salvation-my-son-has-instructed-me-to-bring-the-world-this-important-message/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/28/mother-of-salvation-my-son-has-instructed-me-to-bring-the-world-this-important-message/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/28

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/122823.cfm