Sevildiğinizi hissedecek ve anlayamayacağınız bir içgüdüyle O’nun çocuğu olduğunuzu anlayacaksınız.

Gerçeği Kitap:

Tanrı’nın tüm çocukları O’nun olağanüstü ailesinin bir parçasıdır

28 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Tanrı’ya inananların çoğunun, O’nun kim olduğu ve dünyayı neden yarattığı konusunda yalnızca belirsiz bir fikri var. Babam Aşktır. Tıpkı çok değer verilen bir babaya duyulan sevgiyi hayal edebileceğiniz gibi, O’nu çevreleyen herkes O’nu sever . O’nunla birlikte olmak en doğal duygudur ve cennetteki herkes O’nunla tam bir birlik içindedir.

Kendilerine değer verildiğini, çok sevildiklerini hissediyorlar ve bu onlara tam bir aidiyet duygusu getiriyor. Babamın Krallığında ayrıcalıklı olan herkes O’nunla birleştiğinde, Dünya’da bildiğiniz hiçbir şeye benzemeyen bir vecd yaşarlar. Beni, İsa Mesih’i takip edenler ve Benimle birliğe katılanlar, Babamı tanıdıklarında, siz de bu aidiyet duygusunu deneyimleyeceksiniz.

Tanrı’nın tüm çocukları O’nun olağanüstü ailesinin bir parçasıdır ve her biri O’nun tarafından sonsuz bir tutkuyla sevilir. Cennetten gelen lütuflarla kutsanmış olanlar ve kendilerini Babama yakın hisseden kişiler, bilmelisiniz ki, bir yandan O’nunla kalbinizde konuştuğunuzda bir huşu duygusu hissedeceksiniz. Ama bir yandan da sevildiğinizi hissedecek ve anlayamayacağınız bir içgüdüyle O’nun çocuğu olduğunuzu anlayacaksınız. Bu, yaşlarına bakılmaksızın Tanrı’nın tüm çocukları için geçerlidir. Çünkü Tanrı’nın Krallığında yaş yoktur. Tüm ruhlar, statülerine ve Babamın İradesini nasıl yerine getirdiklerine göre yükseltilir.

Ah Babam ne kadar unutuldu ve ne kadar yanlış anlaşıldı. O korkutucu değil. Ancak O’nun Adaleti Sınırlıdır. O sevgi dolu ve adildir ve dünyanın sevgili Oğlu Beni kabul etmeye uygun şekilde hazırlanması için dünyayı yenilemek için elinden geleni yapacaktır.

Babama seslenemeyeceğinizi asla hissetmemelisiniz, çünkü O, yaşamın başlaması emrini veren ve hayatın alınması emrini veren Yüce Babanızdır.

Babamın Emirlerini yerine getirin. O’nun Benim doğumum, ölümüm ve dirilişimi armağanını şükranla kabul edin, böylece Sonsuz Yaşam sizin olacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/28/all-of-gods-children-are-part-of-his-extraordinary-family/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/28/all-of-gods-children-are-part-of-his-extraordinary-family/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/122723.cfm