Bir başkasını seven herkes, yüreğinde sevinç hisseder.

Gerçeği Kitap:

Tüm dünyayı kurtarmaya yönelik planlarım yürürlükte ve tek bir ruhu bile kolayca bırakmayacağım

26 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bu zamanda hepinize rahatlık vermek Benim Arzumdur. Tüm dünyayı kurtarmaya yönelik planlarım yürürlükte ve tek bir ruhu bile kolayca bırakmayacağım. Tanrı’nın her bir çocuğu, Tanrı’dan ayrılmış olanları bile sevme kapasitesine sahiptir. Her ruh, Sevgi Armağanı ile doğmuştur; onlar O’nu tanımasalar bile, içlerinde yaşayan Tanrı’nın Armağanı.

Sevgi Şeytan’ın nefret ettiği bir özelliktir, çünkü Tanrı Sevgidir. Bir başkasını seven herkes, yüreğinde sevinç hisseder. Sevgi en doğal duygudur ve karanlık bir dünyada Tanrı’nın Işığını parlak tutan şeydir. Şeytan her fırsatta sevgiye saldıracaktır. Gücü yettiğince onu elinden alacak ve sevginin yerine pek çok kötü şey koyacaktır.

Evliliğin Kutsal Ayini’ne saldırdığında, bu türden her birliğin içindeki sevgiyi, yalnızca nefret kalana kadar sulandırır. Dostlukları bozacaktır. Elinden geldiğince bölücülüğe, güvensizliğe, nefrete neden olacak. Cinayetlerin, insanlar arasındaki şiddet eylemlerinin, baskıların, işkencelerin ve savaşların sebebidir. Şeytan, Babam’ın yarattığı doğal sevgi kanununa saldırdığında insanları korkunç bir azaba sürükler. Hayatlarında sevgi eksik olduğunda huzur hissetmezler. Sevginin olmadığı yerde başkalarına güvenmezler ve insan ruhunda nefret olduğunda, başkalarına korkunç bir zulümle muamele eder.

Nefret asla Tanrı’dan gelemez. Nefret şeytandan gelir. Nefret eden kişi Şeytan’la ilişkilendirilen özellikleri taklit eder. Şeytan’ı taklit ettiği için insan çoğu zaman nefretini tatlı ve kurnaz bir görünümle kamufle eder. Çoğu zaman, bir başkasından nefret eden kişi, başkalarının kafasını karıştırmak için başkalarına zarar verdiklerinde yalnızca sevgiden bahsettiklerini söyler. Şeytan gibi nefret eden adam da nefretini açığa vurmamaya dikkat edecektir. Birçoğu dürüstlük ihtiyacı nedeniyle iyi niyetle hareket ettiklerini söyleyecektir. Ancak herhangi bir nefret eylemi asla iyi meyveler getiremez; çünkü etin çürümesi gibi, ruhun da çürümesine ve ardından ölümüne neden olur.

Benim Gözümde önemli olan tek şey sevgidir. Emin olun ki, bir başkası için ya da Tanrı için sevgiyle dolu olan herkes, zaten onlardan yanadır. Allah’ın lütufta bulunduğu kimselere Benim tarafımdan Büyük Merhamet gösterilecektir. Ruhlarında nefret olanlara, önce kendilerini Benim gözümde kurtarmadıkça, merhamet gösterilmeyecek. Hangi biçimde olursa olsun nefretin, özellikle de Benim Kutsal Adımla uygulandığında, ruhun yalnızca yalnızlığını getireceğini unutmamalısınız.

Benim Sevgim herhangi bir insanın hissettiğinden daha büyüktür. Anlayışınızın ötesindedir. Size olan Sevgimin genişliği ve derinliği nedeniyle her birinizi Kutsal Ruhumla dolduracağım. Aşkım, her ruhta ne kadar küçük olursa olsun, kalplerinizdeki sevgiyi ortaya çıkaracaktır. Bu yüzden lütfen, tüm dünyaya kurtuluş getireceğime dair umudunuzu asla kaybetmeyin, çünkü Benim Sabrım sonsuz, Sevgim sonsuzdur.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/26/my-plans-to-save-the-whole-world-are-in-place-and-not-one-soul-will-i-let-go-of-easily/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/26/my-plans-to-save-the-whole-world-are-in-place-and-not-one-soul-will-i-let-go-of-easily/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/26

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/122623.cfm