Sevgili kızım, Ben Bedenden yapılmış Söz’üm. Bedenim bugün dünyayı kucaklıyor

Gerçeği Kitap:

Gelecek Noel’de Doğumumun kutlanması yerini alacak

25 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Ben Bedenden yapılmış Söz’üm. Bedenim bugün dünyayı kucaklıyor, ancak dünya Noel’i kutlasa da Benim Kurtuluş Planımdan etkilenmez.

Noel artık Benim Doğumumun kutlaması değil, her onurun sahtekarlık peşinde devredildiği pagan bir ikame haline geldi. Hıristiyanların imanı ne kadar zayıfladı. Dünyaya öğrettiklerimin hepsini nasıl da unuttular. Toz haline gelecek maddi rahatlıkları ne kadar önemsiyorlar, ruh hallerini ise tamamen görmezden geliyorlar.

Çoğu Hıristiyanın inancının o kadar zayıfladığı ve Benim Yüce İlahi Vasfım hakkında çok az tartışmanın veya referansın yapıldığı zamanlar üzerinize geldi. Öğretilerimin artık yaşamlarınızda gerçek bir anlamı yok ve birçok rahip artık Beni olması gerektiği gibi sevmiyor. Hayır kızım, beni gerçekten hiç tanımıyorlar.

Sesim duyulana, inancınızı yenilemeniz için sizi uyandırana kadar dinlenmeyeceğim. Yakında Bana olan inancınız daha da zayıflayacak. Savaşın ve yoksulluğun kol gezdiği ülkelerle ilgili siyasi işlerle o kadar meşgul olacaksın ki Beni unutacaksın. İnancınızda benim yerime, hizmetkarlarım gibi davranan ve sizi Benden daha da uzaklaştıracak olan düşmanlarım geçecektir.

Gelecek Noel’de Doğumumun kutlanmasının yerini, yalnızca inananları kandırmaya yarayan kıyafetler giyerek Kilisemde geçit töreni yapan sahtekarların çalışmalarını alkışlayacak büyük bir tören alacak. O gün sosyal adaletin, insan haklarının tanrısını, dünyadaki açlar için topladıklarını söyleyecekleri parayı alkışlayacaklar. Ama şunu bil. Kutsal Adımla dünyaya sunulan tüm bu şeyler tek bir amaca hizmet etmektedir.

Bu, sizi Benim Bedenim olan Söz’den uzaklaştırmak içindir. Benim Etim Bedenimdendir. Bedenim Benim Kilisemdir. Benim Kilisemden olduklarını söyleyenler Kutsal Sözüme saygı göstermeyip bunun yerine dünya politikasını benimseyip kontrol etmeye çalışırlarsa, o zaman asla Benden olduklarını söyleyemezler.

Bölünmenin – önceden bildirilen bölünmenin – gerçekleşme zamanı geldi ve hızlı olacak.

Yalnızca tek bir Tanrı’yı ​​sevebilirsiniz ve Babama giden tek yol Benim aracılığımla, O’nun Tek Doğmuş Oğlu’ndan geçer. Sözün yerine insan haklarını ve sosyal adaleti teşvik etmeye çalışan siyasi kampanyalarda kendinizi Benden ayırın, o zaman Beni inkar edeceksiniz.

Bu aralar kalbim ağırlaşıyor. Bu uyarıyı, hataya düşmemeniz ve baş düşmanım şeytanın müritlerinin önünüze kuracağı en kurnaz tuzağa düşmemeniz için yapıyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/25/next-christmas-the-celebration-of-my-birth-will-be-replaced/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/25/next-christmas-the-celebration-of-my-birth-will-be-replaced/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/25

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/122523.cfm