Kilise, sağlam bir Kaya üzerine inşa edilmiştir ve Kilisem Cehennemin kapıları onu asla yok etmeyecektir.

Gerçeği Kitap:

Benim Kilisemi Sözden – Bedenden – ayıramazsınız çünkü o zaman O Var olamaz

21 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, seni Kutsal Sözüm aracılığıyla Kilisemin Otoritesine karşı savaşmakla suçlayanlara Çağrımı duymalılar.

Benim tarafımdan yaratılan Kilise, İsa Mesih, sağlam bir Kaya üzerine inşa edilmiştir ve Kilisem – Bedenim – ne kadar saldırıya uğrarsa saldırsın, Cehennemin kapıları onu asla yok etmeyecektir. Şeytan ve onun ajanları yalnızca gerçek olana, Gerçek olana ve Bana ait olana saldıracaktır. Burası onun tüm enerjisinin odaklanacağı yer: Kilisem. En Kutsal Efkaristiya Bedenim Aracılığıyla Kilisemde Varım.

Düşmanlarım her zaman En Kutsal Efkaristiya’yı hedef alacaktır, çünkü bu sadece Sevgimin, dünyayı kurtarma Sözümün sembolü değildir – O Benim Bedenimdir. O yaşıyor ve nefes alıyor, çünkü onun içinde yaşayan Ben, İsa Mesih’im. Sonuna kadar Kutsal Efkaristiya’da mevcut olacağım, ancak Kilisem asla ölmeyecek.

Sözüm Beden haline geldi ve Bedenim aracılığıyla sizler, Tanrı’nın çocukları, Bana yakın kalacaksınız. Geçmişte düşmanlarım Kiliseme saldırdığında Kilisem birleşti ve rakiplerine karşı savaştı. Ama Kilisem içerideki kötülüğün ruhu tarafından saldırıya uğradığında laik bir dünyadan çok az engelle karşılaşacak.

Şeytan kendi işine saldırmaz.  İnsanoğlu olarak Kilisemi asla terk etmeyeceğim, çünkü Kilise şeytana karşı aşılmazdır. Takipçilerim son güne kadar Kiliseme sadık kalacaklardır. Ancak Kilisemin içeriden maruz kalacağı saldırıları anlamayanların sayısı da çok olacaktır. Çoğunlukla Kutsal Ayinler ve Tanrı Kanunları’na getirilecek birçok uyarlamadan memnun kalacaklar. Modern yaşamın modern bir kilise gerektirdiği yalanını yutacaklar; Bugün insanların, Tanrı’ya hakaret edip etmemelerine bakmaksızın, kendi özgür iradelerine dayalı olarak seçim yapabilmeleri gerekiyor.

O zaman Tanrı’ya hakaret edip küfür ettiklerinde, Kutsal Efkaristiya’ya saygısızlık ettiklerinde artık Kilisemin bir parçası olmayacaklar. Kilisem sağlam kalacak. Kilisem, Tanrı’nın Sözü’ne, yani Beden haline gelen Söz’e sadık kalanlar sayesinde ayakta kalacak. Çünkü Benim Kilisemi Sözden – Bedenden – ayıramazsınız çünkü o zaman O Var olamaz.

Kilisemi Cehennem kapılarına karşı koruyacağıma söz verdim ve bunu şimdi sadık kutsal hizmetkarlarımı Büyük Güne kadar Benim yanımda durmaya ve sadık ve sadık kalmaya hazırlayarak yapıyorum.

Sözümü asla bozmam.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/21/you-cannot-divorce-my-church-from-the-word-the-flesh-because-then-it-cannot-exist/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/21/you-cannot-divorce-my-church-from-the-word-the-flesh-because-then-it-cannot-exist/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/20

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/122023.cfm