Tanrı’nın Zamanında bir gün her an olabilir. Artık o Gün yaklaşıyor

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Vicdan Aydınlanması mucizesiyle O, Oğlum dünyaya neşe, sevgi ve umut getirecek

22 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, lütfen bilin ki, kıymetli Oğlum, Büyük Merhamet Müdahalesine hazırlanıyor. Sonuç olarak dünya yenilenecek ve birçok kişi, yeni buldukları, Tanrı’nın Varlığı hakkındaki şüphelerden arınmış olmanın sevincini yaşayacak.

Oğlumu tanımayanlar ne kadar yalnızdır. Oğlum, Cennete Yükselişinden hemen önce dağda durduğunda, O olmadan yüzleşmek zorunda kalacakları ayrılık nedeniyle öğrencilerinin kafası karışmış ve korkmuştu. Birçoğu paniğe kapıldı ve Oğluma onları bırakmaması için yalvardı. Bu ayrılığın geçici olacağını ve kendilerine yardım göndereceğini sabırla anlatarak onları teselli etti. Bahsettiği yardım Kutsal Ruh’un Armağanıydı.

Sonra onlara şöyle dedi: “Korkmayın, çünkü size göndereceğim kişinin yardımıyla yalnız olmayacaksınız. Kutsal Ruh’un bedeninde her zaman yanınızda olacağım.”

Çünkü o gün herkese tekrar geleceğini söylemesine rağmen ne demek istediğini tam olarak anlamadılar. Bazıları O’nun Kendisini tanıtmasının haftalar süreceğini düşünüyordu. Ama unutmayın, Tanrı’nın Zamanında bir gün her an olabilir. Artık o Gün yaklaşıyor ve sonun vaktinin alametleri hakkında önceden bildirilen tüm kehanetler gerçekleşiyor. Sevgili çocuklar, yüreklerinizde hiç korku olmasın, çünkü sevinme zamanı neredeyse yaklaşıyor. Artık gözyaşı ya da üzüntü olmayacak, çünkü Oğlumun Büyük Günü aniden doğacak ve O, kendisine ait olan her şeyi Kutsal Kollarında toplayacak.

Tanrı’nın Büyük Lütufları ve Oğlumun, Tanrı’nın çocuklarının her biri için bol miktarda sahip olduğu Büyük Merhameti için dua edin. Buna iyiler de, kötüler de, kayıtsızlar da dahildir. Vicdan Aydınlığı mucizesiyle O, Oğlum, dünyaya neşe, sevgi ve umut getirecek.

Bu büyük Rahmete şükredin. Oğlumun sana olan sevgisi asla ölmeyecek, solmayacak ya da alıkonulamayacak çünkü sen O’na aitsin. Sen O’nunsun. Sizler Tanrı’nın çocuklarısınız. Sen Şeytan’a ait değilsin.

Dua edin, dua edin, dua edin ki insanlık, kötü olanın zayıflara uyguladığı hile ve kötü baskı yerine Oğlumun Merhametli Elini seçsin.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/22/mother-of-salvation-by-the-miracle-of-the-illumination-of-conscience-he-my-son-will-bring-joy-love-and-hope-to-the-world/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/22/mother-of-salvation-by-the-miracle-of-the-illumination-of-conscience-he-my-son-will-bring-joy-love-and-hope-to-the-world/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/122123.cfm