Yüzünüzü Benden koruyacağınız zaman, çoğunuzu yere yığılmaya zorlayacak.

Gerçeği Kitap:

Kıyamet Günü sonunda Tanrı’nın Gücünü anlayacaksınız

20 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Şeytan ve onun bütün cinleri benim emrimle yumuşayacaktır. Bütün güçlerine rağmen onlar Benim, İnsanoğlu İsa Mesih’in önünde bir hiçtirler. Sevgimin onları Bana çekmesine izin vermek için insan ırkına olan tüm Alçakgönüllülüğüm, Fedakarlıklarım, Yalvarışlarıma rağmen, Kutsallığım asla küçümsenmemelidir.

Gücüm asla yanlış anlaşılmamalıdır, çünkü Ben Her Şeye Gücü Yetenim ve Krallığım, özgür iradeye ve dolayısıyla Beni takip etme veya etmeme seçeneğine sahip olan insan olsun veya olmasın, sonsuza kadar hüküm sürecek.

İnsanlığın günahtan kaynaklanan zayıflığı, her insanı Şeytan’ın ayartmasına karşı savunmasız hale getirirken, onun tüm gücü elinde tuttuğuna asla inanmamalısınız, çünkü o öyle değil. Efendileri canavar da dahil olmak üzere her iblis, Benim emrimle Ayaklarıma düşecek. Bunu bilmiyor musun? Çünkü Ayaklarının altındaki her şeyi bastıracak İlahi Vasfa sahip olan tek Kişi vardır ve o da benim, İsa Mesih.

Tanrı’nın lütfunu kazanmak için her biriniz Bana gelmelisiniz. Seni seviyorum. Seni kendime çekiyorum. Sana yalvarıyorum. Kendimi senin önünde alçakgönüllü buluyorum. Ölmeden önce kendimin yerde, çamurda sürüklenmesine izin verdim. Yakında Benimle karşılaşacaksın.

Kıyamet Günü, sonunda Tanrı’nın Gücünü anlayacak ve o zaman Benim İlahi Işığımla yüz yüze gelmenin nasıl bir şey olduğunu anlayacaksınız. Işığım o kadar güçlü ki, yalnızca saf ve alçakgönüllü olanlar ona karşı koyabilir. Yüzünüzü Benden koruyacağınız zaman, çoğunuzu yere yığılmaya zorlayacak. Çok azınız Önümde durmaya uygunsunuz, ancak siz tam teslimiyet ve Bana tam itaat içinde olmanız gerektiği gibi orada durana kadar sizi Bana doğru çekeceğim. O gün özgür iradeniz sona erecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/20/on-the-day-of-judgement-you-will-finally-understand-the-power-of-god/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/20/on-the-day-of-judgement-you-will-finally-understand-the-power-of-god/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/19

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/121923.cfm