0328_lanciano_

Kutsal Efkaristiya ve onun kutsallığına saygısızlık, tüm hoşnutsuzluk ve muhalefetin merkezinde yer alacaktır.

GERÇEK  – Efkaristiya’daki Mesih

https://www-therealpresence-org.translate.goog/eucharst/mir/lanciano.html?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

http://www.therealpresence.org/eucharst/mir/lanciano.html

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Sahte peygamberin yakın zamanda yenilenen kilisesinde kendilerine fahri doktora unvanı verilecek

11 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, dünya büyük hayır işleri sayılan birçok eylemle aldatılacak. Başkalarına karşı yardımseverlik, Tanrı’nın Gözünde en büyük ve en çok arzu edilen özellik olarak ilan edilecektir.

Hükümetleri, kiliseleri ve devletleri kontrol edenler bir araya geldiklerinde, Tanrı’nın çocukları üzerinde daha fazla kontrol sahibi olacaklar. Toplumunuzda daha talihsiz olanları kontrol etmek iki anlama gelebilir. Ya iyi bir ölçü için ya da yanlış bir amaçla kullanılır.

Hepinizden, tüm dikkatinizle, kurtuluşa giden bu zorlu yolda Oğlumun arzusuna odaklanmanızı istemeliyim.

Tanrı’nın vefalı hizmetçilerinin çoğu, iyi niyetli olmalarına rağmen, kurtuluş yolunda kalamayacak kadar zayıf olacaklardır. Oğlumu suçlamak için Tanrı’nın düşmanları tarafından üzerlerine yapılan baskı o kadar güçlü olacak ki, Hakikatten uzaklaşacaklar.

Sahte peygamber güçlü bir ekümenik inancı tanıtacak ve bu her kafiri tatmin edecektir. Oğlumun Kilisesindekilerin çoğunluğu aldatılacak, ancak Oğlumun kutsal hizmetkarlarının neredeyse yarısı, sahte bir şekilde Kutsal Efkaristiya için ilan edilecek olan son yemini etmeyi reddedecek. Kutsal Efkaristiya ve onun kutsallığına saygısızlık, tüm hoşnutsuzluk ve muhalefetin merkezinde yer alacaktır.

Daha sonra sahte mucizeler ona bahşedildiğinden, dünyanın birçok ünlüsü, sarayında lütuf isteyen sahte peygamberin etrafını saracak.

İşte o zaman bir onur listesi hazırlayacak ve sahte peygamberin yakın zamanda yenilenen kilisesinde onlara fahri doktora unvanı verilecek ki bu kilise öncekinin sadece bir kabuğu olacak. Herkes, sahtekârın yönetimi altında başkanlık ettikleri büyük hayır işlerinden dolayı ödüllerini alacak. Sahte peygamberin yaşayan bir aziz olduğunu açıkça ilan edene kadar her biri diğerini övecek, sözde mucizeler nedeniyle onun Tanrı’nın hizmetkarı olarak yarattığını söyleyecekler.

Ve sonra o ve Deccal dünyanın büyük bir kısmını kontrol edecek, ancak Rusya ve Asya bu işe karışmayacak, çünkü bu iki imparatorluk, Roma yıkılıncaya kadar Yeni Babil’e karşı ayaklanacak.

Bütün bu olaylar gerçekleşecek ve onların büyüklüğünü, hayır işlerini gururla ilan edecekleri yerler olarak kiliseleri kullandıklarını gördüğünüzde; o zaman gururun niyetlerini nasıl belirlediğini açıkça göreceksiniz. Roma düştüğünde daha fazla sıkıntı olacak ama bunlar kısa ömürlü olacak. O zaman Oğlum İsa Mesih’in geri dönüş zamanı gelecektir.

Bu kehanetleri göz ardı etmemelisiniz. Yakında ilan edilecek olan yeni sahte inancın tarafını tuttuğunuzda, Oğlum İsa Mesih’i bir kenara atacak ve O’nun Merhametinden uzaklaşacaksınız. Sizi sapkınlığa yönlendirmeye çalışan hiç kimse için Sonsuz Yaşam hakkınızdan asla vazgeçmeyin.

Seni seven annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/11/mother-of-salvation-they-will-be-granted-honorary-doctorates-in-the-false-prophets-newly-renovated-church/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/11/mother-of-salvation-they-will-be-granted-honorary-doctorates-in-the-false-prophets-newly-renovated-church/

 

 

 

Çünkü bu şekilde acı çektiğinizde Bana ruh getirirsiniz ve Bana ruh getirenler Bana aittir.

11 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Dünyadaki Kilisem’deki aldatmaca arttıkça, çok daha fazla ruh sahte alçakgönüllülük ve yoksulların ihtiyaçları için yapılan sözde kamusal büyük hayırseverlik eylemleri tarafından baştan çıkarılacak.

Gerçeği anlamak o kadar zor olacak ve o kadar zor olacak ki, çoğu kişi Benden gelmeyen yeni bir öğretiye kapılmalarına izin verecek. Siz sevgili takipçilerim, insanların sizi alenen azarladıklarını, haksız yere eleştirdiklerini, size karşı olağandışı bir saldırganlıkla davrandıklarını ve size eziyet ettiklerini fark etmeye başladığınızda, Şeytan’ın bu Görev hakkında kalplerinizde şüphe yaratmak için elinden geleni yaptığını bilmelisiniz. .

O ve onun takipçileri, Kutsal Ruh Armağanı ile kutsanmış olan her biriniz ile her saniye savaşıyor. Ruhları kurtarmama yardım etmek için savaşan hiçbiriniz huzur içinde kalmayacak. Pek çok engelle karşılaşacaksınız, böylece bu Görevden uzaklaşacak ve Sözümü inkar edeceksiniz. Bu her gerçekleştiğinde, bilin ki, sizi Korumamla sarmalayacağım ve içinizdeki Varlığımın farkına varacaksınız, çünkü savaştıkları siz değilsiniz, benim.

Bana olan sevginizden dolayı incindiğiniz zaman, hissettiğiniz şey Benim Acımdır. Beni takip ettiğiniz için üzüntü gözyaşları döktüğünüzde ve bunun sonucunda işkenceye maruz kaldığınızda, sizden Benim Gözyaşlarım akar. Seni küçümsediklerinde ve alay ettiklerinde, hakaret ettikleri kişi sen değil, Ben ve benimle bağlantılı her şeydir. Ve sevgini bir kenara bırakıp sana sırtlarını döndüklerinde, uzaklaştıkları kişi benim.

O halde bilin ki, Benim Adım’da bu kadar zor ve son derece üzücü sınavlara maruz kaldığınızda, Benim Varlığım en güçlü halindedir. Ben bu şekilde mevcut olduğumda, bu tür acıları yalnızca Benim Çalışmamın çekeceğini mutlak bir kesinlikle bileceksiniz.

O halde şunu bilin ki, sizi asla terk etmeyeceğim, çünkü Bana olan sevginiz size Krallığımdaki en büyük ödülü kazandıracaktır. Çünkü bu şekilde acı çektiğinizde Bana ruh getirirsiniz ve Bana ruh getirenler beden, ruh ve ruh olarak Bana aittir. Sen Bendesin, Benimlesin ve ben senin içinde yaşıyorum.

Seni seviyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/11/for-when-you-suffer-in-this-way-you-bring-me-souls-and-those-who-bring-me-souls-belong-to-me/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/11/for-when-you-suffer-in-this-way-you-bring-me-souls-and-those-who-bring-me-souls-belong-to-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/121123.cfm