Bu kadar çok insanın Kilisemdekiler tarafından çok tercih edilen hümanizmin arkasında yatan sahte alçakgönüllülüğü kabul ettiğini görmek Bana ne kadar acı veriyor.

Gerçeği Kitap:

Egonuz popülerlik peşindeyken Gerçeği anlatamazsınız

10 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bu kadar çok insanın Kilisemdekiler tarafından çok tercih edilen hümanizmin arkasında yatan sahte alçakgönüllülüğü kabul ettiğini görmek Bana ne kadar acı veriyor.

İnsan ırkının Kurtarıcısı ve Kurtarıcısı olarak rolüm artık unutuldu. Kilisemdeki sahte alçakgönüllülüğe tanık olmaya devam edecek ve herkes, ihtiyacı olanların maddi refahıyla ilgilenme ihtiyacını teşvik edenleri alkışlayacak. Bütün bunlar sahte bir dinin ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Kendinize Tanrı’nın hizmetkarları diyen siz, ne zaman Tanrı’nın Gerçek Sözü’nü kendi kusurlu yorumunuzla değiştirmeye karar verdiniz? Benden hiç söz edilmeyen Hıristiyanlığın yerine hümanizmi koymaya ne zaman karar verdiniz? Allah’tan gelmeyen hiçbir şeyin olmayacağını bilmiyor musun? Maddi refaha odaklanarak yaptığınız sözde iyi işlerin, Gerçeğin yerini alabileceğine inanıyorsanız, ne kadar az şey öğrenmişsiniz ve ne kadar aptalsınız.

Birincil rolünüzü – Tanrı’nın çocuklarının ruhlarını kurtarmanın en önemli öğretisi – göz ardı ettiğinizde, asla Benim hizmetkarım olduğunuzu söyleyemezsiniz. Toplumunuzun yoksullarını, sefillerini ve ekonomik açıdan yoksun olanlarını kurtarmak için seslenmek sizin için ne kadar kolay. Sözde iyiliklerinizle dünyanın hayranlığını aradığınız bu yanlış yolu takip ederek, çağrıldığınız en önemli rolü unutursunuz. Bu Bana, İsa’na hizmet etmektir. Kutsal Adım’da kişisel popülerlik peşinde koşmak değildir. Ruhunu kurtaramayan birinin hayatta yaratığın rahatlığına sahip olmasının ne faydası var? Sizi popüler kılmak için tasarlanmış halka açık eylemler aracılığıyla laik dünyanın hayranlığını arıyorsanız, o zaman My Cross’u taşımıyorsunuz. Eğer Beni taklit etmezseniz, Benim adıma konuşamazsınız. Egonuz popülerlik peşindeyken Gerçeği anlatamazsınız.

Ruhlarınızı kurtarmak için yaptığım Kurban’ı unuttuğunuzda, Bana hizmet edemezsiniz. Bir rahip neden Benim hizmetkarım olduğunu unuttuğunda, gözden düşmesi sıradan bir ruhun on katı kadar olur. Çünkü benden ayrıldığında, etkilediği ve onun yargısına güvenen ruhları da yanına alır.

Hizmetkarlarım, Kutsal Emirlerin Sakramenti aracılığıyla üzerine görevlendirildiğiniz herkesin ruhlarını kurtarmaya yönelik Çağrımı şimdi dinleyin. Size öğretilenleri tekrarlamakta başarısız olduğunuzda, Hakikati öğretmiyorsunuz demektir. Hümanizmi teşvik ettiğinizde ve piskoposluğunuzdaki ruhları da aynısını yapmaya teşvik ettiğinizde, Beni reddedersiniz. Beni, İsa Mesih’i, yalnızca sosyal adaleti teşvik etmekle kalmayıp, aynı zamanda başkalarının gözünde iyi işlerinize hayranlık duyma arzusuyla değiştiriyorsunuz. Onların hayranlığı ve sizin popüler olma arzunuz, artık Bana hizmet etmediğiniz anlamına geliyor. Artık Bana hizmet etmediğinizde, kendinizin hataya düşmesine izin verirsiniz ve çok geçmeden Beni artık yapmanız gerektiği gibi kabul etmezsiniz.

Son Güne kadar Bana yalnızca birkaç kişi, yani seçilmişler hizmet edecek. O Gün, Dünyadaki Kilisemde kendilerine hizmetkar diyenlerin çoğu ağlayacak ve çığlık atarak kendilerine Merhamet göstermem için Bana yalvaracaklar. O zamana kadar milyarlarca ruhu kaybetmiş olacaklar ve çoğu iğrençliğe o kadar kapılmış olacak ki, çok geç olana kadar kaderlerinin gerçeğini anlayamayacaklar.

Bu zamanda Benim hizmetkarlarım olarak sizi çevreleyen yalnızlık ve kafa karışıklığı duygusundan huzursuz olanlarınızı uyandırın. Her zaman Hakikate sıkı sıkıya bağlı kalın. Benim kutsal hizmetkarlarım olarak rolünüzü hatırlayın; bu, Sürümü Hakikat ile beslemek ve onların ruhlarını kurtarmak için gerekli Gıdayı almalarını sağlamaktır.

Senin işin Bana ruhları getirmek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/10/you-cannot-impart-the-truth-when-your-ego-seeks-popularity/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/10/you-cannot-impart-the-truth-when-your-ego-seeks-popularity/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/10

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/121023.cfm