Uyarı sırasında Merhamet Elimi kabul eden tüm günahkarları koruyacağım.

Gerçeği Kitap:

İlk işaret Dünya’nın daha hızlı döneceği yönünde olacak. İkinci işaret, daha büyük, daha parlak görünecek ve dönmeye başlayacak olan Güneş ile ilgilidir.

12 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sizi seviyorum Çocuklar bana geri dönün

Sevgili kızım, Zamanım yaklaştıkça pek çok kişi uykuda olacak, ama gözleri Benim Işığıma açık olan kutsanmış olanlar işaretleri bilecek. Ayrıca onlara hazırlanmaları için nimetler verilecek ve yalnızca Bana yapışanlar değişikliklere dayanabilecekler.

Büyük Geliş Günüm yaklaştıkça, Allah’ı sevdiğini söyleyenlerin sayısı da Benden uzaklaşacak. Kutsal olduklarını söyleyip Dünyadaki Kilisemin hiyerarşisi içerisinde kendilerini yüceltenler bile Gerçeği göremeyecektir. Gerçeği göremeyecekler çünkü Bana hakaret olacak işlerle ve törenlerle meşgul olacaklar.

İlk işaret Dünya’nın daha hızlı döneceği yönünde olacak. İkinci işaret, daha büyük, daha parlak görünecek ve dönmeye başlayacak olan Güneş ile ilgilidir.

Onun yanında ikinci bir güneş göreceksiniz. Daha sonra hava koşulları dünyanın sarsılmasına neden olacak ve değişiklikler Dünya’nın birçok bölümünün yok olması anlamına gelecektir.

Bu cezalar -ki çok olacak- insanoğlunu kibrinden arındıracak, ruhlar Allah’ın rahmeti için yalvaracak. Allah Sevgisini hayatından çıkarmış olanların taş kalplerini başka hiçbir şey kıpırdatamaz.

İnsanlığın günahı hızla artacak ve putperestlik günahı Dünya’yı üç kat saracak. Kraliyet monarşisi gibi giyinmiş paganizm, Dünyadaki Kiliseme sızacak. Kafirler Kilisemi kucakladığında, bu Tanrı’ya tapmak olmayacak. Tanrı’nın varlığını dıştan reddeden paganlar, ateistler ve diğer inanmayanlar Kiliseme sarıldıklarında, bu Bana, İsa Mesih’e olmayacak, diz çökecekler.

Kilisem herkesi memnuniyetle karşıladığını açıkladığında aldanmayın. Bu, paganları Tapınağım’ın önünde eğilebilmek için Kiliseme kabul ettikleri anlamına gelmez. Hayır, bu, gurur günahından kaynaklanan putperestliği Benim önümde sergilemek, Kutsal ve Kutsal Çadırlara saygısızlık etmek olacak. Sunaklarıma pagan sembolleri yerleştirecekler ve hiçbir şeyden haberi olmayan cemaatlerin, kardeşlerini zarafet ve cömertlikle eğilip kabul etmelerini talep edecekler.

Sunaklarımı ayaklar altına alacak sahte tapıcıları hoş karşılamak için herkesin Gerçeği inkar etmesi istenecek. O zaman Tanrının Eli düşecek.

Savaşlar yayılacak; Depremler dünyanın dört bir yanını sarsacak, insanlığı kıtlık saracak ve Allah’a yapılan her kötü hareket ve hakaret, büyük bir azapla sonuçlanacaktır. Merhametimi kabul edenler Kiliseme önderlik ettiğinde, her iblis Tanrı’nın bu çocuklarına lanet edecek. Allah onları korumak için müdahale edecek ve Yaratıcısının yüzüne tükürenlerin vay haline.

Zaman geldi. Bana lanet edenler acı çekecek. Bana uyanlar, onları Rahman Kollarıma süpüreceğim güne kadar bu zulümle yaşayacaklardır. Ve sonra sadece Merhamet Elimi reddettikleri için geride kalanlar, putlaştırdıkları ve zevk aldıkları canavara teslim edilecek.

Pek çok insan beni sonuna kadar reddedecek. Üçte ikisi Bana tükürecek, Benim Müdahalemle mücadele edecek ve Bana her türlü müstehcenliği haykıracak. O gün yaklaştıkça Bana olan nefret herkesçe görülecektir. Dünyaya Tanrı’yı ​​onurlandırdıkları izlenimini verenler bile Bana sessizce lanet edecekler.

Canavarın hilesinin herkesin gözü önünde ortaya çıkacağı gün, hiç kimsenin unutamayacağı bir gün olacak. Çünkü o gün, dünyanın göreceği gibi, sahtekar deccal’in, başında Tacım ile, kırmızı cübbe giymiş olarak dirilişi, ağzından ateşin döküleceği gün olacaktır. Dehşet nihayet çöktüğünde, ateş onu saracak ve o ve ona biat eden herkes uçuruma atılacak. Sonra sana söylediğim gibi geleceğim. Kilisemi ayağa kaldıracağım ve dünyayı Babamın Kutsal İradesi ile birlik içinde bir araya getireceğim ve sonunda barış hüküm sürecek.

Sana söylediğim her şey doğrudur. Olacak olan her şey sana söylediğim gibi olacak. Bu çok çabuk gerçekleşecek, çünkü insanın ikiyüzlülüğü ve nankörlüğünden kaynaklanan Öfkeme rağmen, ben sadece bu acıyı nihayet sona erdirmeye geldim.

Tüm günahkarları kurtarmaya geldim ama çoğu kurtarılmak istemeyecek.

Güçlü olun sevgili takipçilerim, çünkü Uyarı sırasında Merhamet Elimi kabul eden tüm günahkarları koruyacağım. Yani Tanrı’nın her çocuğu, inanan ve inanmayan, Cennetten gelen bu Büyük Müdahaleye dahil edilecektir. Ancak bu süreden sonra Tanrı’nın meleği iyiyi kötüden ayıracaktır. Zaman kısa.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/12/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/12/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/111323.cfm