Şöyle diyecekler: “Sonunda hoşgörülü bir kilise herkese ulaştı.”

Gerçeği Kitap:

Pek çok kişi yakında bilim bilgilerini En Kutsal İncilleri değerlendirmek için kullanmaya başlayacak

9 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, yakında pek çok kişi bilim bilgilerini En Kutsal İncilleri değerlendirmek için kullanmaya başlayacak. Tanrı’nın Hikmeti’nden gelen Sözümün Gerçeği’ni ilan etmek yerine, onu daha modern bir imaj verecek şekilde çarpıtmaya başlayacaklar.

Kutsal İncil’de yer alan tüm Sözlerim farklı şekilde yorumlanacaktır. Sözümün yeni bir anlam taşıdığını ve günümüz dünyasında daha geçerli olacağını söyleyecekler. Eğer bu zamanda Dünya’da yürüseydim size nasıl öğreteceğime dair örnekler vermeye çalışacaklar .

Herkes için geçerli olan Tanrı Sözü’nün sadeliği ortadan kalkacak. Zeki, bilgili ve insanın bilim dünyasındaki ilerlemesinden gurur duyanlar, o zaman aşağılayıcı açıklamalar yapmaya başlayacaklardır.

Kilise, Kutsal Kitap’ta yer alan şeyleri itibarsızlaştıracak olan sözde yeni bilimsel keşifleri benimseyecektir. Dünyanın nasıl yaratıldığına dair şüphe uyandıran yeni kanıtlar olacağını söyledikleri şeyleri ortaya çıkaracaklar. Daha sonra İncil’de bulunanların çoğunun insanlar arasında barışı sağlamak için tasarlanmış metaforlar olduğunu söyleyecekler. İncillerde size verilen Hakikat’in yerine, yoksul, eğitimsiz ve muhtaçlara sahip çıkma beceriniz açısından hümanizm, birbirinizi sevme mesajını kullanacaklar. Daha sonra Hakikat’e benzeyen sahte yeni doktrinler rahipler tarafından benimsenecek ve sadece Benim Sözüme sadık kalanlar Hakikati canlı tutabileceklerdir.

Sevgili takipçilerim, artık çok az kişinin Gerçeği – Tanrı Sözü’nü – dinleyeceğini gördüğünüzde, o zaman birbirinizi teselli etmelisiniz. Kiliselerimde tanıtılacak olan sapkınlıkları alkışlayacak olanlara Gerçeği hatırlatmaya devam etmelisiniz çünkü onların çoğu artık daha akıllı olmayacaktır. Benden o kadar uzaklaşacaklar ki, bu tür değişiklikleri kolaylıkla kabul edecekler. İmanı az olanların, reform talep edenlerin sözlerini kabul etmesi, Tanrı’nın Sözüne sadık kalmaktan çok daha kolay olacaktır.

İlk değişiklik çağrısı yakında yapılacak. Sakinleştirici bir tatlılıkla ve birleşik bir dünya olarak ayağa kalkmanın, herkese sevgi ve hoşgörü göstermenin gerekliliği hakkında tutkulu bir konuşmayla, en büyük hataya sürükleneceksiniz. Birçoğu, Kilisemin laik dünyayı ne kadar çabuk kucakladığını görünce şok olacak. Pek çok kişi, farklı dinlerin, paganların ve sapkınların bu yeni, tek dünya hayırsever kilisesine katılmak için gösterdiği mücadele karşısında büyülenecek.

Şöyle diyecekler: “Sonunda hoşgörülü bir kilise herkese ulaştı.” Artık Tanrı’ya itaatsizlik göstermekten utanmayacaklar. Bunun yerine, gururla, kendi sefil günahlarının yalnızca Tanrı’nın Gözünde kabul edilebilir olduğunu değil, aynı zamanda artık günah olarak kabul edilmediklerini de ilan edecekler. Bu her yerde büyük bir sevinç yaratacaktır.

Tarihte ilk kez, Kilisemi hataya sürükleyenler sevilecek, hayranlık duyulacak ve onlara neredeyse hiçbir eleştiri yöneltilmeyecek.

Çarmıhtaki ölümümden bu yana görülmemiş en büyük sapkınlık, şimdi Dünyadaki Kilisemi yok edecek. Kiliselerimi aşağılayıcı pagan sembolleriyle dolduracaklar ve ben hiçbir yerde görünmeyeceğim. Ve onlar Bana tapınmak için yarattıkları binaları doldururken, Hakikat’e sadık kalanlardan oluşan Gerçek Kilisem, Tanrı’nın tek Gerçek Tapınağı olacak, çünkü Bedenime yapılan saygısızlığı asla kabul etmeyecekler. Onların imanı onların İncilleri yaymalarını ve Kutsal Ruh’un Alevini canlı tutmalarını sağlayacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/09/many-will-soon-begin-to-use-their-knowledge-of-science-to-evaluate-the-most-holy-gospels/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/09/many-will-soon-begin-to-use-their-knowledge-of-science-to-evaluate-the-most-holy-gospels/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/110923.cfm