Bu Mesajlar benim adımdan sizden nefret edenlere dikkat etmeniz için çok önemlidir.

Gerçeği Kitap:

Rahipler ve tüm Hıristiyan inançlarının kutsal hizmetkarları da dahil olmak üzere sadık öğrencilerim Benim Tarafımda yakın kalacaklar

1 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, kötülüğün ruhu yayılıyor ve bu Mesajlara şiddetle karşı çıkan herkesi etkiliyor. Bu, daha fazla kötülüğe, yalanlara ve bu Görevi durdurmak için tasarlanmış ayrıntılı planlara yol açacaktır. Herkese kurtuluş getirmek olan Misyonumu yok etmek için her şeyi yapmaya hazır olan, kötü dillileri ve ruhsal kıskançlıkla yenilenleri görmezden gelmelisiniz.

Beni takip eden herkese söylüyorum, bu Mesajlar benim adımdan sizden nefret edenlere dikkat etmeniz için çok önemlidir. Çünkü hedef aldıkları kişi benim, İsa Mesih’tir. Bunu hatırla.

Ancak gururları, Beni sevdikleri için böyle davrandıklarına inanmalarını sağlar. Kimsenin benim adıma başka bir ruh hakkında bu tür yalanlar söylemesine veya aşağılık söylentiler yaymasına asla izin vermeyeceğimi bilmeliler.

Bu zamanlarda size Gerçeği açıklama yetkisine sahip olan tek kişi, Tanrı Kuzusu İsa Mesih’tir. Gerçek birçok kişiyi üzecek ve Gerçek’in yutulması acı olacaktır, çünkü o kadar büyüktür ki, yalnızca Bana olan sevgisi güçlü olanlar onu kabul edebilecektir. Gerçek, sindirilmesi sizin için ne kadar zor olursa olsun, sizi özgür kılacaktır. İyilik görünümüne bürünen kötülüğe, Benim Sözümü konuştuklarını söyleyerek küfür yayan kötü adamlara ve Tanrı’nın çocuklarını yok etmek isteyen düşmanlarıma gözlerinizi açacaktır.

Her millete yayılmış birçok sahte peygamber ortaya çıkacak ve Deccal’in ağzından dökülen yalanların gerçek olduğunu ilan edecektir. Onlar da deccal benim, diyecekler. İnciller hakkında her şeyi doğru gibi görünecek şekilde söyleyecekler ve alçak misyonlarını haklı çıkarmak için Benden alıntılar da dahil olmak üzere Kutsal İncil’den alıntılar kullanacaklar. Ama Beni tanıyanlar için, onların sözde peygamberlik sözlerinde her zaman yalanın ve sapkınlığın gömülü olduğunu göreceksiniz. Bu Mesajlara karşı çıkacaklar ve Benim Sözümü sapkınlık ilan edecekler. Şimdi Beni değil, sizi dinlemeye çağıran tüm o sesleri susturmanın zamanıdır.

Kutsal İncillerde yer alan Hakikati kendinize hatırlatmaya devam etmelisiniz. Size talimat verdiğim gibi Beni dinlemelisiniz.

Yakında, geçmişte Benim Kiliseme liderlik edenler, Benim Kilisemde Tanrı’nın çocuklarına Tanrı’nın Gerçek Sözünü sağlayanlar ve Gerçeğe sadık kalacak olan herkes bir kenara itilecek. Katolik Kilisesi, yapısının her parçasını neden değiştirmek ve düzeltmek zorunda olduğuna dair bir dizi endişe verici açıklama yapacak. Kilisemdekilerin ve Bana ihanet edenlerin günahlarını, Kilisemi tersyüz etmek için gerekçe olarak kullanacak.

Kutsal hizmetkarlarımdan birçoğu ayıklanacak ve günah keçisi yapılacak. Birçoğu araştırılacak ve reddedilmeden önce iyi isimlerine karşı yalanlar ve diğer iddialar öne sürülecek. Bu, Tanrı’nın düşmanlarının kilisenin içinden tam kontrolü ele geçirmesine izin vermek için Kilisemden kaç kutsal hizmetkarın geri çevrileceğidir. Tanrı’nın düşmanları tarafından kutsal hizmetkarlarıma karşı işlenen her iftira, kamuoyunda alkışlanacak ve iyi bir şey olarak sunulacak, böylece Kilise’nin iyi ismi bozulmadan kalacaktır.

Ah, hepiniz nasıl kandırılacaksınız ve Hakikat nasıl örtbas edilecek, gizlenecek ve sonra görmezden gelinecek. Gelecekte tüm bu değişiklikler hızla gerçekleşecek ve bunların yayılması birçok kişiyi şaşırtacak. Bütün bunların ortasında kafa karışıklığı, korku, üzüntü ve büyük bir sıkıntı olacak. Kilisem o kadar parçalanacak ki duvarları içindeki tüm güven kırılacak. Bu büyük bir korku yaratacak ve sonrasında Katolik Kilisesi, ilk bakışta pek anlaşılmayacak bir şekilde, yeni dünya dininin öncü gücü haline gelecektir.

Bu yeni iğrenç şey dünyadaki yoksullara ve açlara duyulan büyük sevgiyi ilan edecek. Ama Sözümü vaaz etmeyecek ve Kiliseme sadık kalmayacak. Ancak Kilisem yaşamaya devam edecek.

Rahipler ve tüm Hıristiyan inançlarının kutsal hizmetkarları da dahil olmak üzere sadık öğrencilerim, Benim Tarafımda yakın kalacaklar. Benim Geriye Kalanım zamanın testine dayanacak ve asla ölmeyecek, çünkü Ben Kiliseyim. Asla yok edilemem.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/01/my-loyal-disciples-including-priests-and-the-sacred-servants-of-all-christian-faiths-will-remain-close-by-my-side/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/01/my-loyal-disciples-including-priests-and-the-sacred-servants-of-all-christian-faiths-will-remain-close-by-my-side/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/110123.cfm