O aşamada cehennemin derinliklerinin yarısına gelmiş olursunuz ve Benim müdahalem olmazsa kaybolursunuz.

Gerçeği Kitap:

Alçakgönüllülüğünüz olmadığında, gurur ruhlarınızı dolduracak ve Bana karşı günah işleceksiniz

31 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, pek çok kişi Benim Sesimi dinlemeyecek çünkü Kim olduğumu bilmiyorlar. Birçoğu Beni tanıdığını iddia ediyor, ancak yalnızca kusurlu insani yorumlarıyla Kim Olduğumu ve onları affetmemi istemeyen Tanrı’nın tüm çocuklarının karşı karşıya olduğu uçurumdan onları kurtarmak için ne yaptığımı anladıklarına ikna oldular. .

Özgür irade Babamın Hediyesidir. Ancak özgür irade, insanın Tanrı Sevgisini arama arayışına müdahale edebilir. Ancak Babam çocuklarına bu Hediyeyi verdi. O, işte bu kadar cömerttir. O, çocuklarını bu kadar çok seviyor. Bu onlara Dünya’da gezinme, meyvelerinin tadını çıkarma ve güzelliğini kucaklama özgürlüğünü veren Hediyedir. Fakat Şeytan’ın ayarttığı insan, Babamın güvenini kötüye kullandı. Daha sonra Şeytan tarafından köleleştirildi ve onunla bir anlaşma yaptı; bu anlaşmada günah, Tanrı’nın tüm çocuklarını O’ndan ayırmaya devam edecek.

Çarmıhtaki ölümümün Hediyesi, insanla Şeytan arasındaki bu doğal olmayan bağı koparacağım anlamına geliyordu. Böylece çarmıhtaki ölümüm aracılığıyla, günahın bağışlanması yoluyla insanın kurtuluşu aramasını sağladım. Bu, insanın Şeytan’ın pençesinden kaçma kapasitesine sahip olduğu anlamına gelir, ancak yalnızca tam bir alçakgönüllü hizmet içinde Beni takip edenlerin gerçek anlamda kurtuluşa ulaşabilecekleri anlamına gelir.

Zayıflıklarınızı, günahlarınızı ve birbirinize olan nefretinizi uzlaşma yoluyla Bana, İsa Mesih’e açıkça beyan etmedikçe, saf kalamazsınız. Ruhun saflığı olmadan, Benim Gözümde alçakgönüllü olmaya muktedir olamazsın. Alçakgönüllülüğünüz olmadığında, gurur ruhunuzu dolduracak ve Bana karşı günah işleceksiniz. Bana karşı günah işlediğinizde bunu çeşitli şekillerde yaparsınız.

Önce şehvetlerinizi, açgözlülüğünüzü ve gururunuzu besleyeceksiniz. O zaman hepiniz bilgili, akıllı ve diğerlerinden daha iyiymişsiniz gibi davranacaksınız. O zaman başkalarını yargılayacaksınız. Daha sonra bir sonraki aşamaya geçersiniz. Benimle gerçek birlik içinde olanlarla onların kusurlu olduğunu ilan ederek alay edeceksiniz. Bundan sonra Bana Sadık kalan herkese iftira atacaksınız. Yine de Kutsal Ruh’la dolu olduğunuza kendinizi inandıracaksınız. Ancak size ilham veren Kutsal Ruh olmayacaktır. Bunun yerine, kötülüğün ruhu ruhunuzu istila edecek ve siz, Cennetin size rehberlik ettiğine inanacaksınız.

Beni temsil ettiğinizi ve Krallığımın bir parçası olmak için diğerlerinden daha iyi konumda olduğunuzu söylediğinizde ve ardından Benim hakkımda yalan söylediğinizde, başkalarının duasına ihtiyacınız var. O aşamada cehennemin derinliklerinin yarısına gelmiş olursunuz ve Benim müdahalem olmazsa kaybolursunuz.

Mesajımı al. Onu kalbinize yaklaştırın ve şunu sorun: “İsa bu Sen misin? Gerçekten Yardımına ihtiyacım var mı?” ve sana cevabını vereceğim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/31/when-you-lack-humility-pride-will-flood-your-souls-and-you-will-sin-against-me/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/31/when-you-lack-humility-pride-will-flood-your-souls-and-you-will-sin-against-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/31

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/103123.cfm