Bugün dünyada çok az insanın Tanrı’ya inancı veya inancı var

Gerçeği Kitap:

Bugün dünyada çok az insanın Tanrı’ya inancı veya inancı var

25 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, insanlar seni bu Mesajlar aracılığıyla korku yaymakla suçladığında, benim gerçek niyetimi anlamalılar. Korku, aranızda yürüyen, ruhun karanlığıyla aşılanmış olanların kötülüğünden gelir. Sizin düşmanlarınız Benim düşmanlarımdır.

Her millette böyle sahte bir maneviyat yaratacaklar ve bu Benden gelmeyecek. O kadar çekici olacaklar ki, yeni çağın sahte öğretisini, şeytani kökenleri yaymak için yüksek profillilerin arasına sızacaklar. Pek çok kişi bu korkunç eylemlerin zararsız bir eğlence olduğunu düşünecek, ancak görünüşte masum görünen görünümün arkasında, dünyayı Kutsal Teslis inancından kurtarmaya yönelik kurnaz bir plan yatıyor.

Bugün dünyada çok az insan Allah’a iman ve inanışa sahip olduğundan, Şeytan’ın hizmetkarları onlara sahte değerler, sahte maneviyat ve putperestlik sunduğunda, pek çok kişi ayartılacaktır. Babamın koyduğu Yasalara meydan okuyan, kendi yaşamları için kabul edilmek isteyenlerin haklarına yönelik sahte, hayırsever çağrılar onları cezbedecek. Allah’a olan imanları zayıf olduğu için yalana açık olurlar. Bunun yerine sahte bir tanrı olan Deccal’e tapacaklar.

Bunları size söylüyorum çünkü bunlar Gerçektir. Neden seni bu konularda uyarmayayım ki? Ben sizin Kurtarıcınızım ve bu uzun ve acı dolu dönemden sonra nihayet hepinizi kurtarmaya hazırlanıyorum.

İnsanoğlu Şeytan yüzünden anlatılmaz zorluklara maruz kaldı. Pek çok insan onun hayatları ne kadar mahvettiğini anlamıyor. Diğer insanlarla olan ilişkilerinizi bozar, sizi yok eden, değiştiren ve sizi tuzağa düşüren kötülüklere çeker. O sana ne verirse versin, kendini daima boş hissedeceksin.

Ahlaksız ve doğal olmayan davranışlara bulaşana kadar düşmeye devam edeceksiniz ve hiçbir tatmin bulamayacaksınız. Yalnızca ben İsa Mesih sana gerçek barışı, sevgiyi ve kurtuluşu getirebilirim. Dünyadaki hayatınız Deccal tarafından idrak edemeyeceğiniz kadar değiştirileceği için sizi uyarmalıyım. Bunu size korku vermek için değil, sizi Gerçeğe hazırlamak için yapıyorum. Şeytan’a ve onun cinlerine olan bağlılıkları nedeniyle yaşayan, nefes alan ve ölecek olanların kötülüklerinden sizi yalnızca Gerçek kurtaracaktır. 

Bu kötü, kurnaz ve düzenbaz insanların dünyaya getireceği zulümden kurtuluş aramanın yolu yalnızca Ben İsa’yım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/25/very-few-people-in-the-world-today-have-any-faith-or-belief-in-god/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/25/very-few-people-in-the-world-today-have-any-faith-or-belief-in-god/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/25

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102523.cfm