Büyük Gün doğacak ve yakında sonu olmayan dünya başlayacak

Gerçeği Kitap:

Büyük Gün doğacak ve yakında sonu olmayan dünya başlayacak

26 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, hangi mezhebe mensup olursa olsun, tüm Tanrı çocuklarının imanı o kadar zayıftır ki, Hakikati bilenlerin çoğu, dinlerini eleştiri olmadan açıkça yaşamakta çok zorlanacaktır.

Dünyadaki pek çok kişi, tarihin bu döneminde Beni, yani İsa Mesih’i reddediyor ve artık çoğu ulusta, toplum içinde Benim hakkımda konuşmak kabul edilemez. Varlığımı sorgulamak dışında, medyada Benim Adımın konuşulduğunu çok nadiren duyacaksınız .

İnsanların Bana olan sevgilerini herkesin önünde açıkça ilan ettiklerini nadiren duyarsınız, çünkü onlar bunu çok utanç verici bulurlar. Benim o kutsal kullarım bile artık alay edilme korkusuyla Hakikati ilan etmeye yanaşmıyorlar. Beni takip edenler Kutsal Sözümü duyurmakta giderek daha fazla zorluk yaşayacaklar. Bir zamanlar Beni seven pek çok kişi artık bunu yapmıyor ve Benim ıssızlığım ve üzüntüm, sanki içine bir kılıç saplanmış gibi Kalbimi kesiyor.

Neden, ah neden beni terk ettin? Bana inanan ve beni tanıyanlar neden bu kadar çok erkek ve kız kardeşinizi incitiyor? Neden nefret kalplerinizde yeşeriyor? İnciller bu kadar uzun süredir varken neden şimdi sorgulama ihtiyacı duyuyorsunuz? Havarilerime verilen Sözümü yanlış yorumlama yetkisini sana kim verdi? Neden onları çarpıtıyorsun ve neden söylediklerime inanmıyorsun? Benim sözüm çok açıktır. Konuştuğumda, söylediğimi kastediyorum. Bir şey söylersem başka bir şeyi kastetmiyorum. Örneğin neden Kendimle çelişeyim ki, özellikle de şimdi bu Görevde?

Allah’ın peygamberlerine verilen Haktır. Onlarla konuştuğumu iddia edenlerin ağzından bu Mesajlara aykırı olan her şey sizin tarafınızdan reddedilmelidir. Asla Kendi Sesim ile rekabet etmem çünkü size Hakikat’in verildiğinden emin olmalıyım.

Dinlemeni sağlamak için ne yapmalıyım? Gezinmeni ve başka gıdıklanma biçimleri aramanı durdurmak için ne yapmalıyım? Neden Bana güvenmiyorsun? Sözde mutasavvıfların ve heyecan arayanların ağızlarından zehir gibi akan falcılık için o kadar değerli zaman harcıyorsunuz ki, Benden yüz çevirerek Bana hakaret ediyorsunuz. Buradayım. Bunlar Benim Sözlerim. Gerçeği yalnızca Benim Ağzımdan bulacağına göre, başka ne arıyorsun? Dünya üzerinde yürürken Gerçeği söyledim. Büyük bir umut ve kurtuluş mirası bıraktım. Şimdi size Son Sözlerimi getirirken Gerçeği söylüyorum, bu zamanda, çünkü Büyük Gün şafak sökecek ve çok geçmeden sonu olmayan dünya başlayacak.

Konuştuğumda dinlemeni isterim. Seni zorlayamam. Her yere bakabilir ve dünyayı bu zamanda İkinci Gelişime hazırlamak için verilen Mesajlarımı bulmaya çalışabilirsiniz ve onları bulamazsınız. Sizi buna, yani Antlaşmamın gerçekleşmesinden önceki son aşamaya hazırlayacak olan genel Mesajlarım yalnızca Hakikat Kitabı’nda bulunabilir.

Söz Benimdir. Sözlerim her ulusta işitilecek. Beni kimse durduramaz, çünkü Benim Gücüm Yücedir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/26/the-great-day-will-dawn-and-soon-the-world-without-end-will-begin/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/26/the-great-day-will-dawn-and-soon-the-world-without-end-will-begin/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/26

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102623.cfm