Ben dışarı vuracağım ve dünya benim cezalarıma şahit olacak.

Tanrı’nın İsrail’e Gazabı: Şiddetli Yağışlar Su Taşmasına Neden Olurken Tel Aviv’i Sel Taştı

God’s Wrath Upon Israel : Tel Aviv Flooding As Heavy Rainfall Causes Waterlogging

https://www.youtube.com/watch?v=EyefRJT6OdM

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Bu, ilan edilmek üzere olan sapkınlıkları sorgulamayanlarınızın kurtuluşu için bir Çağrıdır

24 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Oğlumun Sözünü kitlelere ulaştırdıklarını söyleyenler kisvesi altında Dünya’da dolaşan düşmanların artık tek vücut olduklarını dünyaya anlatmaya geldim. Bir olarak tüm güçlerini bir araya getiriyorlar ve hain hileleriyle Dünya’yı tahrif edecekler.

Hazırım. Beklemek. Onlar onların iğrenç kanunlarını getirir getirmez, ben de dışarı çıkacağım ve dünya benim cezalarıma şahit olacak. Uyarılarım sağır kulaklara ve Mesajlarım aracılığıyla size verilen Merhamet Elini kabul edemeyecek kadar gururlu olanlara düştü. İnsan hakları adına size zulmedenlerin liderleri Benim Elimden acı çekecekler. Güçlerinin her şeye kadir olduğuna ve yenilmez olduklarına inanırlar ama çok geçmeden Yaratıcılarının Gücü olmadan bir hiç olduklarını anlayacaklardır.

Hayatın Yazarı Ben’im ve güçlerini Çocuklarımın hayatlarını hem bedenen hem de ruhen almak için kullanmaya karar verenler, her şeyi kaybedecekler. Çocuklarımla savaştığınızda ve Oğlum İsa Mesih’e ihanet ettiğinizde sizin için çok az umut kalır. Merhametimi sana kolay kolay bahşetmiyorum, çünkü sen Bana büyük bir öfke yaşatıyorsun. Yine de sadakatinizi arzuluyorum ama sizi kötü olanla oyalanmanın tehlikeleri konusunda uyarıyorum. Seni kutsal olmayan üçlüye bağlayan prangalardan uzaklaşman için sana her şansı vereceğim. Kendinizi Şeytan’ın zincirlerinden kurtarmalısınız. Zamanınız kısa.

Sizden Kutsal Kitabım olan İncillere bakmanızı ve önceden bildirilen büyük döneklik hakkında size verilen işaretleri araştırmanızı rica ediyorum, çünkü bu dünyayı sardı ve ölümcül bir virüs gibi toplumumuzun akla gelebilecek her kesimine yayıldı. Sen istilaya uğradın ve şimdi ben geliyorum, Baban, seni bu korkunç ıstıraptan arındırmak için. Senin için çok geç olmadan, yardım için Benden yalvarmalısın.

Şimdi bu Haçlı Seferi Duasını okumalısınız. Benden yardım isteyin.

Haçlı Seferi Duası (124) Özgürlük çağrımı duyun

Ey Tanrım, Merhametli Babam, her şeyin Yaratıcısı, özgürlük çağrımı duy. Beni köleliğin zincirlerinden kurtar ve kötü zulümden koru. Gerçeği anlamama yardım et ve kafam karışsa ve Senin Sözünden şüphe duysam bile yardımıma koş. Seni gücendirdiysem beni bağışla ve beni Dünyadaki Yeni Cennetinin sığınağına götür. Amin.

Oğlumun İkinci Gelişini ilan etme zamanım yaklaştı. Zaman hızla akacak ve çocuklarıma gösterecekleri zulüm nedeniyle, düşmanlarımın hükümdarlığı kısa süreli de olsa sonsuzluk gibi görünecek. Canavara bağlılık yemini eden bu aptal adamlara hiçbir şekilde sadakat göstermeyecekler. Kötü olanın Benden nefret ettiği gibi, hem iyi hem de kötü çocuklarımdan da nefret ediyor.

Bu, ilan edilmek üzere olan sapkınlıkları sorgulamayacak olanlarınızın kurtuluşuna yönelik bir Çağrıdır. Kalplerinizde doğru gelmeyen herhangi bir yeni doktrin biçiminden memnun olmadığınızda, ruhlarınızı istila eden her türlü şüpheyi sorgulamalı ve sorgulamalısınız.

En Kutsal Adımda tanıtılacak yeni bir yasa veya kutsal tören için yetki vermedim.

Sevgili baban

Yüce Tanrı

Bunu Paylaş:

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/24/god-the-father-this-is-a-call-for-the-salvation-of-those-of-you-who-will-not-question-the-heresies-about-to-be-declared/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/24/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/24

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102423.cfm