Tanrı Sözünü küçümseyenlerin tecrit edilmesi, reddedilmesi ve reddedilmesinin neden olduğu acıyı her zaman hissedeceğiniz gerçeğini kabul etmelisiniz.

Dünya Gençlik Günü 2019 Panama

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=D%C3%BCnya+Gen%C3%A7lik+G%C3%BCn%C3%BC+2019+Panama

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Oğlum bu zamanda Dünya’da büyük bir yenilenme planlıyor ve bu çok acıya neden olacak

23 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, bu büyük sınavlarda sakin, huzurlu ve güçlü kalsınlar diye tüm çocuklarımı bu sefer korumamla koruyorum. Sevgili çocuklar, Tanrı Sözünü küçümseyenlerin tecrit edilmesi, reddedilmesi ve reddedilmesinin neden olduğu acıyı her zaman hissedeceğiniz gerçeğini kabul etmelisiniz. Işık karanlıkta olanları kendine çeker ve siz Oğlum İsa Mesih ile tam bir birlik içinde olduğunuzda, onlar her zaman size saldırır ve saldırırlar.

Oğlum şu anda Dünya üzerinde büyük bir yenilenme planlıyor ve bu çok acıya neden olacak çünkü bu bir arınma biçimini alıyor. Bu, birçok kişinin şimdi günahlarından dolayı acı çekeceği ve dünyanın İsa Mesih için hazırlanmakta olduğu ve böylece arınma tamamlandığında duyurunun yapılacağı anlamına gelir. Bu arada Tanrı’nın düşmanları, günahkarları ve Oğlumu seven herkesi kazanmak ve onları kontrol altına almak için yalanlar ve sapkınlıklar yayacak.

Bütün bu üzücü olaylar, Oğlum İsa Mesih’in İkinci Gelişinden önce gerçekleşmelidir.

Sevgili çocuklar, sizi çok seven oğlumun hatırı için sabırlı olmanızı ve bu zorluklara katlanmanızı rica ediyorum. Asla kaygılanmayın, çünkü yakında hiçbir üzüntünün, acının veya kötülüğün var olmayacağı O’nun Yeni Cennetine tanık olacaksınız. Oğlum için acı çekmeniz çok küçük bir şey ve sizi kurtarmak için çarmıhta öldüğünde, O’nun her biriniz için katlandığı şeyle karşılaştırıldığında önemsizdir.

Bu yüzden lütfen tüm güveninizi Oğluma verin ve size Cennetten rehberlik gönderildiği için şükredin. Sevinin çünkü Rab’bin Büyük Gününe uygun şekilde hazırlanmanız için size doğru miktarda zaman verildi.

Huzur içinde olun.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/23/mother-of-salvation-my-son-is-planning-a-great-renewal-on-earth-at-this-time-and-it-will-cause-much-pain/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/23/mother-of-salvation-my-son-is-planning-a-great-renewal-on-earth-at-this-time-and-it-will-cause-much-pain/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102323.cfm