En kutsal olmayan üçlünün işareti olan üçgeni takan herkes bu tür hayır kurumlarının desteklenmesinde yer alacak

gizli üçgen

 

occult triangle

https://www.google.com/search?q=occult+triangle&tbm=isch&ved=2ahUKEwjjufXruIeCAxVdj_0HHTSHAWcQ2-cCegQIABAA&oq=occult+triangle&gs_lcp=CgNpbWcQAzoECCMQJ1CEDljtDmD1D2gAcAB4AIABWogB9QGSAQEzmAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=ouwzZePgCd2e9u8PtI6GuAY&bih=719&biw=1600&client=firefox-b-d

 

—————-

Gerçeği Kitap:

En kutsal olmayan üçlünün işareti olan üçgeni takan herkes bu tür hayır kurumlarının desteklenmesinde yer alacak

22 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Kilisemin her köşesi yeni ritüellere hazırlanıyor. Alçakgönüllü ve şefkatli olmanın gerekliliğine dair kamuya açık beyanlar, Deccal tarafından tanıtılacak laik hayırseverliğin öncülüğünü yapacaktır. Şeytan’ın tüm bu hizmetkarları kutlamalara özel olarak katılıyorlar ve dünya çapındaki ağları, sizi ilahi ilham aldıklarına ikna etmek için kurulmuş küresel hayır kurumları yaratacak.

En kutsal olmayan üçlünün işareti olan üçgeni takan herkes, bu tür hayır işlerinin desteklenmesinde görev alacak ve böylece dünyanın gözünde yükselecek. Aniden, yeni, güçlü ve sözde Evanjelik bir hareketten söz edilecek ve insanlar, dünyadaki yoksullara yardım etme çabalarını büyütmek için paralarını dağıtacaklar.

Herkes daha büyük bir iyiliğin yapıldığına inanacak ve Kiliselerimdeki bazı liderlere Dünyanın her köşesinde hayranlık duyulacak. Çok az kişi onların niyetleri hakkında tartışacaktır, ancak dünyanın en büyük bankalarının onların çabalarına katıldığını gördüğünüzde, bunun sizi aldatmak için tasarlanmış bir eylem olduğunu anlayacaksınız. Canavar ne kadar kurnaz. Eylemleri ne kadar zekice görünüyor, çünkü bunlar yalnızca Kutsal Ruh’un Armağanı ile kutsanmış olanların fark edebileceği bir tür aldatmacayla şeker kaplı olacak. Ve insanın ortak iyiliği hakkındaki tüm konuşmalar sırasında, büyük bir insan topluluğu oluşturmak için tüm dinleri bir araya getirme arzusu – Tanrı’nın çocuklarının Kutsal Sözüme sadık kalması gerektiğine dair Öğretim hakkında tek bir kelime bile söylenmeyecek.

Zaman hızla ilerliyor ve bu görünüşte iyi düzenlenmiş ve dikkatlice planlanmış propagandanın ortasında çatlaklar ortaya çıkmaya başlayacak. Şeytan iş başındayken kafa karışıklığı yayılır; bölünme yaratıldı; Çelişkiler yaygınlaşıyor ve hiçbir şey düzenli olmuyor. Çardaklarımdan önce Bana verilen bazı onurlar ortadan kalkacak. Sürekli Tapınma saatleri durdurulacak ve yakında Kiliselerdeki azizlerin heykelleri sökülecek. Eski Kilise’yi kökünden sökmek ve onu daha anlamlı, daha çekici ve inanmayanlar için daha çekici kılmak adına onların tüm eylemlerine göz yumulacaktır.

Beni tanıyanlar, İncilleri yayarak ellerinden geleni yapmalıdırlar, çünkü emin olun, Kutsal Kitap hakkında hiçbir konuşma duymayacaksınız. Duyacağınız tek alıntılar yalanları destekleyecek şekilde çarpıtılmış alıntılar olacaktır. Onlar Kilise’nin saygınlığını yitirdikçe, göklerden üzerlerine cezalar yağmaya başlayacak. Zamanla durdurulacaklar, ancak önceden söylendiği gibi önce bu denemelerin yapılması gerekiyor.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/22/all-those-who-wear-the-triangle-the-sign-of-the-most-unholy-trinity-will-be-involved-in-endorsing-such-charities-2/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/22/all-those-who-wear-the-triangle-the-sign-of-the-most-unholy-trinity-will-be-involved-in-endorsing-such-charities-2/

 

 

 

Sizler Kilisemin son Çarmıha Gerilmesine tanıklık etmek zorunda kalacak nesilsiniz

22 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Sevgili kullarım yarıdan azı Benimle birleşecekler ama Bana olan bağlılıkları, bu dönemde hissedilecek küresel karanlık sırasında İncilleri yaymak için Ordumun hayatta kalmasına ve büyümesine yardımcı olacaktır. tüm zamanların en büyük sapkınlığı. 

Bana, İsa Mesih’e duyulan saygının eksikliği tüm uluslarda, halka açık yerlerde ve Kiliselerimde açıkça görülüyor. Artık arzum Ordumu düzgün bir şekilde hazırlamak. Sevgili takipçilerim, bu şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin, çünkü bunlar yalnızca inancınızda güçlü olmanıza ihtiyaç duyduğumda dikkatinizi dağıtır. Tıpkı benim doğumumdan hemen önce annemin sığınacak yer aradığı kapılar yüzüne çarpıldığı gibi, sizin de kapılar yüzünüze kapanacak.

Bilin ki, Kilisemdeki o sapkın hizmetkarlar tarafından bu kapılar yüzünüze çarpıldığında, ancak o zaman Bana dönmelisiniz. Ayrıca şunu da bilin ki, Kutsal Yazılar ve Kilisemin Öğretileri konusunda bilgili, kutsal insanlar olduklarını iddia edenler sıraya girecek ve sizi ilk kınayanlar olacak, çünkü siz Gerçeği takip ediyorsunuz . Ben dünyadaki Beni seven ve Hakikati bilen tüm ruhları kastediyorum, tüm dünyaya yönelik bu Mesajlarımı takip edenleri değil.

Kutsal Ruh Armağanı yalnızca Tanrı’dan gelen bu değerli Armağanı almaya layık olanlara düşecektir. Kutsal Ruh’tan yoksun olanlar, küfürler yağdıracak ve sizi, yakında tüm Hıristiyan kiliselerinde yaygınlaşacak olan sapkınlıkları takip etmeye ikna etmeye çalışacaklar. Bu Mesajlardan korktuklarını ne kadar çok gösterirlerse, size o kadar saldıracaklar. Onların nefret dolu zehirlerini görmezden gelmeli ve sessiz kalmalısınız. Bu günler neredeyse yaklaşıyor. Bazılarınız Benim yüzümden katlanmak zorunda kalacağınız şiddetli muhalefeti zaten görmüş olacaksınız.

Sizler Kilisemin son Çarmıha Gerilmesine tanıklık etmek zorunda kalacak nesilsiniz, ama şunu bilin. Küllerimin arasından Yüce Bedenim, Yeni Kudüs doğacak ve sen on iki ulus arasında hüküm sürmek üzere seçileceksin. Bana sadık kaldığın zaman, seni yücelik içinde yükselteceğim ve gelecek dünyada Cennet ve Yer senin olacak. İğrençliğin ıssızlığı sırasında sadece Bana odaklanmalısın, çünkü bu kısa olacak. Ve sonra hiçbir şey seni bir daha benden ayıramayacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/22/you-are-the-generation-which-will-have-to-bear-witness-to-the-final-crucifixion-of-my-church/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/22/you-are-the-generation-which-will-have-to-bear-witness-to-the-final-crucifixion-of-my-church/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102223.cfm