Kuzular gibi katliama, yıkıma giden yolu takip edecekler

Gerçeği Kitap:

Kuzular gibi katliama, yıkıma giden yolu takip edecekler

21 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, her zaman Hakikat’e sımsıkı sarılan sevgili ve sadık öğrencilerimin en büyük ihaneti, büyük aldatmacanın kurbanı olacak Kilisemdeki takipçiler tarafından olacaktır.

Pek çok insan, yanlış yönlendirilmiş sadakatleri nedeniyle, her yerdeki Kiliselerimin dizginlerini ele geçirecek olan sahtekar tarafından aldatılacak. Bazen tedirgin olsalar da, Kutsal Sözüm’ün doğru bağlamda ele alınmayacak tuhaf yorumlarını duyduklarında, katliama giden kuzular gibi, yıkıma giden yolu takip edecekler.

Sahte peygambere bol bol hamd edecekler, onu büyük bir diktatör gibi selamlayacaklar ve büyük bir ordu oluşturacak şekilde tek vücut olacaklar. Bu ordu, Hıristiyan kardeşlerine en büyük zulmü yaşatacaktır. Hakikat uğruna yapılan bu korkunç savaşta kardeş kardeşle savaşacak. Sahte peygamber, deccal ve şeytandan oluşan kutsal üçlüyü takip edeceklerin sayısı, Tanrı’nın başlangıçtan beri bildirdiği Kutsal Söz’e sadık kalanlardan çok daha fazla olacaktır.

Hakikatten sapmayan sizler, seçilmiş halkım, bu yolculukta zorluk çekeceksiniz. Tanık olmak üzere olduğunuz bu korkunç aldatmacayı hayatınızda bir an bile hayal edemezdiniz. Düşmanlarım iyi hazırlanmış, nüfuzları yüksek ve iyi finanse edilmişler. Pek çok avantajları var ama Tanrı’nın Gücüne sahip değiller. Onlar sadece Tanrı’nın, Yüce Babam’ın Gücüne sahip olmamakla kalmıyor, aynı zamanda O’nun İradesi ile her an yok edilebilirler. Ne yazık ki birçok ruhu Benden uzaklaştıracaklar ve ben buna insanlığın nihai arınmasının bir parçası olarak izin vereceğim. Dünyadaki bu dönem iyileri kötülerden ayırmak için olacak.

Bununla ne demek istiyorum? Elbette, iyilerin kandırılacağını ve bunun onların suçu olmadığını diyeceksiniz. Bu doğru. Ama gerçek Hıristiyan olduklarını söyleyenler, Benim Kutsal Sözüm yerine sapkınlığı kabul ettiklerinde Bana küfretmiş olurlar. Onlar Hakk’ı çok iyi biliyorlar ve her an Benim Sözüm’e karşı uyanık olmalılar. Pek çoğunuz uyuyorsunuz. Pek çok kişi Beni gerçekten tanımıyor, çünkü ruhunda alçakgönüllülük yok, Kutsal Yazılar hakkındaki bilginle o kadar gurur duyuyorsun ki. Birçoğunuz İncilleri okumayı veya İkinci Gelişimden önce ne olacağını anlamada başarısız oldunuz. Gerçeğin size Kutsal Kitap’ta verildiğini henüz bilmiyorsunuz. Neden Tanrı’nın Sözü’ne meydan okumaya, sizi yaratan El’e karşı tartışmaya, reddetmeye ve ona karşı savaşmaya devam ediyorsunuz? Sen beni çarmıha gerenlerden daha bilgili değilsin. Siz, Tanrı’nın Kutsal Sözü hakkındaki yorumlarının İnsanoğlu’nun yorumundan üstün olduğuna inanan Ferisilerden daha fazla bilgiye sahip değilsiniz. Son kehanetleri kabul etmeyi reddettiğiniz için Beni inkar edeceksiniz. Bana yaptığın tüm hizmetlerin hiçbir anlamı olmayacak, çünkü Şeytan’ın Cennetimdeki hakkın olan mirasını senden esirgemek için gönderdiği kişiyi takip edeceksin.

Beni nasıl ağlatıyorsun. Bana nasıl ihanet edeceğiniz, Benim adıma erkek ve kız kardeşlerim dediğiniz kişilere yapacağınız zulme yansıyacaktır. Sizden önceki diğer kişiler gibi, geçmişin kötü liderleri ve diktatörleri tarafından yalanlarla yıkanacaksınız. Bana karşı büyük fedakarlık gerektiren gerçek sevginin eksikliğinden dolayı, Bana çok fazla keder ve ıstırap getireceksin. Kilisemin düşmanları sizi bir aldatma ağına çekerken, siz onların övgülerini söyleyecek, Benden nefret edenlere tapacak ve onları seveceksiniz ve ben unutulacağım.

Bu Sözleri Unutmayın. Önüme sahte tanrılar koyduğunuzda, Tanrı’nın Gazabına maruz kalacaksınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/21/they-will-follow-like-lambs-to-the-slaughter-the-road-to-destruction/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/21/they-will-follow-like-lambs-to-the-slaughter-the-road-to-destruction/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102123.cfm