0213_benedek_ferenc_

Kilisemdeki bölünme farklı aşamalara bölünecek

Gerçeği Kitap:

Sakin ve huzur içinde kalmalısınız, ancak İncillerde yer alan Kutsal Sözü duyurmaya devam etmek için sağlam bir kararlılıkla çalışmalısınız.

20 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, hepinize, sevgili havarilerime – Dünya’da yürüyen ve Kutsal Sözümü duyuranlara – Bana, İsa’nıza daha önce hiç olmadığı kadar sarılmanız gerektiğini açıklamayı arzuluyorum. Önünüzde uzanan bu zamanlar zor olacak ve Bende, Benimle ve Benim için kalan herkes için, önümüzdeki karanlık günlerde Işığımın Alevini parlak tutmaktan siz sorumlu olacaksınız.

Değerli çocuklarım, sakin ve huzur içinde kalmalısınız, ancak İncillerde yer alan Kutsal Sözü dünyanın her köşesinde duyurmaya devam etmek için sağlam bir kararlılıkla kalmalısınız. Siz, Benim Kalan Ordum, Tanrı’nın tüm çocuklarını Bana getirecek ve milyonlarca ruhu saracak olan kötülük buharından onları kurtarmaya yardım edeceksiniz.

Sen Benimsin ve dünyanın kurtarılmasının yolunu açarak Tanrı’nın Işığında yürüyorsun.

Sevgili havarilerim, Lütuflarım üzerinize yağıyor ve Benim tarafımdan yönlendirildiğinizi ve Bana tamamen güvendiğinizi anladığınızda, size hiçbir zarar gelmeyecek. Ancak kendinizin hilenin gönüllü hizmetkarları haline gelmesine izin verirseniz, o zaman Benim Korumam sizi kapsamaz. İçinizden sahte peygamberin ve deccal’in yanında yer alanlar Şeytan’ın tuzağına düşecek ve o sizi serbest bırakmayacak. Düşmanlarımla birlikte yürüyen ve yılanın kadehini yutanlarınız, eğer ona meydan okumaya cesaret ederseniz, onun tarafından yok edileceksiniz.

Şimdi uyarımı dikkate alın; canavarın yanında olun ve sapkınlığı onurlandırmak için kutsal olmayan bir yemin edin; kendinizi onun aşağılık pençesinden kurtarmakta çok zorlanacaksınız. Gerçeği görecek bilgeliğe sahip olmanız için dua edin.

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/20/you-must-remain-calm-at-peace-but-with-a-firm-resolve-to-continue-to-proclaim-the-holy-word-contained-in-the-gospels/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

 

Kilisemdeki bölünme farklı aşamalara bölünecek

20 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, hepiniz dünyaya gidin ve İncilleri yayın, çünkü bunu Kiliseme yönelik zulüm ciddi olarak başlamadan önce yapmanız gerekecek.

Bana tüm güvenmeli ve Büyük Gün geldiğinde, göz açıp kapayıncaya kadar bedeniniz ve ruhunuzla Kollarıma kaldırılacağınızı bilerek rahatlamalısınız. Bu nedenle sevgi ve sabırla dünyaya Öğretilerimi hatırlatmalısınız. Onlara günahın var olduğunu ve affedileceğini ama önce Benden af ​​dilemeleri gerektiğini hatırlatın.

Günahın insanın ikinci doğası olduğu ne kadar söylenirse söylensin, Tanrı’nın çocukları olarak, günahları ne kadar önemsiz görünürse görünsün, her seferinde uzlaşma istemeleri gerektiğini bilmelidirler. Günah sizi Tanrı’dan ayıran şeydir. Ne kadar çok günah işlersen, o kadar karanlık olacaksın; Acı daha da derin hissedeceksiniz ve o kadar huzursuz olacaksınız ki, Benim Lütfum’dan başka hiçbir şey acınızı hafifletmeyecek veya size gerçek huzur getirmeyecek.

Bilin ki, dalaletin saltanatı başladığında, ona bulaşanlar, büyük bir yalnızlık ve perişanlık hissedeceklerdir. Ancak dış dünyaya her şey Kilise tarafından kabul edilebilir görünecektir. İçsel olarak mücadele ederken, dışsal olarak küresel bir birleşik kilise adına yürütülen tüm ritüeller sizi tedirgin edecektir. Sapkınlığın Kiliseme tanıtılmasından sonraki altı ay içinde Çağrımı görmezden gelen birçok kişi kaçacak ve Kutsal Sözüme sadık kalanları arayacaktır. O zaman Ordum büyüyecek, büyüyecek ve tüm Hıristiyan kiliselerinden kalıntıları toplayacak ve kötülüğün ruhuyla savaşacak.

Kilisemdeki bölünme farklı aşamalara bölünecek. İlk aşama, yalnızca Beni gerçekten tanıyanların ve Kutsal İncillerin Hakikatini anlayanların Benim adıma yalan söylemeyi kabul edemeyeceklerine karar verecekleri zaman olacaktır. İkinci aşama, insanların Kutsal Ayinlerin olması gerektiği gibi reddedilmesiyle ortaya çıkacak. Üçüncü aşama, Kiliselerimin kutsallığının bozulduğu zaman olacak ve bu, kutsal hizmetkarlarımın en sonunda Vahiy Kitabının içerdiği Gerçeği anlayacağı zaman olacaktır.

Benim peygamberlerim yalan söylemez. Yapmaları istenen şeyden hoşlanmazlar. Onlar sadece Benim Kutsal Sözümü ve Babamın Kutsal İradesi tarafından kendilerine ne yapmaları talimatı verildiğini açıklıyorlar. Son peygamberin, dünyayı İkinci Geliş’e hazırlamak için bugün Cennetten izin verilen tek peygamberin geldiğine dair işaretler artık burada. Cennetten dünyaya verilen kehanetlerin imanınızı artırmak ve Kutsal Sözüme sadık kalmanızı sağlamak anlamına geldiğini anladığınızda, onları kabul edeceksiniz. Bunlar vahyedildiği gibi gerçekleştiğinde, o zaman Gerçeği bileceksiniz.

Hazır ol. Huzur içinde olun, çünkü şimdi Dünya’da Kalan Ordumu oluşturmak için toplanan hepinizle birlikte yürüyeceğim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/20/the-schism-in-my-church-will-be-broken-into-different-stages/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/20/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/20

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102023.cfm