Gömülecek işareti kabul edenler ruhlarını ona kaptıracak. Yaşayan Tanrı’nın Mührünü takan herkes kurtulacak.

Gerçeği Kitap:

Deccal, şirketleri, kuruluşları ve hayır kurumlarını yeni dünya ticaret merkezi için çalışmaya ikna etmek için bağışlar yaratacak

19 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bu Mesajlarda Beni duyan ve Beni tanıyan tüm öğrencilerimi şimdi Beni dinlemeye çağırıyorum.

Size bahşedilen bu Çalışma Kutsaldır. Bu Görev nedeniyle ne kadar eziyete, istismara, ıstıraba ve alaya katlansanız da, bu Çalışmanın Benim olduğunu unutmayın. Tanrı’nın peygamberi aracılığıyla dünyaya verilen son Görevim, insanlığa büyük bir Armağandır. Tanık olacağınız alaycılığın üzerine çıkın ve bunun kötü olan tarafından Gerçeği durdurma çabasıyla yaratıldığını anlayın. Gerçek, Kutsal Sözüm çiğnenecek ve Cehennemin derinliklerinden serbest bırakılan her şeytan, Sesimi susturmak için mümkün olan her şeyi yapacak.

Kendilerini istilaya açık bırakan ruhlar aracılığıyla çalışan Şeytan’ın kötü işleri, yakında kamufle edilecek ve dünyaya Kutsal Yazılar olarak sunulacak. Yeni doktrinin ilahi olarak Ben, İsa Mesih tarafından ilham edildiğini söyleyecekler. Katman katman ortaya çıkan ve özellikle laik bir dünya tarafından alkışlanan bu olayla tüm dünya dikkatleri üzerine çekecek. Tanrı’ya şeref vermeyi asla beklemeyeceğiniz kişiler, ortaya çıktıkça bir dizi sapkınlığı – Bana karşı yalanları – kucaklayanlar arasında ilk sırada yer alacaklar.

Katolik Kilisesi daha önce hiçbir zaman dünya medyası ve siyasi elitleri nezdinde bu kadar kamusal bir onur görmemişti. Ateistler ve Beni onurlandırmayanlar da dahil olmak üzere tüm dinler, Tanrı’dan olduklarını söyleyenlerin şerefine kollarını açıp diz çökmeyeceklerdir.

İmajım ortadan kaybolduğunda ve artık görülmediğinde ve Haçlarım, Kutsal İncillerim, Kutsal Ayin için miseletler, tespih boncukları, madalyalar, kürek kemikleri ve Benediktin Haçları artık bulunmadığında, o zaman canavarın saltanatının sona erdiğini bileceksiniz. başladı.

Dünya Deccal’e övgüler yağdıracak. Başlamasına yardım ettiği savaşlar nedeniyle sahte bir barış olan barışı yaratır yaratmaz, şaşırtıcı açıklamalarda bulunacaktır. Deccal, Baba Tanrı’dan mesajlar aldığını ve bunların gerçek gibi göründüğünü ilan edecek. Daha sonra okült gücü kullanarak birçok kişiyi iyileştirdiği ve büyük ruhsal yeteneklere sahip olduğu görülecektir. Pek çok kişi onun gerçekleştirdiği ‘sözde’ mucizeler karşısında hayrete düşecek ve dünya ona tapacak ve ayaklarına kapanacaktır. Sonra Deccal, kendisinin İnsanoğlu İsa Mesih olduğunu ilan edecek ve kendisinin dünyayı geri alma ve tüm insanlığı kurtarma zamanının geldiğini söyleyecektir.Canavarın ağzından dökülecek olan pisliğe ve müstehcen sözlere meydan okumaya cesaret eden herkes ağır şekilde cezalandırılacaktır.

Bu zamanda, Şeytan’ın dünyayı istila etmesi nedeniyle günah o kadar yaygınlaşacak ki, insan onuru en düşük seviyelere ulaşacak ve burada kirlilik, şehvet, açgözlülük ve Tanrı’nın Gözünde diğer tüm aşağılık günahlar görülecektir. her halka açık yer. Günahın doğal bir insan hatası olduğu ilan edileceğinden ve size Tanrı’nın sizi zayıf bir insani özelliğe göre yargılamayacağı söyleneceğinden, birçok kişi günahı benimseyecek ve ruhlarında utanma duygusu taşımayacaktır.

Dünyanın ünlüleri, eğlence sanatçıları, medyası, film yıldızları, hepsi deccal ile birlikte görülmek için yaygara koparacak ve onun imajı, ondan önce gelen herkesten daha görünür olacaktır. Birçok dili akıcı bir şekilde konuşabilecek; yakışıklı olacak; harika bir mizah anlayışına ve olağanüstü iletişim becerilerine sahipler. Tanrı hakkında söylediklerine çok dikkat edecek ve hiçbir zaman Tanrı’nın Annesinden bahsetmeyecektir çünkü onun artık oynayacak bir rolü olmadığı görülecektir.

Deccal’in televizyondaki röportajları yaygınlaşacak ve insanlar onun ağzından çıkan her söze kulak verecek. Her milletteki politikacıları etkileyecek ve birlikte görüldüğü kişilere kraliyet ailesi muamelesi yapılacak. Burada bitmeyecek. Onun sözleri tüm kiliselerin minberlerinde vaaz edilecek. Sonunda Babil’in yeni tapınağındaki yeni tahta oturuncaya kadar ona tüm kiliselerde büyük onur ve mevki verilecek. Etkisi tüm bankalara, ticaret kanunlarına ve dünya ekonomisine yayılacak. Deccal, şirketleri, kuruluşları ve hayır kurumlarını yeni dünya ticaret merkezi için çalışmaya ikna etmek için bağışlar yaratacak. Deccal imparatorluğunun parçası olmak isteyenler büyük bir zenginlik yaratacak. Dini törenler, iş veya ticaret anlaşmaları yoluyla ona biat eden herkesin bir işaret alması gerekecek. Banka kartı ve özel çip şeklinde olacak ve ellerine gömülecek işareti kabul edenler ruhlarını ona kaptıracak.

Yaşayan Tanrı’nın Mührünü takan herkes deccalin pençesinden kurtulacak ve dehşete karşı bağışık hale gelecektir. Bu uyarıyı göz ardı etmeyin. Bundan korkmayın, çünkü talimatlarıma uyarsanız korunursunuz.

Sana bu Mesajı verirken çok fazla Gözyaşı döktüm ve bu yüzden senin içindeki acım kızım, bu zamanda çok büyük. Merhametimi ve Korunmam için dua ederek Beni rahatlat.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/19/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/19/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/19

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101923.cfm