Yaşadıkları çağın farkına varamayacaklar ve Gerçeği ancak Uyarı sırasında anlayacaklardır.

Gerçeği Kitap:

Ben onların tek gerçek dostu, tek kurtuluşu olabilirim ama birçoğu Uyarılarımı görmezden gelecek

18 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, En büyük üzüntüm, kitleler arasında Beni en çok sevenlerin, şimdi onlara seslendiğimde Sesimi duymayı reddetmeleridir.

Ben onların tek gerçek dostu, tek kurtuluşu olabilirim ama birçoğu Uyarılarımı görmezden gelecek. Sesimi duyanlar bile Beni görmezden gelecek ve Sözlerimi sapkınlık olarak değerlendireceklerdir. Yaşadıkları çağın farkına varamayacaklar ve Gerçeği ancak Uyarı sırasında anlayacaklardır. O zamana kadar birçoğu Bana lanet etmiş olacak ve kendilerini Benden o kadar uzaklaştırmış olacak ki, ben onların kalplerine ulaşamayacağım veya ruhlarını kurtaramayacağım.

Şeytanın Bana duyduğu nefreti hafife almayın. Babama korkunç bir şekilde ihanet etti ama benden nefret ediyor. Bu onun Benim Kilisemden nefret ettiği anlamına gelir ve son savaş Dünyadaki Kilisem ile Şeytan tarafından gönderilen iblisler arasında gerçekleşecektir.

Bu savaş başladı ve birçoğu Tanrı’yı ​​nasıl gücendirdiklerini göremeyen sevgili ruhlarımı çoktan çaldı.

Yakında Varlığım hissedildiğinde, Beni seven herkes arasında – bu Mesajlara inansınlar ya da inanmasınlar – Kutsal Ruh’un Gücü aracılığıyla ruhlarını bilgiyle dolduracağım.

Bu benim dünyaya vaadimdir. Sizi asla kötülüğün eline bırakmayacağım çünkü hepinizi çok seviyorum. Sen Bedenimden Bir Uzuv Gibisin. Sen Benim Bedenimin bir parçasısın. Sen Benim Bir Parçamsın .

İstesen de istemesen de Büyük Gün’e kadar seni takip edeceğim ve ruhunu kurtarmak için savaşacağım. Sen bana sırtını dönebilirsin ama ben seni bırakmayacağım, çünkü ben sabırlıyım. Benim Azim ve Kutsallığım sizin bilginizin ötesindedir.

Beni, İsa’nı asla unutmamalısın, çünkü Ben her zaman seninleyim, Bana gelmeni bekliyorum.

Sevgili Kurtarıcınız

İnsanlığın Kurtarıcısı

İsa Mesih

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/18/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/18/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/18

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101823.cfm