Yakında Kilisemdeki düşmanlar tarafından getirilecek her yeni yasa, Babamın ortaya koyduğu Gerçekle alay edecek

Gerçeği Kitap:

Yakında Kilisemdeki düşmanlar tarafından getirilecek her yeni yasa, Babamın ortaya koyduğu Gerçekle alay edecek

17 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, eğer daha çok insan Bana, onların İsa’sına gerçekten inanırsa, o zaman kalplerinde huzur bulurlar. Güvenin olmadığı yerde korku vardır. Korku, Allah Sevgisinin ruhunuza nüfuz etmesine engel olur ve sonra esir olursunuz. Hiçbir şey, yalnızca Benim Işığım bu yükü kaldıramaz.

Size Gerçeği söylediğimde, bunu yalnızca sizi sevdiğim ve sonunda birleşeceğimiz günü özlediğim için yapıyorum. Hakikatten korkmayın. Sevgim sizi sağlam durmanız ve her konuda Bana sadık kalmanız için cesaret ve güçle dolduracak. Benden dileyen hepinizi koruyorum, ancak yalnızca kendilerini tamamen Bana bırakan ruhlar korkmayacaktır.

Canavarın kötülüğü büyüleyici ve modern bir kılığa bürünecek ve insancıllık, hayırseverlik ve ‘yoksullara yardım’ kisvesi ardında herkese ifşa edilecek. Şeytan’ın öğrencilerinin size gerçek renklerini göstereceklerine bir an bile inanmayın. Gerçeğin yerini almak üzere sunulan her yalan mantıklı ve herkesin ortak yararına görünecektir. Yakında Kilisemdeki düşmanlar tarafından getirilecek her yeni yasa, Babamın Musa’ya verdiği On Emir’de ortaya koyduğu Hakikat ile alay edecek. Her hareket, ne kadar incelikli olursa olsun, Bana, İnsanoğlu İsa Mesih’e hakaret etmek için tasarlanacaktır. Aldatan, hizmetkarları aracılığıyla Benden nefret ettiği için Benimle alay etmekten kendini alamaz. Eylemleri, sözleri ve Şeytani sembollerin eklenmesiyle Kilisemdeki her damara hakaret edecek. Yalnızca Gerçeği bilenler bu iğrençlikleri görecek ve bu tür hareketlerin gerçekte ne anlama geldiğini tam olarak anlayacaktır.

Şeytan’ın gücü öğrencilerimin kafasını karıştırabilir, dikkatlerini dağıtabilir ve onlara eziyet edebilir. O, Şeytan, özellikle Hakikat’e tanıklık ettiğinizde sizi asla yalnız bırakmayacaktır. Ama şunu bilin; Bana tamamen güvendiğinizde onun üstesinden gelinebilir. Kendinizi Benim önümde terk ettiğinizde, ona, Bana olan inancınızı etkileme gücü verilmeyecektir. O, Şeytan’ın işi bitti. İnsanlık için acı da olsa onun saltanatı artık sona ermiştir. Onun Bana karşı son hakareti, Beni taklit edecek ve dünyayı kendisinin Ben, İsa Mesih olduğuna ve dünyayı kurtarmaya geldiğine inandıracak şekilde kandıracak olan Deccal aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Gerçeği bildiğiniz zaman, bu ayartmaya karşı koyabileceksiniz. Kutsal Kitap’ta yer alan Hakikat’e sıkı sıkıya bağlı kaldığınızda kurtulacaksınız.

Son saldırı hızlı olacak ve o zaman dünyaya Hakikati göstereceğim ve bunu yalnızca Bana karşı nefret dolu olanlar inkar edecek. Korkmayın, çünkü insanlığın tek Kurtarıcısı Ben’im. Yalnızca Benim Aşkım seni ayakta tutacaktır. Yalnızca, sonunda onları Yeni Cennete götürmek için uzandığımda Bana tükürecek olan zavallı ruhlardan korkun.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/17/every-new-law-soon-to-be-introduced-by-enemies-within-my-church-will-mock-the-truth-laid-down-by-my-father/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/17/every-new-law-soon-to-be-introduced-by-enemies-within-my-church-will-mock-the-truth-laid-down-by-my-father/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101723.cfm