Yılan, Deccal’e özel mesajlar verir ve bunları dikkatle belgeler.

EN:

https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/policies/eudi-wallet-implementation

 

CBDC – Central Bank Digital Currency:

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/statement_23_4424

 

https://uncutnews.ch/farages-warnschuss-nicht-gewaehlte-buerokraten-treiben-uns-in-eine-bargeldlose-ueberwachungsgesellschaft/


Gerçeği Kitap:

Yılan, Deccal’e özel mesajlar verir ve bunları dikkatle belgeler.

16 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, üç düşmanım, sahte peygamber, deccal ve ejderha yani Şeytan’dan oluşan en kutsal olmayan üçlü, şimdi En Kutsal Üçleme’ye karşı ayaklanacak. Bilin ki, onların binlerce ve binlerce dindar müridleri vardır ve zamanı yaklaştıkça, yılanı onurlandırmak için birçok gizli ve çirkin törenler yapılacaktır.

Yılan, gerçek benliğini açığa vurmamak konusunda o kadar dikkatlidir ki, Tanrı’nın herhangi bir çocuğuna karşı olan gerçek kötü niyetleri gizlenir ve kendisini seçilmiş azınlığa büyüleyici, güzel bir prens olarak sunar ve onların önünde en baştan çıkarıcı şekilde tezahür eder. . Tıpkı Benim seçtiğim peygamberlerle iletişim kurulduğu gibi, yılan da Deccal’e özel mesajlar verir ve bunları dikkatle belgeleyerek Dünya’daki hiyerarşisiyle paylaşır.

Bu mesajlar, Deccal’in tahtını ele geçirmesine ve dünyayı, kendisinin Dünyanın Kurtarıcısı Mesih olduğuna inandırması için kandırmasına hazırlık amacıyla Kilisemin kutsallığına saygısızlık etme talimatlarını içerir.

Bu uyarıyı dikkate almayanlar artık kulak verin. Yakında Beni seven ama bu Mesajlara inanmayan birçok öğrencim büyük tehlikeyle karşı karşıya kalacak. Sizi Benden uzaklaştırma planı başladı ve dikkatli ve uyanık kalmadığınız sürece, karanlığın inine çekileceksiniz. O, yani Deccal, yılanın kendisine bildirdiği Kutsallığımın her yönünü örnek alacaktır.

O, yani yılan Benim Çarmıha Gerilmemi izledi ve bu korkunç olayı çevreleyen ayrıntıları yalnızca kendisi biliyor. O, sadık hizmetkarlarına Kilisemdeki ritüelleri baştan sona yeniden inşa etmeleri talimatını vererek Benimle alay edecek. Canavarı onurlandırmak için Sözüm alınacak ve ona yeni müstehcen kısımlar eklenecek ve birçok kişi bunun önemini anlamayacak.

Şeytanla uğraşın ve kendinizi onun emrine verin, bu büyük sınavlara yol açacaktır. Aranıza ekeceği iğrenç sözleri tekrarlayın, ruhunuzu ona açacaksınız. Önünüzde kibirle caka satarken Deccal’i severek ona tapın, böylece benim yerime onu kalbinize yerleştirirsiniz. Sana öğrettiklerimin hepsi arkadan öne, baş aşağı ve tersten dışa olacak. Pek çok kişi Benim Öğretilerimi gerçekten anlamadığı ve çok azınız Benim İkinci Gelişime yol açan olaylarla ilgili olarak İncilleri dikkatle dinlediği için, hiçbiriniz daha bilge olamayacaksınız.

Ah, bu haberi açıklamak zorunda kaldığım için kalbim nasıl da kırılıyor. Keşke böyle acı çekmek zorunda kalmasaydın. Ama söz veriyorum, acını hafifleteceğim ve gerçekleştiğinde onun saltanatı hızlı olacak.

Kutsallığımın bu gülünçlüğüne masum bir şekilde kapılmış olan ruhlara, Merhametim gösterilecektir. Ne yazık ki aldatıcının kendilerine vaat ettiği cennette hüküm süreceklerine inananlar, kendilerini sonsuza kadar azap çekecekleri ateş gölüne atılmış bulacaklardır. Onlara yardım edecek kimse olmayacak, çünkü güvenlerini kazanmak için tasarlanmış yalanları yutmuş olacaklar, bu da onların sahte öğretilerini körü körüne takip edecek birçok ruhun kaybıyla sonuçlanacak.

Karanlığın kralı tarafından aldatılacak olanlar için Merhamet için dua edin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/16/the-serpent-gives-the-antichrist-special-messages-which-he-documents-carefully/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/16/the-serpent-gives-the-antichrist-special-messages-which-he-documents-carefully/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101623.cfm