Günahı inkar et ve beni inkar et

Gerçeği Kitap:

Günahı inkar et ve beni inkar et

4 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, hiç kimse Bana tamamen teslim olmadığı sürece Benimle savaşamaz ve sonsuz kurtuluşu bekleyemez. Tanrı’nın tüm çocukları, dünyanın Benim Son Çağrımın neredeyse yaklaştığını bilmesi gereken zamanın yaklaştığını bilmeli.

Çağrımdan asla korkmayın. Hoş geldiniz, çünkü size Sevgi, Huzur ve Kurtuluş getiriyorum. Tehlikeyi göze alarak Beni görmezden gelin, çünkü size Cennetten Gelen Çağrıma yanıt vermeniz için yalnızca bu kadar zaman veriyorum.

Siz sevgili takipçilerim – kim olursanız olun – çok geçmeden kendinizi izole edilmiş ve Benim Gerçek Varlığımdan kopmuş bulacaksınız. Varlığım, Sözüm ve Tanrı’nın Gerçek Öğretileri sürgün edilecek ve kendinizi çok yalnız bir durumda bulacaksınız. Dünyaya verdiğim Kutsal Sevgi Mesajlarımla alay eden ve alay edenler, hile yolunu izlediğinizde bunun nasıl olabileceğini merak edecekler. Bu yolda ne kadar ilerlerseniz, ruhlarınızla Rahmetim arasına o kadar mesafe koyacaksınız.

Beni sevdiğinizde Öğretilerime inanacaksınız. Eğer Beni tanıyorsanız, Kutsal Yazılardaki Kutsal Sözümü tanıyacaksınız. Eğer Beni tanıyorsan ve Benim müdahalem olmadan Kutsal Sözümün olmadığı bir şeye dönüşmesine izin vereceğimi kabul ediyorsan, o zaman Beni tanıdığını söyleyemezsin. Eğer sizi günahtan kurtarmak için sizin adınıza acımasızca ölen İnsanoğlu’nun, arkanıza yaslanıp böyle bir duruma göz yumabileceğime inanıyorsanız, o zaman Tanrı’nın Sözü’nü inkar ediyorsunuz.

Günahı inkar edersen Beni inkar etmiş olursun. Günahı iyi bir şey olarak kabul edin ya da bir dakikalığına uzlaşma olmadan onu affedeceğime inanın, o zaman artık Krallığımda bir yer talep edemezsiniz. Kutsal Sözüme sadık kalmadığınız sürece, önünüzdeki bu dönemin sizi yıkımın en tehlikeli yoluna sürükleyeceği konusunda sizi uyarıyorum.

Sözüm Sonsuzdur. Sözümü size verildiği gibi kabul ettiğinizde Krallığım sizindir. Onu kurcalamaya veya herhangi bir yeni adaptasyonu kabul etmeye cesaret ederseniz bunun acısını çekersiniz. Birçoğunuzun Babamın Kitabında yazılan Hakikat’e ne kadar az saygı gösterdiğinizi gördükçe Öfkem şimdi artıyor. Başka bir Gerçek olamaz. Hiçbir sapma Allah katında asla kabul edilemez. Tartışma yok. İnsani akıl yürütme yok. İstisna yok. Hakikat sonsuza kadar yaşayacaktır. Yalanlar seni canavarın kollarına sürükleyecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/04/deny-sin-and-you-deny-me/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/04/deny-sin-and-you-deny-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100423.cfm