Kilisemin yeryüzünde çarmıha gerilmesi başladığında, önceden bildirilen tüm işaretlere dikkat etmelisiniz.

Katolik Kilisesi: Almanya’nın tartışmalı Sinodal Yolu

https://www-dw-com.translate.goog/en/catholic-church-germanys-controversial-synodal-path/a-64971479?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://www.dw.com/en/catholic-church-germanys-controversial-synodal-path/a-64971479

 

Synodal yol mu yoksa çıkmaz sokak mı?

https://szemlelek-net.translate.goog/szinodalis-ut-vagy-zsakutca/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://szemlelek.net/szinodalis-ut-vagy-zsakutca/


Gerçeği Kitap:

Kilisemin yeryüzünde çarmıha gerilmesi başladığında, önceden bildirilen tüm işaretlere dikkat etmelisiniz.

3 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Kilisemin Dünyadaki Çarmıha Gerilmesi başlarken, önceden bildirilen tüm işaretlere dikkat etmelisin. Tanrı’nın düşmanları, Bedenime yapılan saygısızlıktan başlayarak Kendi Çarmıha Gerilmemin her yönünü taklit edecekler.

Cellatlarımın huzuruna sürüklendiğimde, benimle alay etmek ve beni utandırmak için beni çırılçıplak soydular. Daha sonra Bana canavarla ilişkilendirilen kırmızı renk giydirdiler. Daha sonra Bedenime ilk çiviyi kimin çakacağı konusunda kavga ettiler. Sonra, vahşiler gibi, Uzuvlarımı parçaladılar ve Bana daha fazla acı yaşatmak için Kollarımı Yuvalarımdan çekip çıkaracak kadar uzattılar. Bana daha fazla acı çektirmek için çivileri avuçlarıma belli bir açıyla saplayıp Bileklerimden çıktılar. İki Kolum iki garip açıyla çekildi ve ben, Bana maksimum miktarda acı ve aşağılama yaşatmak için tasarlanmış, acı veren, alışılmadık bir açıyla asıldım.

Son sekiz adamın Bedenime uyguladıkları kanlı işkenceye başkanlık edebilmesi için kura çekildi. Müstehcen sözler söylediler, Bana tokat attılar, yumruk attılar, karnıma tekme attılar ve vahşiler gibi kükrediler. Çarmıhtaki ölümüme tanık olan herkese sözde kötü yalanlarım nedeniyle cezalandırıldığımı göstermek için Beni her şekilde kirlettiler. Beni susturmak ve Tanrı Sözünün ruhlara ulaşmasını engellemek için öldürüldüm.

Yakında aynı şey olacak.

Düşmanlarımın Efkaristiya Sunumunu değiştirmeleri yeterli olmayacak; Bedenimi bir kez daha kirletecekler. Benzer şekilde Bana saygısızlık edecekler. Kırmızı renk kullanılacaktır; Haçımın önünde jestler yapacaklar ve yeni ritüelleriyle Bana hakaret edecekler. Bu kutsallıkların büyük bir gösteriş ve ihtişamla dünyaya nasıl coşkuyla sunulacağını ancak ayetleri tanıyanlar anlayacaktır.

Yeni vaazlar saçmalık olacak ve yeni ayinlerin çoğu da anlam ifade etmeyecek. Öğretilerimi bilenler, eskinin yeni, revize edilmiş öğretilerinin ve öğretilerinin tanıtımına eşlik edecek kafa karıştırıcı, mantıksız ve karmaşık ifadelerin farkında olun. Bunlar sadece kafanızı karıştırıp ruhunuzda büyük bir huzursuzluk yaratmakla kalmayacak, aynı zamanda Benden, İsa Mesih’ten asla gelmeyecek çelişkiler ve yalanlarla dolu olacaklar.

Dünya üzerinde yürüdüğümden beri size Hakikat verildi. Şimdi size, sizi Tanrı’dan uzaklaştırmak için tasarlanmış yalanlar verilecek. Uyanık olduğunuzdan emin olun, çünkü yutulacak ve sahte öğretiye kapılacaksınız. Yıllardır titizlikle planlanan karanlık öğretisi çok geçmeden üzerinize inecek.

Benim Sözümle çelişen vaatleri asla kabul etmemelisiniz. Bunların gerçekleştiğini gördüğünüzde, bunların size kötü ruh tarafından, sonsuz kurtuluş şansınızı yok etmek için getirildiğini anlayacaksınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/03/as-the-crucifixion-of-my-church-on-earth-commences-you-must-watch-out-for-all-the-signs-which-were-foretold/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/03/as-the-crucifixion-of-my-church-on-earth-commences-you-must-watch-out-for-all-the-signs-which-were-foretold/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/03

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100323.cfm